29 / 03 / 2024

Filyos Limanı ihalesi

Filyos Limanı ihalesi

Filyos Liman Projesi'ne ilişkin yazılı soru önergesi hazırlayan CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, sorularının Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti...

Zonguldak halkının tek umudu Filyos projesi!

Göçün her yıl arttığı, nüfusun azaldığı Zonguldak'ta halkın tek umudu Filyos projesi. Filyos Beldesi'nde Endüstri Bölgesi ilan edilen 8 milyon hektarlık alanı kapsayan Filyos projesinin ilk ayağı olan Filyos Limanı’nın ihalesinin yapılması bölge halkını umutlandırdı.

Filyos Limanı'nın altyapı yapım işi ihalesi sonuçlandı!

Türkiye'nin en önemli 5 yatırımından biri olacak Filyos Limanı'nın altyapı yapım işi ihalesinde Danıştay kararı belli oldu. Karara göre, Filvos Liman inşaatının ihalesi. Bülbüloğlu-Türkerler, Pakvol-AYK İş Ortaklığı'nın oldu.

Filyos Limanı yapım ihalesini Nas İnşaat kazandı!

Filyos Limanı yapım ihalesini kazanan Nas İnşaat, sözleşmenin imzalanmasının ardından çalışmalara başlayacak. Şubat sonuna kadar sözleşmenin imzalanacağı tahmin ediliyor...

Cihat Çakır: Filyos Limanı ihalesi en yakın zamanda yapılmalı!

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cihat Çakır entegre bir proje olan Filyos Vadisi kapsamında yapılması planlanan Filyos Limanı'nın Zonguldak-Karabük-Bartın illerinin yanı sıra çevre illere ve İç Anadolu Bölgesi'nede hizmet edeceğini belirtti...

Filyos Limanı'na en düşük teklif Nas, YSE ve Dentaş'tan geldi!

Türkiye'nin en önemli 5 yatırımından biri olacak Filyos Limanı'nın altyapı yapım işi ihalesinde en düşük teklifi 472 milyon 512 bin lira ile Nas İnşaat, YSE İnşaat ve Detaş İnşaat'ın oluşturduğu konsorsiyum verdi...

Filyos Limanı'na en düşük teklif Nas, YSE ve Dentaş'tan geldi!

Türkiye'nin en önemli 5 yatırımından biri olacak Filyos Limanı'nın altyapı yapım işi ihalesinde en düşük teklifi 472 milyon 512 bin lira ile Nas İnşaat, YSE İnşaat ve Detaş İnşaat'ın oluşturduğu konsorsiyum verdi...

Çeşme Belediyesi Alaçatı Yat Limanı için ihaleye çıkıyor! 10 yıllığına kiraya verilecek!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı Alaçatı Yat Limanı için kiralama ihalesi düzenliyor. Yat limanı, 10 yıllığına kiraya verilecek...

Bakan Dönmez’dan flaş gaz açıklaması! İşte Karadeniz gazının verileceği tarih

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, beraberindeki heyetle birlikte ziyaret ettiği Filyos Limanı’nda, Karadeniz’de 2020 yılında keşfi yapılan doğal gazın sisteme verileceği net tarihi açıkladı.

Fatih Dönmez: Doğal gazda önümüzdeki günlerde önemli gelişmeler olacak

Zonguldak’ın Filyos Limanı’nda hazırlıklarını tamamlayan Yavuz sondaj gemisi, Karadeniz’deki ilk görevi için demir aldı. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) envanterine kayıtlı Fatih, Kanuni ve Yavuz sondaj gemileri, Karadeniz’de ilk kez birlikte görev yapacak.

Gayrimenkul Sektöründe Gözler Filyos’ta!

Türkiye'nin ilk mega endüstri bölgesi olan Zonguldak Filyos yatırımcıların ilgi odağı olmaya başladı. Filyos Liman Projesi’nin inşa edilmesinden sonra ilgi rağbet görmeye başladı. 

Kalamış Yat Limanı ihalesi iptal edildi!

Koç Holding, Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı ihalesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, ihalenin Cumhurbaşkanı kararı ile iptal edildiğini duyurdu.

Kalamış Yat Limanı'nın Koç’a devrine onay!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı ihalesi resmen Koç Holding bağlı ortaklığı Tek-Art'ın oldu.

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı için 2.5 milyar TL'lik teklif!

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilmesi ihalesi yapıldı. İhalede en yüksek teklifi 2 milyar 531 milyonTL ile TEK-ART Kalamış ve Fenerbahçe Marmara Turizm Tesisleri AŞ sundu.

Taşucu Limanı'nın özelleştirme ihalesi yapıldı!

Mersin Silifke Taşucu Mahallesi'nde yer alan Taşucu Limanı'nın özelleştirme ihalesi yapıldı.

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı özelleştirme ihalesinde son dakika gelişmesi!

Özelleştirme İdaresi tarafından, 7 Temmuz tarihinde Kadıköy'deki Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın 40 senelik işletme hakkının verilmesi için özelleştirme ihalesi yapılacağı açıklandı. İhaleye katılmayı planlayan Kadıköy Belediyesi ise ihale dışı bırakıldı.

Kadıköy Belediyesi'nden Kalamış Yat Limanı ihalesi için karar!

Kadıköy'de bulunan Kalamış Yat Limanı ihalesi için tam yetki Kadıköy Belediye Başkanı Başkanı Şerdil Dara Odabaşı'na verildi.

Filyos Limanı 2.2 milyar TL'ye mal oldu!

Filyos Limanı'nın toplam maliyeti 2.2 milyar Türk Lirasına ulaştı. Limanın açılışı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilecek.

Filyos Limanı yarın hizmete açılıyor!

Karadeniz’de bulunan doğalgaz rezervinin karadaki merkezi olarak inşa edilen Filyos Limanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yarın hizmete açılıyor.

Filyos Limanı'nın maliyeti 4 kat arttı!

2016'da 537 milyon TL'ye sözleşme imzalanan Filyos Limanı projesinde fiziki gerçekleşme yüzde 99 oldu. Ancak bedeli neredeyse 4 kat artarak 2.2 milyar TL'yi buldu.

Filyos Limanı ihalesi Haberi

Filyos Limanı ihalesi

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Filyos Liman Projesi'ne ilişkin yazılı soru önergesi hazırladı. Demirtaş, "Türkiye’deki tek taş kömürü havzası’nın Zonguldak’ta bulunması nedeniyle Cumhuriyetin ilk yıllarından itibaren ağır sanayi tesislerinin kurulmasıyla ilimiz üreten Türkiye’nin sembolü olmuş ve Türkiye ekonomisini yıllarca sırtında taşımıştır. dedi.

Ak Parti hükümetlerinin milli kaynaklarla üreterek ekonomik büyüme politikalarından vazgeçmesi ve dış borçla tüketim ekonomisine geçmesiyle, Zonguldak’ın üreten ekonomisinin küçüldüğünü ve can çekişmeye başladığını dile getiren CHP'li Demirtaş "Geçmişte her ilden göç alan ve bir zamanlar Türkiye’nin Almanya’sı olarak bilinen Zonguldak’ta, bugün Ak Parti hükümetlerinin bu yanlış politikalarının sonucu işsizlik büyük oranlara ulaşmış ve Türkiye’nin en çok göç veren illerinden birisi olmuştur. Zonguldak çalışabilir genç ve orta yaş nüfusunun yoğun bir şekilde göç etmesi nedeniyle sadece...