26 / 04 / 2024

Finansevim

Finansevim

Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Eryiğit, "2018 yılındaki 10 milyon liralık yatırımın ardından toplam 21 şubeye ulaştık" dedi. 

Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kolo intibak yasasını değerlendirdi!

Türkiye Yapı Tasarruf Finansman Derneği Kurucu Genel Başkanı ve Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kolo, intibak yasası hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

Finansevim, BDDK intibak planı başvurusunu yaptı!

Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kolo yaptığı açıklamada, "BDDK’nın şart koştuğu 100 milyon TL sermaye tutarının üzerindeki finansal gücümüz ve müşterilerimize sunduğumuz güven, bizi geleceğe taşıyor." dedi.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Sefaköy Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Sefaköy Şubesi bugün Küçükçekmece'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından açıldı.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Bağcılar 3 Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Bağcılar 3 Şubesi bugün Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından açıldı.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Ataşehir Şb. açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Ataşehir Şb. bugün Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından açıldı.

Finansevim 6 ayda 40 yeni şube açacak!

2020'yi yüzde 200'lük bir büyüme oranıyla kapatan Finansevim, bu yılın ilk 6 ayında şube sayısını 100'e, çalışan sayısını ise 1000'in üzerine taşımayı planlıyor.

Tasarruf finansman şirketlerinin denetim altına alınmasıyla mağduriyetlerin önüne geçilecek!

Türkiye Yapı Tasarruf Finansman Derneği Kurucu Genel Başkanı ve Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kolo, tasarruf finansman şirketlerinin denetim altına alınması ile ilgili açıklama yaptı.

Finansevim 2020’de yüzde 200 büyüdü!

Nurullah Güney Finansevim’in 2020 yılını yüzde200 büyümeyle tamamladığını belirterek “2021’nin ilk yarısında da şube sayımızı 100’e, çalışan sayımızı da 1000’in üzerine taşımayı planlıyoruz” dedi.

Finansevim'e 3 yeni kalite belgesi!

Finansevim, "ISO 9001 Kalite Yönetim sistemi, ISO 10002 Müşteri Yönetim Sistemi Belgesi ve ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi" belgelerini aldı.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Tic.A.Ş.Sancaktepe Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Tic.A.Ş.Sancaktepe Şubesi bugün Sancaktepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından açıldı.

Faizsiz sistemde otomobil alımı konut için basamak oldu!

Finansevim ve Yapı Tasarruf Sandıkları Derneği'nin Kurucu Genel Başkanı Serdar Kolo, otomobile olan ilginin artmasının en büyük sebeplerinden birinin otomobili konut almak için bir basamak olarak kullanmasından kaynaklandığını belirtti.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Kağıthane Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Kağıthane Şubesi bugün Kağıthane'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından kuruldu.

Finansevim'den 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı!

Kolo Holding ve Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı ve Yapı Tasarruf Sandıkları Derneği Kurucu Genel Başkanı Serdar Kolo, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı yayımladı...

Finansevim Haberi

Finansevim

Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Eryiğit, Finansevim’e 2018 yılında yapmış oldukları 10 milyon liralık yatırımın ardından toplam 21 şubeye ulaştıklarını bildirdi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; FEryiğit tasarrufa dayalı faizsiz finansman sistemi Finansevim’e 2018 yılında yapmış oldukları 10 milyon liralık yatırımın ardından toplam 21 şubeye ulaştıkların ifade ederek, kuruluş döneminde verdikleri yatırım sözünün yüzde 10’luk kısmını gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

Eryiğit, bu yıl faizsiz finans sisteminin öne çıkacağını söyledi. Eryiğit, şunları söyledi;

"Son günlerde yapılan açıklamalara baktığımızda, tüm oklar faizsiz finans sistemini gösteriyor. Faizlerin yüksek oluşu, orta ve alt gelir grubuna göre yapılandırılmaların yapması gerektiği vurgusu ve özellikle inşaat sektörünün rahat nefes alması için bunun gerekliliğinin hem inşaat dernekleri hem çevre ve şehircilik bakanlığımız tarafından dile getirilmesi bu sistemimizin ekonomimiz için...