18 / 04 / 2024

flex office kampanya detayları

flex office kampanya detayları

Dumankaya İnşaat'ın İstanbul Halkalı ve Bahçeşehir'de hayata geçirdiği projeleri için geçerli olan fifti fifti modeli ile konut bedelinin yüzde 50'sini Dumankaya ödüyor. Peki Fifti fifti Dumankaya kampanyası ile kredi ödemesi nasıl yapılıyor?

Avrupa Residence Office Ataköy fiyatları 714 bin 960'den başlıyor!

Ataköy'de, E5 Otoyolu'nun hemen bitişiğinde yer alan Avrupa Residence & Office Ataköy'de kampanya başladı. Avrupa Residence Office Ataköy fiyatları 714 bin 960'den başlıyor.

Flex Office Bahçeşehir 60 ay sıfır faiz ödeme kampanyası!

Flex Office Bahçeşehir 60 ay sıfır faiz ödeme kampanyası başladı. Dumankaya İnşaat projesi Flex Office Bahçeşehir'de satış fiyatları 219 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Dumankaya İnşaat Pas Geç kampanyası!

Dumankaya, hazırladığı yeni kampanyası “Pas Geç” ile daire sahibi olmak isteyenler için taksit ve peşinatı 2017 yılına erteliyor.Pas Geç kampanyası Ritim İstanbul, hi-Fit, Flex Office Bahçeşehir ve Dumankaya Mozaik projelerinde geçerli olacak.

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir satılık!

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir satılık daire tipleri stüdyo, 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı. 2 blok halinde hayata geçirilen projede fiyatlar 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Bahçeşehir Flex Office klasik iş ortamı anlayışını ortadan kaldırıyor!

Dumankaya İnşaat'ın Bahçeşehir'de yükselen projesi Flex Office'de daire sahiplerine evleriyle iş yerleri aynı ortamda sunuluyor. Projede 321 ünite bulunuyor.

Dumankaya İnşaat'tan yılın son kampanyası!

Dumankaya İnşaat, cazip ödeme planları ve indirimler ile Dumankaya Flex Office, Ritim İstanbul ve Dumankaya Horizon için tüketici beklentilerine göre hazırladığı yılın son fırsatlarını sunuyor.

İstasyon 24'te peşinatsız kampanya!

24 Gayrimenkul, Atakent’teki home office projesi İstasyon 24’de kampanya başlattı. Peşinatsız ve faizsiz 60 ay vadeli kampanya ile aylık 2 bin 750 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olunacak.

Flex Office Dumankaya kampanya!

Dumankaya İnşaat'ın Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Flex Office projesinde fırsatlar devam ediyor. İşte, Flex Office Dumankaya kampanya detayları...

Bahçeşehir Flex Office kampanyası!

Bahçeşehir Flex Office kampanyası devam ediyor. Dairelerin 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandığı projede anahtar teslimlerinin 2016 yılı Ağustos ayı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir fifti fifti modeli!

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir fifti fift modeli ile satışlarına devam ediyor. Toplamda 321 adet home ofis dairenin yer aldığı projede fiyatlar 198 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Dumankaya'nın fifti fifti modeli büyük ilgi gördü!

Dumankaya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, “Lansmanının üzerinden bir hafta geçmesine rağmen, sistemin geçerli olduğu hi-Fit, Flex Office Bahçeşehir ve Miks projelerimizin satış ofislerinde büyük yoğunluk yaşadık" dedi

Dumankaya'nın fifti- fifti kampanyası ilgi görüyor!

Dumankaya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, “Lansmanının üzerinden bir hafta geçmesine rağmen, sistemin geçerli olduğu hi-Fit, Flex Office Bahçeşehir ve Miks projelerimizin satış ofislerinde büyük yoğunluk yaşadık.

Dumankaya fifti fifti modeliyle nasıl ev sahibi olunur?

Dumankaya Miks, Dumankaya Hi-Fit ve Flex Office projelerinde geçerli olacak Dumankaya fifti fifti kampanyası 10 yıl süreyle getiri destek ödemesi sağlıyor. Peki Dumankaya fifti fifti modeliyle nasıl ev sahibi olunur?

flex office kampanya detayları Haberi

flex office kampanya detayları

Dumankaya Miks, Dumankaya Hi-Fit ve Flex Office projelerini kapsayan Dumankaya fifti fifti kampanyası ile daire satış bedelinin yüzde 25 ile yüzde 50 arasındaki kısım peşin olarak ödeniyor. 


Fifti fifti Dumankaya kampanyası ile kredi ödemesi nasıl yapılıyor?

- Ödenilen peşinat tutarının haricinde kalan bedel için banka kredisi kullanılıyor. 

- Dumankaya İnşaat, kredi taksitleri kapsamında 10 yıl boyunca daire sahiplerine her ay düzenli ödeme yapıyor. 

- Daire sahipleri, yüzde 50 oranında kullandıkları kredinin aylık taksitleri için getiri desteği almış oluyor. 


Flex Office Projesi!

Daire seçenekleri arasında 1+0, 1+1 ve 2+1'lerin yer aldığı Flex Office 32 katlı tek blok halinde yükseliyor. Projenin 2016 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor. 


Dumankaya Hi-Fit Projesi!

İstanbul Bahçeşehir'de inşa edilen Dumankaya Hi-Fit Rezidans'ta 630 adet daire bulunuyor. Toplam arsa alanı 20 bin metrekare olarak...