25 / 04 / 2024

Fıstıkzade Maslak

Fıstıkzade Maslak

‘Gaziantep’ten Dünyaya’ sloganı ile Gaziantep’in ilk ve tek franchise veren baklava markası olma özelliğini taşıyan Fıstıkzade Baklava, 42 Maslak AVM’de İstanbulluların hizmetine açıldı.

BİM'de yarın seçili ürünlerde indirim! BİM 27 Şubat 2024 Aktüel Kataloğu yayımlandı!

BİM'de yarın birçok üründe indirim fırsatı sunulacak. BİM market 27 Şubat 2024 salı aktüel ürünlerde, gıda ürünlerinde indirim yapılacak. Cafe Crown Hazır Kahve Çeşitleri 99,50 TL, Simbat Siirt Fıstığı 300 gr 145 TL, Doyum Bulgur Çeşitleri 1 Kg 21,50 TL.

Nizip Fıstık Kent'te yaşam 3 aya kadar başlayacak: 25 bin aile ve 100 bin kişiye yeni yaşam alanı!

Gaziantep Nizip Fıstık Kent'te yaşamın 2-3 ay içinde başlayacağı belirtildi. İşte proje çalışmalarındaki son durum...

Arçelik'ten mikrodalga, mini fırın ve set üstü ocaklarda kasım ayı fırsatı...

Arçelik, mikrodalga, mini fırın ve set üstü ocaklarda kasım ayına özel 500 Türk Lirası indirim kampanyası yapacak. Arçelik'ten kasım ayına çok özel bir kampanya fırsatı başlattı.

BİM'de Sleepy Natural Bebek Bezi 265 TL'ye, Golden Rose Lip Gloss 65 TL'ye, Nut Fıstık Ezmesi 49 TL'ye satılacak!

BİM'in 7 Kasım 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki, BİM'de hangi aktüel ürünler ne kadar fiyata satışa çıkarılacak. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Gaziantep Nizip'teki deprem konutlarında örnek daire tamamlandı! 2 bin 500 konutluk Fıstık Kent'te son dakika!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nizip ilçesinde, 6 ay önce temeli atılmış olan ve 2 bin 500 konuttan meydana gelen projede inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Sıfır otomobil piyasasında ''araç yok '' diyen bayilerin etekleri tutuştu! Kampanya üstüne kampanya başlattılar

Hükümetin fahiş artan otomobil piyasasına yönelik yaptığı yaptırımlar sonucunda işler değişti. Sıfır otomobil satan bayiler aylar öncesinde ''araç yok'' diyerek müşterileri geri çeviriyordu. Şimdi ise kampanya üstüne kampanya başlatan bayiler otomobil satışlarına hızla devam ediyor.

Araba almak isteyenlere müjde üstüne müjde! Sıfır araç satışlarında bolluk dönemi başladı!

Sıfır otomobil piyasasının en büyük sorunu olan stok durumu, artık ortadan kalktı. Ticaret Bakanlığı'nın devreye girmesi ile sıfır araç satışlarında bolluk dönemi başladı. Ayrıca üstüne indirim ve kampanyalar yapıldı.

BİM’de aşurelik buğday 14,50 TL’ye, iç Antep fıstığı 69,50 TL’ye konsantre yumuşatıcı 34,50 TL’ye düştü!

BİM’den Aşure Günü’ne özel ürünler dip fiyattan satışa çıktı. Bu kapsamda, 18 Temmuz Salı günü aşurelik buğday 14,50 TL’ye, ceviz içi 42,50 TL’ye, iç Antep fıstığı 69,50 TL’ye konsantre yumuşatıcı 34,50 TL’ye düşecek. İşte Bim fiyat listesi 18 Temmuz 2023...

BİM yeni ay kataloğunu yayımladı! Diş fırçası 19 TL'ye, Antep fıstığı 99 TL'ye, ceviz 65 TL'ye düştü!

BİM'in 4 Temmuz Birlikten Berekete aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda, diş fırçası 19 TL'ye, Antep fıstığı 99 TL'ye, ceviiz 65 TL'ye düştü.

BİM indirimleri tek tek duyurdu! Bulgur çeşitleri 19 TL, fıstık 89 TL, ceviz 37 TL'ye düştü!

BİM'in 30 Mayıs 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki, BİM'de bu hafta neler satışa sunuacak? İşte güncel aktüel ürünler kataloğu...

Gümüş taş üstünde taş bırakmayacak! Gümüşün füze gibi fırlayacağı asıl tarih belli oldu! Bakmayan bin pişman olacak

Gümüş fiyatları bugün 18 TL'ye kadar yükseldi. Rekor üstüne rekor kıran gümüşün füze gibi fırlayacağı asıl tarih belli oldu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş tarihi açıkladı. Bakmayan çok pişman olacak.

Euro resmen füze gibi fırlayacak! O tarih resmen belli oldu! Uzman isim üstüne basa basa açıkladı! 

Avrupa Merkez Bankası faiz kararından sonra euro kurunda yükselişler görüldü. Euro/TL kuru yukarı yönlü hamlelerinde devam ediyor. Euro yükselmeye devam edecek mi? İşte Euronun füze gibi fırlayacağı asıl tarih belli oldu! Uzman isim üstüne basa basa açıkladı! 

Kumtel LX - 9645 70 lt Set Üstü Fırın en ucuza nerede satılıyor? işte Kumtel 13 Mart 2023 fiyat listesi

Mutfaklarına set üstü fırın almak isteyenler sizin için Kumtel LX - 9645 70 lt Set Üstü Fırın'ın en ucuza nerede satıldığını araştırdık. İşte Kumtel LX - 9645 70 lt Set Üstü Fırın özellikleri ve fiyatı..

Fıstıkzade Maslak Haberi

Fıstıkzade Maslak

GAZİANTEP’İN önde gelen baklava markalarından Fıs-tıkzade Baklava, Maslak AVM’deki noktasını hizmete açtı. Para Dergisi'nde yer alan habere göre, Baklavaları günlük olarak Gaziantep'ten getiren ve diyabet hastaları için yapılan özel baklava ile öne çıkan Fıstıkza-de Baklavaları Genel Koordinatörü Ümit Toprak, bütün baklava çeşitlerinde iddialı olduklarını belirtti.

"ÜRÜNLERİMİZ İDDİALI"

Ürünlerin günlük olarak Gaziantep'ten geldiğini ifade eden Ümit Toprak, "iklim farkı ve kullanılan malzeme ve işçilik farkı çok önemli. Biz de lojistik unsurlarımızı kullanarak kendimizi geliştirdik. Türkiye'nin değişik noktalarında bulunan Fıstıkzade zincirine bugün Maslak halkasını da ekliyoruz" diye konuştu. Fıstıkzade’nin bütün ürünlerinin oldukça iddialı olduğunu kaydeden Toprak, "Diyabetik özelliğe sahip, içerisinde katkı maddesi olmayan, doğal stevia bitkisi ile tatlandırılmış kalorisi yüzde 35 düşürülmüş, kan şekerini düzenleyen, şekersiz baklavamız mevcut olup. Bu anlamda Fıstıkzade olarak...