25 / 04 / 2024

flaş gelişme

flaş gelişme

Türkiye'de gıda ürünlerinin fiyatları aldı başını gidiyor. Son olarak zam furyasına yeni ürünler de eklendi. Markete gittiğinizde öylece kalmamak için haberi detaylarıyla okumanız gerekiyor.

Milyonlarca emekliyi heyecanlandıran flaş gelişme! Bayram ikramiyesi bu hafta meclis gündemine geliyor!

Milyonlarca emekliyi heyecanlandıran flaş bir gelişme yaşandı. Paylaşılan detaylara göre emekli vatandaşları yakından ilgilendiren bayram ikramiyesinin bu hafta meclis gündemine gelmesi bekleniyor. 

Emeklilere 5 bin TL'lik ikramiyede yeni gelişme! Çalışan emeklileri de kapsayacak mı? Bakan Işıkhan'dan flaş açıklama!

Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı emeklilere bir seferlik verilecek olan 5 bin TL'lik ikramiye ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Bakan Işıkhan'dan konuya ilişkin flaş açıklama geldi. İşte detaylar... 

Binlerce kişiye mezar olmuştu! Rönesans Rezidans ile ilgili beklenen haber geldi! Flaş gelişme...

Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay'da binlerce kişiye mezar olan ve "Cennetten bir köşe" sloganıyla pazarlanan Rönesans Rezidans ile ilgili flaş gelişme yaşandı.

Milyonlarca çalışan şok olacak! Kıdem tazminatında flaş gelişme! Çok ciddi problemler var...

Katıldığı bir programda ekonomi gündemine yönelik önemli değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz, kıdem tazminatı konusunda şok açıklamalarda bulundu. Kıdem tazminatında flaş gelişme...

Bu banka üzerindeki hesabında parası olan vatandaşlara acil duyuru. 2024 yılında bomba gelişme olacak

Bir banka üzerinde parası olan vatandaşlara yönelik çok önemli bir haber verildi. O banka üzerinde parası olan vatandaşlar hakkında 2024 yılında flaş bir gelişme yaşanacak.

Bankalarda dolarla ilgili flaş gelişme. O detay herkesi şok etti

Bankalarda dolarla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Detayı öğrenen herkes şaşkınlık yaşadı ancak sizin de işinize yarayabilir.

Merkez Bankası'yla ilgili flaş gelişme! Doları olan herkes baksın

Merkez Bankası'nın dolar rezervleriyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Konuyla ilgili gelişme doları olan herkesi ilgilendiriyor.

Dolara talep artmaya başladı! Doların 100 lira olacağı iddiası taş üstünde taş bırakmadı! Dolarda flaş gelişme

Dolar/TL kuru Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararından sonra düşüşe geçti. Dolar yatırımcılarıın gözü dolardaki son dakila gelişmelere çevrilirken, doların 100 lira olacağı iddiası görenleri hayrete düşürdü. Dolarda flaş gelişme...

Merkez Bankası hakkında flaş gelişme. Bir anda kasa dolar doldu. Müthiş haber şimdi geldi

Merkez Bankası hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Merkez Bankası'nın kasası adeta dolar doldu.

Aile Bakanlığı destek ödemelerinde flaş gelişme. PTT'den alacaksınız. 7 bin 200 TL ile 15 bin TL arasında değişiyor

Aile Bakanlığı tarafından verilen destek ödemeleri alan vatandaşlar hakkında flaş gelişmeler yaşanıyor. PTT'den alacağınız ödemeler hakkında önemli detaylara yer verildi.

Resmi Gazete'de yayımlandı, ortalık karıştı. Altınla ilgili flaş gelişme

Altınla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Resmi Gazete'de yayımlanan kararın ardından piyasalar karıştı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan ağustos ayı müjdesi geldi. Para ödemesiyle ilgili flaş gelişme

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik gerçekleştirilen para ödemesi hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Bakanlık ağustos ayı müjdesini duyurdu.

Emekliler hakkında flaş gelişme. İş Bankası ve ING emekli promosyonunu güncelledi

Emekli vatandaşlarımız hakkında flaş bir gelişme yaşandı. ING Bank ve İş Bankası tarafından yapılan açıklamada emekli vatandaşlarımıza verilen promosyonun güncellendiği bilgisine yer verildi.

flaş gelişme Haberi

flaş gelişme

Türkiye mutfak artık yangın pahası. Yemek için ucuz ürün bulmak neredeyse imkansız. Marketlerde indirim kollayan vatandaşlar, art arda gelen yeni zam haberleri nedeniyle ise iyice strese giriyor. Ama vatandaşın zam haberleri nedeniyle strese girmesi, zam haberlerinin kesilmesine neden olmuyor. İşte yine bir zam haberiyle karşınızdayız. 

YÜZDE 60 İLE 207 ARASINDA ZAM

Her yıl olduğu gibi bu yıl da aşure zamanı geldi. Temel aşurelik malzeme fiyatları bu yıl geçen yıla kıyasla yüzde 60 ile yüzde 207 oranında zamlandı. Geçtiğimiz yıl 200 TL’ye dolan tencerenin bu yıl ki maliyeti ne yazık ki 350 – 450 TL arasında oldu. Durum böyle olunca da çoğu kişi aşure yiyemeyecek yorumu yapıldı.

Konuya ilişkin açıklama Tüm Kuruyemiş Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkan yardımcısı Yunus Emre Kaşıkçı tarafından...