26 / 04 / 2024

Fındıkpınar belediyesi

Fındıkpınar belediyesi

Fındıkpınarı Belediye Başkanı Fatih Say yayla turizmi için kolları sıvadı, bozulmamış doğal yapısı, yaşayan yöre kültürü, huzuru ve doğal güzellikleriyle öne çıkan Fındıkpınarı'nın Mersin turizmine büyük ivme kazandırdığını söyledi...

Fındık fiyatlarına zam geldi mi? Güncel fındık fiyatları ne kadar oldu? 3 Mayıs 2023 fındık fiyat listesi

Fındık fiyatlarındaki son durum çiftçiler tarafından yakından takip ediliyor. ''Fındık fiyatları ne kadar, fınfık fiyatlarına zam geldi mi?'' sorusu gümdende yer alırken, güncel fındık fiyat listesi belli oldu. 3 Mayıs 2023 fındaık fiyat listesi.

Son dakika.. Fındık fiyatları yerinde durmuyor! Güncel ücretlendirme İl İl açıklandı hemen bakın!

25 Nisan itibarıyla fındık ücretlerine bir güncelleme daha yapıldı. Fiyatı dünya piyasalarındaki talep ve arz durumuna göre de belirlenen fındık fiyatlarına gelen güncelleme sonrasında  fiyatlardaki son durum şu şekilde oldu. 

Çay ve fındık destekleme ödemelerinde son dakika! Çay ve fındık destekleme ödemeleri yattı mı?

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ödenen çay ve fındık desteklemeleri binlerce kişi tarfından merak ediliyor. Peki çay ve fındık destekleme ödemeleri yattı mı? Çay ve fındık destekleme ödemelerinde son dakika! 

Fındık fiyatları ne kadar oldu? Güncel fındık fiyatları resmen açıklandı! 16 Nisan 2023 fındık fiyat listesi

Bu seneki fındık sezonunu geçtiğimiz senelere göre daha verimli geçiren üreticiler fındık fiyatlarındaki son durumu araştırıyor. Fındık fiyatları ne kadar oldu? Güncel fındık fiyatları resmen açıklandı! 16 Nisan 2023 fındık fiyat listesi.

Fındık destekleme 2023! Fındık destekleme ödeme takvimi! 2023 fındık destekleme dönüm parası ne zaman verilecek?

Tarımsal destek ödemeleri içerisinde yer alan fındık destekleme ödemelerine dair sorular sorulmaktadır. İşte Fındık destekleme 2023 detayları!

Çiftçilere müjdeli haber geldi! Fındık destekleme ödemeleri hesaplara geçti! Hemen paranızı çekin!

Çiftçilere verilen tarımsal destek ödemelerinden biri olan fındık destekleme ödemeleri ile ilgili müjdeli haber geldi. Fındık destekleme ödemeleri hesaplara geçti! Hemen paranızı çekin!

Fındık fiyatları bugün kaç lira oldu? Fındığın kilosu kaç lira? Hemen güncellenen fındık fiyatlarına bakın! 

Fındık fiyatlarında yaşanan son durum tedarikçiler ve alıcılar tarafından yakından takip ediliyor. Peki fındık fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte detaylar..

Çiftçiler dikkat! İl il fındık fiyatları açıklandı! 24 Mart 2023 fiyat listesi

Hemen hemen her ürüne zam gelirken, fındık fiyatları da 24 Mart itibarıyla güncellendi. İl il açıklanan fiyatlar vatandaşla paylaşıldı. Fındık fiyatlarıyla alakalı bütün detaylar haberimizde.

Güncel fındık fiyatları ne kadar? Trabzon, Ordu, Giresun fındık fiyatları belli oldu! 16 Mart 2023 fındık fiyat listesi

Güncel fındık fiyatları çiftçiler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Peki güncel fındık fiyatları ne kadar? 2023 fındık fiyatları kaç lira? Trabzon, Ordu, Giresun fındık fiyatları belli oldu! 16 Mart 2023 fındık fiyat listesi.

Fındık fiyatları sil baştan değişti! Güncel fındık fiyatları resmen belli oldu! 11 Mart 2023 fındık fiyat listesi

Fındık fiyatlarındaki son durum gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Üreticiler hava şartlarından dolayı fındık fiyatlarında yükseliş olduğunu belirtti.Fındık fiyatları sil baştan değişti! Güncel fındık fiyatları resmen belli oldu! 11 Mart 2023 fındık fiyat listesi.

Fındık fiyatları il il açıklandı! İşte Rize, Artvin, Trabzon, Giresun il il 5 Şubat 2023 fiyat listesi..

Çiftçiler serbes piyasada yükselişe geçen fındık fiyatlarını sorguluyor. Fındık fiyatları il il açıklandı! İşte Rize, Artvin, Trabzon, Giresun il il 5 Şubat 2023 fiyat listesi.. 

TMO'da ayçiçek yağı, pirinç, mercimek, fındık ne kadar? İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO)'nin indirimli ürünleri açıklandı. Peki, TMO'da ayçiçek yağı, pirinç, mercimek, fındık ne kadar? İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi

Fındıkta ihracatçı memnun üretici tepkili! İşte 2 Şubat 2023 fındık fiyatları listesi

Fındık fiyatlarında TMO'nun yaptığı satış nedeniyle fiyatların düşmesi fındık üreticisinin tepkisini çekerken ihracatta yaklaşık 884 milyon dolar gelir elde edildi.

Fındıkpınar belediyesi Haberi

Fındıkpınar belediyesi

Mersin'de yayla turizminin gözde merkezlerinden biri olan Fındıkpınarı'nın sadece Mersin'in değil Türkiye'nin gözde yeri haline getirmek için elini taşın altına koyan Fındıkpınarı Belediye Başkanı Fatih Say, "Yaylamız, her geçen yıl daha fazla talep gören bir alternatif turizm haline gelerek cazibe merkezi oldu. 


Herkesi beldemize ve yaylamıza bekliyoruz." dedi. Say, yayla turizmine hizmet etmek için kolları sıvadıklarını belirterek, "Tarihi, coğrafyası ve muhteşem doğasıyla Mersin'de markalaşan bir değer olan Fındıkpınarı'mızm tanıtımı için çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalarımızın yanında ana caddelerimizin yollarını asfaltladık. Hizmetlerin en güzeline layık olan Fındıkpınarlılar, itfaiye, cenaze aracı, iş makineleri, vidanjör, sinekle mücadele aracı gibi araçları kavuşturulmuştur. 


Fındıkpınarımızda belediyemizce yapılan hizmetlerin eksiksiz ve düzenli olabilmesi için bu araçları aldık. Belediye başkanlığım dönemimde çevre köylerimize bu araçlarımızla yapılan bütün hizmetleri götürdük. Bu...