19 / 04 / 2024

Finike Çocuk ve Gençlik Evi

Finike Çocuk ve Gençlik Evi

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin inşaatını tamamladığı Finike Çocuk ve Gençlik Evi, öğrencileri ağırlamaya başladı.

Finike Çocuk ve Gençlik Evi’nin yüzde 82'si tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklara ve gençlere yönelik hizmet vermek üzere inşaatına başlanan Finike Çocuk ve Gençlik Evi’nde sona gelindi. 

Finike Çocuk ve Gençlik Evi yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, Finike ilçesinin en büyük ihtiyaçlardan birini karşılamak üzere hayata geçirdiği Finike Çocuk ve Gençlik Evi’nin inşaatı hızla devam ediyor.

Depreme dayanıksız olan Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı verildi!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılma kararı verilen Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Bir tapu kaç kişi üzerine olabilir? Tapu için kaç para harcanır?

Gayrimenkul sahibi olan ya da olmak isteyenler tarafından merak edilen konulardan biri de bir tapunun kaç kişi üzerine olabileceğidir. Genelde gayrimenkul sahipleri, bunu çocuk ve eşleri üzerine tapuyu geçirmek için sorgular. Peki tapu birden fazla kişi üzerine olabilir mi?

Çocuklar için Süt Destek Projesi geliyor! Süt Destek Projesi'nden kimler yararlanabilir?

Ankara Büyük Belediyesi tarafından oluşturulan bir kampanya bu kez de çocukları kapsıyor. Çocuklar için yapılan süt desteği projesi, çocuk ve bebeklerin temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan ailelere maddi bir rahatlama sunuluyor. 

Altın çocuk ve bebek künye fiyatları ne kadar? Altın çocuk künyesi kaç TL? 10 Mart 2023 Lizay pırlanta fiyat listesi

Altın bebek ve çocuk künyesi çocuklara alınabilecek en güzel hediyeler arasında yer alıyor. Künyeler, hem yeni doğan hediyesi olarak hem de yaş günü hediyesi olarak sıkça tercih ediliyor. Altın çocuk ve bebek künye fiyatları ne kadar? 10 Mart 2023 Lizay pırlanta fiyat listesi. 

Migros'tan bisikletlere yüzde 25 indirim! 6 Ekim 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en popüler süpermarketlerinden biri olan Migros, çocuk ve yetişkin bisikletlerinde yüzde 25 indirim yaptı. Peki Migros bisiklet fiyatları ne kadar?İşte 6 Ekim 2022 itibariyle fiyat listesi...

Migros'tan bisikletlere yüzde 25 indirim! 25 Eylül 2022 fiyat listesi...

Migros, çocuk ve yetişkin bisikletlerinde yüzde 25 indirimi başlattı. Bu indirimden yararlanmak için özel bir şart bulunmuyor. Peki, Migros'ta bisiklet fiyatları ne kadar? İşte 25 Eylül 2022 fiyat listesi...

Migros'tan bisikletlere yüzde 25 indirim! Kampanya bitmeden yakalayın! İşte 13 Eylül 2022 fiyat listesi...

Migros, seçili çocuk ve yetişkin bisikletlerine yüzde 25'e varan indirim uyguladı. Hemen gidip fırsattan yararlanın. Peki, Migros'ta bisiklet fiyatları ne kadar? İşte 13 Eylül 2022 fiyat listesi...

Kaçırmayın! Evgör çocuk ve genç odalarında yüzde 35 indirim yaptı!

Ardı ardına açıklanan kampanyalar da hız kesmeden devam ediyor. Okullar açılırken velilere destek olmak isteyen markalar arasına ünlü mobilya firması Evgör de dahil oldu. Okullar açılırken Evgör Çocuk ve Genç Odalarında yüzde 35 İndirim yaptı.

Migros'tan bisikletlere dev indirim! Ayaklarınızı yerden kesecek! Çabuk olun! 20 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en sevilen süpermarketleri arasında yer alan Migros, seçili çocuk ve yetişkin bisikletlerine yüzde 25'e varan indirim düzenledi. Peki, Migros'ta bisiklet fiyatları ne kadar? İşte 20 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Migros'tan uçuracak fırsat! Bisikletlerde akıl almaz indirim! İşte 6 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Migros'tan indirim üstüne indirim gelirken bu sefer de bisikletler için güzel haberi verdi! Migros, seçili çocuk ve yetişkin bisikletlerine yüzde 25'e varan indirim uygulandı. Peki, Migros'ta bisiklet fiyatları ne kadar? İşte 6 Ağustos 2022 fiyat listesi...

2022'de 3 yeni AVM geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy 2022 yılında "Çocuk ve Halk Kütüphanelerini İyileştirme Projesi" kapsamında yapılması planan konular hakkında bilgi verdi.

Üvey kardeşi olanlar dikkat! Miras paylaşımı nasıl yapılır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, 76 yaşında ağabeyinin 2 çocuğu olduğunu bir de evlilik dışı bir çocuğu olduğunu belirten okuyucu, yetişkin çocuğun haklarını istediğini söyledi. Okuyucu, çocuk ve annesinin ağabeyinden evini satmasını isteyip isteyemeyeceğini sordu.

Büyükçekmece'deki tarihi Rum evleri restore edilecek!

Büyükçekmece ilçesinde yok olma tehdidi bulunan tarihi Rum evleri, çocuk ve kadın sanat evi olarak restore edilecek.

Finike Çocuk ve Gençlik Evi Haberi

Finike Çocuk ve Gençlik Evi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in, Antalya’da eğitime desteği gelişerek, sürüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Büyükşehir Belediyesi, Finike’de öğrencilerin barınma ihtiyaçlarını karşılamak üzere inşa ettiği Finike Çocuk ve Gençlik Evi’ni tamamladı. İlçenin eğitimdeki büyük bir eksikliği giderildi.


Öğrenciler için her şey düşünüldü


Yaklaşık olarak 9 milyon liraya mal olan Finike Çocuk ve Gençlik Evi, ilçede yer alan öğrenciler için modern, kullanışlı, konforlu, güvenli konaklama ve çalışma ortamı sağlıyor. 170 kişi konaklama kapasiteli Gençlik Evi 3 bin 757 metrekarelik bir alan üzerinde inşa edildi. Çevre düzenlemesiyle de bir sosyal donatı ve yaşam alanı olarak planlanan Finike Çocuk ve Gençlik Evi’nde her katta 60 kişilik çalışma odası, TV odası, kütüphane ve 216 kişilik yemekhane, 210 kişilik konferans salonunun...