27 / 04 / 2024

fikirtepe projeleri ne durumda

fikirtepe projeleri ne durumda

Haldız İnşaat Fikirtepe'de bir ada ile anlaşmış ve geçen ay gönderdiği tebligatlar ile adanın boşaltımına başlamıştı, Yakın zamanda yıkılması planlanan Haldız İnşaat Fikirtepe projesinde boşaltma işlemleri tamamlandı...

Emay Kentplus'ın ikinci bloğunun temeli atıldı!

Emay Kentplus firması ruhsat almasının üzerinden bir yıl geçmesine rağmen zeminden kaynaklı bazı sorunlar nedeni ile geçen ay atmış olduğu ilk temelden sonra ikinci bloğun temelini de atarak seri üretime başlama sinyali verdi...

TOKİ sosyal konut projeleri ne zaman başlayacak? TOKİ sosyal konut başvuruları nasıl yapılacak?

TOKİ vasıtasıyla 81 ilde yapılması planlanan sosyal konut projelerine dair detaylar araştırılıyor. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ sosyal konut başvuru tarihi belli oldu mu? TOKİ sosyal konut projeleri ne zaman başlıyor?

TOKİ sosyal konut başvuru tarihi, vatandaşlar tarafından sorgulanmaya devam ediyor. İşte TOKİ sosyal konut başvuru tarihine dair detaylar!

TOKİ’den Gaziantep için yeni projeler! TOKİ’nin Gaziantep projeleri ne zaman başlayacak?

TOKİ inşa ettiği konutlara yenilerini eklemeye devam ediyor. Sırada Gaziantep için yapılacak konutlar yer alıyor. Peki TOKİ Gaziantep’te kaç konut inşa edecek? İşte detaylar!

Murat Kurum: Fikirtepe'de tabut evlere neşter vuruyoruz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Fikirtepe ile ilgili olarak, "Tabut evlere neşter vuruyoruz" dedi.

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

İstanbul Fikirtepe’de yarım kalan kentsel dönüşüm projeleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından bitiriliyor. Bakanlık, 2020 Kasım'da yarım kalan projeleri bitireceğini duyurmuş ve 60 bin kişiyi ilgilendiren ‘Yeni Fikirtepe’ için harekete geçmişti. Peki dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Vakıf GYO Transform Fikirtepe 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO, portföyünde yer alan İstanbul ili Kadıköy ilçesinde konumlu Transform Fikirtepe Projesi'ne ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Vakıf GYO Transform Fikirtepe Projesi'nin yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO portföyünde yer alan İstanbul ili, Kadiköy ilçesi'ndeki Transform Fikirtepe Projesi'ne ait 2019 yıl sonu revize gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Vakıf GYO Transform Fikirtepe 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili, Kadiköy ilçesi'nde yer alan Transform Fikirtepe Projesi'ne ait 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

TOKİ İzmir 2020 ucuz konut projeleri!

TOKİ İzmir 2020 ucuz konut projeleri ne zaman başlayacak? TOKİ İzmir projeleri 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ İzmir 2020 başvuruları için gerekli belgeler neler? 100 bin sosyal konut fiyatları ne kadar? İşte detaylarıyal TOKİ İzmir 2020 ucuz konut projeleri...

Galatasaray Riva ve Florya projeleri ne olacak?

Galatasaray'da Emlak Konut ile yapılan Riva ve Florya sözleşmesinin feshedilmesiyle ilgili durumun ana gündem maddelerinden biri olacağı Eylül ayı Olağanüstü Divan Kurulu Toplantısı, Gayrettepe'de bir otelde gerçekleşti.

TOKİ yeni konut projeleri ne zaman yapılacak? 

Uygun fiyata konut sahibi olmak isteyenler TOKİ'nin yeni projelerini araştırmaya başladı. TOKİ yeni konut projeleri ne zaman yapılacak? Başvuru şartları nelerdir? 

Türk müteahhitlerin Sudan'daki projeleri ne olacak?

Sudan’daki darbe sonrası gözler Türk yatırımcıların ülkedeki projelerine çevrildi. DEİK Türkiye-Sudan İş Konseyi Başkanı Güler yaptığı açıklamada"Türk yatırımlarının olumsuz etkilenmez ancak yavaşlama olabilir" dedi.

Emlak Konut'un satıştaki projeleri ne durumda?

2023 yılına kadar 250 bin gayrimenkul rakamına ulaşmayı hedefleyen Emlak Konut GYO'nun 38 projesine satış süreci devam ediyor. İşte projelerin son durumu...

fikirtepe projeleri ne durumda Haberi

fikirtepe projeleri ne durumda


Fikirtepe kentsel dönüşümde önce imzalar, ruhsatlar derken şimdi de yoğun boşaltımlar gözlerden kaçmamakta. Bu boşaltımlar sonucu büyük umutlar ile meraklı ve heyecanlı bir bekleyiş içerisine giren Fikirtepeliler gittikleri yerlere adapte olmaya çalışırken boşaltarak tatlı, acı anıları ile arkada bıraktıkları evleri ve teslim ettikleri firmaların son durumu nedir, adalarında işler ne aşamadadır? Boşaltılan adalarda konutların yıkımı ne zaman yapılacak?






Fikirtepe kentsel dönüşümde önce imzalar, ruhsatlar derken şimdi de yoğun boşaltımlar gözlerden kaçmamakta.  Bu boşaltımlar sonucu büyük umutlar ile meraklı ve heyecanlı bir bekleyiş içerisine giren Fikirtepeliler gittikleri yerlere adapte olmaya çalışırken boşaltarak tatlı, acı  anıları ile arkada bıraktıkları evleri ve teslim ettikleri firmaların son durumu nedir, adalarında işler ne aşamadadır !?


Haldız İnşaat ne zaman yıkım yapacak?


Fikirtepe Haber olarak yetkililer...