27 / 04 / 2024

Fıstıkzade Maslak hizmete açıldı

Fıstıkzade Maslak hizmete açıldı

‘Gaziantep’ten Dünyaya’ sloganı ile Gaziantep’in ilk ve tek franchise veren baklava markası olma özelliğini taşıyan Fıstıkzade Baklava, 42 Maslak AVM’de İstanbulluların hizmetine açıldı.



GAZİANTEP’İN önde gelen baklava markalarından Fıs-tıkzade Baklava, Maslak AVM’deki noktasını hizmete açtı. Para Dergisi'nde yer alan habere göre, Baklavaları günlük olarak Gaziantep'ten getiren ve diyabet hastaları için yapılan özel baklava ile öne çıkan Fıstıkza-de Baklavaları Genel Koordinatörü Ümit Toprak, bütün baklava çeşitlerinde iddialı olduklarını belirtti.

"ÜRÜNLERİMİZ İDDİALI"

Ürünlerin günlük olarak Gaziantep'ten geldiğini ifade eden Ümit Toprak, "iklim farkı ve kullanılan malzeme ve işçilik farkı çok önemli. Biz de lojistik unsurlarımızı kullanarak kendimizi geliştirdik. Türkiye'nin değişik noktalarında bulunan Fıstıkzade zincirine bugün Maslak halkasını da ekliyoruz" diye konuştu. Fıstıkzade’nin bütün ürünlerinin oldukça iddialı olduğunu kaydeden Toprak, "Diyabetik özelliğe sahip, içerisinde katkı maddesi olmayan, doğal stevia bitkisi ile tatlandırılmış kalorisi yüzde 35 düşürülmüş, kan şekerini düzenleyen, şekersiz baklavamız mevcut olup. Bu anlamda Fıstıkzade olarak diyabetlilerimizin de ağız tadıyla tüketebileceği bir ürün geliştirdik” dedi.

Toprak, Fıstıkzade Baklavaları ile ilgili genel bilgi de vererek, "Fıstıkzade olarak 'Gaziantep'ten tüm Türkiye'ye' sloganıyla 2013 yılında yola çıktık. Gaziantep'teki lezzeti aynen muhafaza ederek İstanbul, Ankara,  İzmir  başta olmak üzere Türkiye’nin her tarafına ulaştırıyoruz. Yaklaşık 1 yıl süren bir arge çalışmamız oldu. Bu argenin sonucunda şu anda tüm dünyaya ihraç edilen bir baklavanın üreticisi konumuna geldik" dedi.

ORİJİNAL LEZZET MASLAK'TA

Fıstıkzade Maslak Kiosk yöneticisi Ege Kanpak ise geleneksel Gaziantep baklavasının lezzetini Maslak’a taşımış olmanın heyecanını yaşadıklarını belirterek "Ürünlerimiz Gaziantep’ten günlük olarak gelecek. Maslak’taki herkese Gaziantep baklavasının lezzetini ve kalitesini tattıracağız. Tatlı sektöründe olan birisi olarak ben Antep kalitesini her zaman ararım. Burada orijinal Gaziantep baklavasını günlük olarak ayağınıza kadar getiriyoruz" dedi.


Geri Dön