19 / 04 / 2024

Finlandiya Yapı Teknolojileri Semineri ne zaman

Finlandiya Yapı Teknolojileri Semineri ne zaman

Finlandiya'nın yapı sektörü firmalarından Halton Group Yönetim Kurulu Başkanı Mika Halttunen ÇEDBİK) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Duygu Erten'in de katıldığı seminer İstanbul'da gerçekleşti...

DEİK öncülüğünde Finlandiya Yapı Teknolojileri Semineri İstanbul'da yapıldı!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Finlandiya İş Konseyi Başkanı Halil Kulluk'un ev sahipliğinde Finlandiya Yapı Teknolojileri Semineri İstanbul'da yapıldı. Seminerde Türk inşaat sektörünün dünyada tanındığı vurgulandı.

Finlandiya Yapı Teknolojileri Semineri İstanbul'da gerçekleşti!

Duygu Erten’in katıldığı “Finlandiya Yapı Teknolojileri Semineri” DEİK / Türkiye - Finlandiya İş Konseyi Başkanı Halil Kulluk’un ev sahipliğinde 20 Ocak 2015 tarihinde İstanbul’da gerçekleşti.

Finlandiya Yapı Teknolojileri Semineri 20 Ocak'ta!

Halton Group Yönetim Kurulu Başkanı Mika Halttunen ve Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Duygu Erten’in konuk olacağı Finlandiya Yapı Teknolojileri Semineri 20 Ocak'ta gerçekleşecek..

Tai Veri Merkezi Ve Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Tai Veri Merkezi Ve Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüsnü Köse, Ümit Erdoğdu, Tarkan Özenci, Mehmet Çağrı Özaltın, Kutlugün Sürmeli ve Volkan Demirci ortaklığında kuruldu.

İnwoma Havacılık Ve Savunma Teknolojileri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

İnwoma Havacılık Ve Savunma Teknolojileri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İnwoma Havacılık Ve Savunma Teknolojileri Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

İnovatech Yapı Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnovatech Yapı Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadriye Batman tarafından kuruldu.

Alaz Teknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Yapı Teknolojileri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Alaz Teknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Yapı Teknolojileri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mucip Yıldırım tarafından kuruldu.

Borsa İstanbul'da gong bugün Forte Bilgi İletişim Teknolojileri için çaldı: 660 bin yatırımcıya 267 milyon TL satış!

Forte Bilgi İletişim Teknolojileri, 660 bin yatırımcıya 267 milyon TL'lik satış yapılan halka arz sürecinin ardından, bugün Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı. 

Aslıtek Yapı Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslıtek Yapı Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Yalın tarafından kuruldu.

Fua Strc Yapı Mühendislik Havacılık Ve Uzay Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Fua Strc Yapı Mühendislik Havacılık Ve Uzay Teknolojileri Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yalmancan tarafından kuruldu.

Csar Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Csar Yapı Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cesar Grup Otomotiv Bilgi Teknolojileri A.Ş. tarafından kuruldu.

Çakarlar Organizasyon Prefabrik Yapı Teknolojileri Metal İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Çakarlar Organizasyon Prefabrik Yapı Teknolojileri Metal İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Şahin Çakar tarafından kuruldu.

Türkiye'nin dev projesine için personel alımı yapılacak! İşte şartlar...

Türkiye Uzay Ajansı tarafından yapılan ilan dikkat çekti. Ajansta çalışmak isteyenlerin Uzay Teknolojileri konusunda bilgi sahibi olması şartı aranıyor. İlanın detayında sınavın başvuru tarihi ve başvuru şekli de ayrıntıları verildi.

Herman Rebda Mimarlık Teknolojileri Yapı İnşaat Dış Ticaret Ve San. Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Herman Rebda Mimarlık Teknolojileri Yapı İnşaat Dış Ticaret Ve San. Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Herman Rebda Mimarlık Teknolojileri Yapı İnşaat Dış Ticaret Ve San. Ltd.Şti.'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Yusufbey Group Yapı Teknolojileri İnşaat Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yusufbey Group Yapı Teknolojileri İnşaat Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile İzzet Koncuk tarafından kuruldu.

Baumaks Yapı Teknolojileri Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baumaks Yapı Teknolojileri Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Songül Akalın tarafından kuruldu.

Finlandiya Yapı Teknolojileri Semineri ne zaman Haberi

Finlandiya Yapı Teknolojileri Semineri ne zaman

Finlandiya'nın yapı sektörü firmalarından Halton Group Yönetim Kurulu Başkanı Mika Halttunen ve Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Duygu Erten'in katıldığı "Finlandiya Yapı Teknolojileri Semineri" DEİK/ Türkiye-Finlandiya İş Konseyi Başkanı Halil Kulluk'un ev sahipliğinde İstanbul'da gerçekleşti. 

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) Kurucu Başkan Yardımcısı Duygu Erten Türkiye'de çevre dostu yeşil binaların sayısının arttığını ve son olarak Türkiye Müteahhitler Birliği binasının da bu sertifikayı aldığım belirterek Türkiye'de şu anda 100 civarında çevre dostu yeşil bina olduğunu söyledi. 

ÇEDBİK'in dünyadaki diğer 28 Yeşil Bina Derneği'nin arasına katılarak Amerikan Yeşil Binalar Konseyi'nin Yeşü Okullar anlaşmasına dahil olduğu bilgisini veren Duygu Erten; "Cape Town Dünya Ye/ . 

I )uvgu -2 il şil Binalar Konseyleri Kongresi'nde "Yeşil Okullar" anlaşmasına imza atarak Türkiye...