29 / 03 / 2024

Filyos Limanı inşaatı

Filyos Limanı inşaatı

Filyos Limanı'nda incelemelerde bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, önemli açıklamalar yaptı.

Filyos Limanı 2023'te açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bartın mitinginde halka hitap etti. Erdoğan, "Karadeniz'in ana ihracat merkezi olacak Filyos Limanı'nı 2023 yılında hizmete sunacağız" dedi...

Filyos Liman Projesi'ne ilişkin 11 soru meclis gündeminde!

Filyos Liman Projesi'ne ilişkin yazılı soru önergesi hazırlayan CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, sorularının Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti...

Filyos Limanı'nın inşaatı başladı!

Demir Medya Gazetesi köşe yazarı olan Derya Akbıyık, bugünkü yazısında Zonguldak'taki projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Akbıyık, Filyos liman inşaatının başladığını belirtti.

Kuzey Limanı İnşaat Ve Danışmanlık Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Limanı İnşaat Ve Danışmanlık Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi Aleksandr Drozdov tarafından kuruldu.

Filyos Limanı yarın hizmete açılıyor!

Karadeniz’de bulunan doğalgaz rezervinin karadaki merkezi olarak inşa edilen Filyos Limanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yarın hizmete açılıyor.

Rize İyidere Lojistik Limanı İnşaatı Projesi için kamulaştırma kararı!

Rize İyidere Lojistik Limanı İnşaatı Projesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Filyos Limanı'nın 2'nci ihalesini 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat aldı!

“2. Abdülhamit’in Rüyası” olarak tanıtılan Filyos Limanı için ikinci bir ihale gerçekleştirildi. İkinci ihale “Pazarlık” usulüyle düzenlendi. İhale 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat’a verildi. İhale sonucu tam 439 gün sonra açıklandı.

Sevda Erdan Kılıç'tan Kuzey Ege Çandarlı Limanı inşaatı eleştirisi!

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Kuzey Ege Çandarlı Limanı'nın, inşaat hatalarıyla dolu olduğunu, bu nedenle oluşan yapısal bozuklukların da limanı amatör balıkçı iskelesine dönüştürdüğünü iddia etti.

Hatay Madenli Yat Limanı ile Su Sporları Merkezi inşaatında sona gelindi!

Hatay'ın Arsuz ilçesinde 106 yatın demir atabileceği Madenli Yat Limanı ile Su Sporları Merkezi inşaatında sona geliniyor...

Zonguldak'ta 32.5 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Zonguldak İli Filyos Belediye Başkanlığı, Zonguldak İli, Filyos ilçesi, Hisarönü Mahallesi'nde 32 milyon 535 bin TL bedelle  kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale  24 Temmuz 2020 tarihinde yapılacak.

Filyos Limanı projesinde sona gelindi!

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde 2016 yılında inşaatına başlanan Filyos Projesi'nin bu yıl tamamlanması hedefleniyor.

Filyos Liman Projesi inşaatının yüzde 67’si tamam!

Osmanlı Padişahı 2. Abdülhamit’ün rüya projesi olarak bilinen Filyos Liman Projesi’nde sona yaklaşıldı. Zonguldak Çaycuma'da yapılan projenin inşaatının yüzde 67’si tamamlandı.

Zonguldak Limanı projesinin inşaatı başlıyor!

Zonguldak’ta normalleşme süreci ile Liman Projesi'nin inşaatı başlayacak...

Zonguldak'ta 32.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Filyos Belediye Başkanlığı, Zonguldak Çaycuma Filyos Beldesi Hisarönü Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

2'nci Abdülhamit´in rüya projesi Filyos Limanı 2020'de tamamlanacak!

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde, 2. Abdülhamit döneminde ortaya atılan Filyos Projesi'nin önemli parçalarından biri olan Filyos Limanı inşaatının 2020'de bitirilmesi planlanıyor...

Katar, Somali'deki Hobyo Limanı inşaat projesine start verdi!

Katar yönetimi, Somali'nin Galmudug eyaletindeki Hobyo Limanı inşaat projesi için düğmeye bastı.

Filyos Limanı inşaatı Haberi

Filyos Limanı inşaatı

Filyos Limanı'nda incelemelerde bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, burada gerçekleştirdiği konuşmada,  Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak, daha güçlü ve müreffeh bir Türkiye hedefiyle milli bağımsızlık ve milli ekonomi ekseninde çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, bütünsel kalkınmayı tesis etmek, ülkeyi lojistik bir süper güç yapmak amacıyla projeleri birbiri ardına hayata geçirdiklerini dile getiren Bakan Karaismailoğlu, bütün bu işlerin, yarını bugünden kuran bir devlet aklının eseri olduğunu söyledi.

Son 30 senede başta Avrupa olmak üzere deniz aşırı ülkelerde bulunan zenginlik merkezlerinin yavaş yavaş doğuya hareket ettiğinin görüldüğünü dile getiren Adil Karaismailoğlu, "Yeni dönem, Anadolu coğrafyasının da içinde bulunduğu Avrupa-Asya-Afrika üçgeninin yükselişine sahne olacaktır. Bu bölgenin tam kalbinde yer alan ülkemizi en kısa sürede bu bölgenin ticaretinde hakimiyet kuracağı...