10 / 05 / 2024

finans haberleri terminali

finans haberleri terminali

AA'nın 100. Yıl Vizyonu çerçevesinde geliştirdiği AA Finans Haberleri Terminali 'nden canlı olarak yayınlanan Finans Masası'nın bu haftaki konuğu, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan olacak.

Eylül ayında inşaat ve finans haberleri dikkat çekti!

Eylül ayında ekonomi haberleri arasında ikinci sırada yer alan finans sektöründe ise 9 bini aşkın haber yayınlandı.

Ergün Turan: TOKİ kalitesiyle anılan bir kurum olacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Anadolu Ajansı'nın (AA) 100. Yıl Vizyonu çerçevesinde geliştirdiği AA Finans Haberleri Terminali'nden canlı olarak yayınlanan AA Finans Masası'nın konuğu oldu.

Mehmet Ergün Turan AA Finans Masası'na konuk olacak!

AA'nın 100. Yıl Vizyonu çerçevesinde geliştirdiği AA Finans Haberleri Terminali 'nden canlı olarak yayınlanan Finans Masası'nın bu haftaki konuğu, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan olacak.

Ali Babacan AA Finans Haberleri Terminali standını ziyaret etti!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, "5. İstanbul Finans Zirvesi"nde (IFS) Anadolu Ajansı (AA) Finans Haberleri Terminali ve AA Enerji Haberleri Terminali (AA Energy News Terminal) stantlarını ziyaret etti.

Anadolu Ajansı Enerji Haberleri Terminali yayına başladı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, Anadolu Ajansı Enerji Haberleri Terminalinin yayına başlamasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu...

Taner Yıldız: Anadolu Ajansı İngilizce Enerji Haberleri Terminali stratejik bir hamle!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, Anadolu Ajansı Enerji Haberleri Terminalinin yayına başlamasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

AA Enerji Haberleri Terminali yayına başladı!

AA Enerji Haberleri Terminali yayına başladı. Anadolu Ajansı, bir ilke daha imza atarak İngilizce enerji haberlerinin yer aldığı Enerji Haberleri Terminalini (AA Energy News Terminal) hayata geçirdi.

Cevdet Yılmaz: Türkiye büyümeye devam ediyor!

AA 'nın 100. Yıl Vizyonu çerçevesinde geliştirdiği AA Finans Haberleri Terminali'nin canlı toplantılar dizisi AA Finans Masası'nın bu haftaki konuğu Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz oldu.

AA Finans Masası GYODER Başkanı Işık Gökkaya'yı ağırlayacak!

GYODER Başkanı Işık Gökkaya yarın saat 12.00'de AA Finans Haberleri Terminali (aafinans.com) canlı yayınına katılacak...

Ataşehir Sarphan Finans Park'ta 720 bin TL'ye ofis!

Sarp Group'un TOKİ iştirakleri Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama İnşaat (EPP) işbirliğiyle inşa ettiği Sarphan Finans Park, ilk ve tek olma özelliğiyle sektörel çevrelere benzersiz avantajlar sağlayacak

Afrika'nın ilk finans merkezi Tunis Financial Harbour'u Türkler yapacak!

Tunus çöllerinde kurulacak Afrika'nın ilk finans merkezi Tunis Financial Harbour'u Türkler yapacak. Bahreynli GFH ile imza atan Demtaş'ın 5 milyar dolarlık projesinde 103 bin kişi yaşayacak

Finans Merkezi'ne 50 metre mesafedeki Yükselcity'de 160 bin TL'ye!

Ataşehir Şerifali'de, İstanbul Finans Merkezi'ne 50 metre mesafede inşa edilen Yüksel City projesinde son dairelerin satışı sürüyor

Hazine 15 mühendis finans uzmanı alacak!

Merkezi Finans ve İhale Birimi 15 uzman personel alacak

finans haberleri terminali Haberi

finans haberleri terminali

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, sektördeki son gelişmeleri yarın Anadolu Ajansı (AA) Finans Masası'nda değerlendirecek. 


AA'nın 100. Yıl Vizyonu çerçevesinde geliştirdiği AA Finans Haberleri Terminali'nden canlı olarak yayınlanan Finans Masası'nın bu haftaki konuğu, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan olacak. 

Turan, yarın saat 10.00'da gerçekleştirilecek AA Finans Masası'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunacak, soruları yanıtlayacak. 


Toplantı, "aafinans.com"dan canlı yayınlanacak. Turan'ın açıklamaları, AA Finans'ın Tvvitter hesabı @aa_finans'tan da anlık takip edilebilecek. 


AA'nın, finans piyasası profesyonelleri ile buluştuğu platformu AA Finans Haberleri Terminali bünyesinde gerçekleştirilen AA Finans Masası daha önceki toplantılarında, aralarında Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, TCMB Başkanı Erdem Başçı, Borsa İstanbul Genel Müdürü Tuncay Dinç, SPK Başkanı Vahdettin Ertaş, Garanti Bankası...