20 / 04 / 2024

Filiş Enerji Ve Turizm Yatırımları kimin

Filiş Enerji Ve Turizm Yatırımları kimin

Filiş Enerji Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beykoz'da 2 milyon 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı açıkladı! 212 maden sahası ihale edilecek...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından yapılan açıklama kapsamında, kapalı teklif ve açık artırma usulü ile ihaleye çıkılacağı kaydedildi. İşte haberin detayları...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı 15 uzman yardımcısı alımı yapacak...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Ankara'da görevlendirmek üzere 15 uzman yardımcısı istihdam edeceğini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Aya Özdemir Enerji Ve İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Aya Özdemir Enerji Ve İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Aya Özdemir Enerji Ve İnşaat Anonim Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı. 

Keyet İnşaat Turizm Enerji Ve Dağıtım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Keyet İnşaat Turizm Enerji Ve Dağıtım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Yetim tarafından kuruldu.

Serenıty Enerji Ve Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Serenıty Enerji Ve Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 60 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Emre Çorak, Serkan İsmailoğlu ve Mert Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Elektriğe Ekim'de zam gelecek mi? Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve patronlar buluştu! Son dakika! 

"1 Ekim’de elektriğe zam yapılacak mı?" sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve patronlar dün Ankara'da bir araya geldi. Peki elektriğe Ekim'de zam gelecek mi?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar: Adıyaman'da günlük 10-11 bin varil petrol üretimi yapılıyor

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Adıyaman'a gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar,  Adıyaman'da, günlük 10-11 bin varil petrol üretimi yapıldığını açıkladı. İşte detaylar...

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Suat Küçükuğurluoğlu tarafından kuruldu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? 

Alparslan Bayraktar, 2023 yılı itibarıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na atandı. Peki, Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Olgun Jeotermal Sondaj Enerji Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olgun Jeotermal Sondaj Enerji Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Avni Kutlu tarafından kuruldu. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez; Güneş enerjisinde 10 yılda 10 bin megavata ulaştık

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Son dönemde güneş enerjisinde artan yatırım ile güneşte toplam kurulu gücümüz 10 bin megavatın üzerine çıktı. 10 sene içerisinde 10 bin megavata ulaştık. Bunun da büyük bir kısmı son birkaç yılda gerçekleşti" dedi. İşte detaylar...

Günhan Solar Enerji Ve Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Günhan Solar Enerji Ve Lojistik Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Peıpeı Zhang tarafından kuruldu.

Sunart Enerji Ve Mühendislik Uygulamaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sunart Enerji Ve Mühendislik Uygulamaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Metin Akyüz tarafından kuruldu.

Filiş Enerji Ve Turizm Yatırımları kimin Haberi

Filiş Enerji Ve Turizm Yatırımları kimin

Filiş Enerji Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beykoz'da 2 milyon 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Filiş Enerji Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi İstanbul Şubesi konusu:
Eğitim ve öğretim kültürel ve teknik konularda özel gündüzlü ve yataklı anaokulu ilk ve ortaokullar pansiyon özel öğrenci yurdu yurtlar kurslar açmak işletmek..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Filiş Enerji Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi İstanbul Şubesi adres: Rüzgarlıbahçe Mah.Feragat Sk. No:3/3...