26 / 04 / 2024

Flex Office projesi

Flex Office projesi

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir satılık daire tipleri stüdyo, 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı. 2 blok halinde hayata geçirilen projede fiyatlar 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Bahçeşehir Flex Office kampanyası!

Bahçeşehir Flex Office kampanyası devam ediyor. Dairelerin 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandığı projede anahtar teslimlerinin 2016 yılı Ağustos ayı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Bahçeşehir Flex Office'de 119 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Dumankaya 'nın yeni projesi ' Flex Office Bahçeşehir ' ortalama 2.750 TL 'lik metrekare fiyatlarıyla satışa sunuldu.

Flex Office Bahçeşehir lansman fiyatları 119 bin liradan başlıyor!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat Bahçeşehir'de home ofis konseptinde yeni bir projeye imza atıyor. Flex Office Bahçeşehir projesi, 32 katta 321 üniteden oluşuyor.

Flex Office ne zaman teslim?

Dumankaya İnşaat imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa edilen Flex Office projesi 32 katlı tek kule halinde yükseliyor. Peki Flex Office ne zaman teslim edilecek?

Flex Office lansmanı 8 Nisan'da düzenlenecek!

Dumankaya İnşaat, İstanbul’un gözde yerleşim merkezlerinden Bahçeşehir’de projelendirilen Flex Office projesinin lasmanını düzenliyor. Lansman 8 Nisan Çarşamba günü saat 12:00'da Çırağan Sarayı'nda yapılacak.

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir'de satışta! 101 bin TL'ye!

Dumankaya Flex Office projesinde ön satışlar başladı. Bahçeşehir'de yer alan Dumankaya Hi-Fit projesinin home ofis bloğu Flex Office, 101 bin TL'den başlayan avantajlı fiyatlarla satışa çıktı...

Lotus Office, Bursa'da yükseliyor!

Lotus Office projesi son yıllarda iş dünyasının merkezi olarak nitelenen Nilüfer'de, İzmir Yolu üzerinde geliştiriliyor. Projede 190 ofis ve 16 mağaza bulunuyor...

The İstanbul Merter Office ne zaman teslim?

The İstanbul Merter Office projesi Yeditepe Gayrimenkul tarafından İstanbul Merter'de hayata geçiriliyor. Peki The İstanbul Merter Office ne zaman teslim?

Konya My Office'de son 6 daire!

Kızılöz İnşaat tarafından hayata geçirilen My Office projesi Konya'da yükseliyor. Son 6 dairenin satışta olduğu projenin yıl sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

One Block Ümraniye fiyat listesi!

Megasan ve Doa Yapı ortaklığı ile yükselen One Block projesi İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de home office projesi olarak hayata geçirildi. Natamam teslim edilen projedeki home ofislerin fiyatları minimum 485 bin TL'den başlıyor...

Amassizmir Residence Office satışta! 330 bin TL'den başlıyor!

Karaca İnşaat tarafından hayata geçirilen Amassizmir Residence ve Office projesi İzmir'de hayata geçiriliyor. 69 üniteden oluşan projede 7 adet ofis ve 3 adet dükkan bulunuyor.

Artaş Avrupa Office Ataşehir Projesi!

Avrupa Office Ataşehir projesi İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin karşısında Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilecek...

Avrupa Office Ataşehir projesi Dubai'de tanıtıldı!

Avrupa Konutları markasının en yeni halkası Avrupa Office Ataşehir projesi de ilk kez Dubai’de görücüye çıktı. Artaş İnşaat İstanbul’da hayata geçirdiği 3 milyar 570 milyon dolar değerindeki 6 projesiyle katıldı...

Flex Office Bahçeşehir 60 ay sıfır faiz ödeme kampanyası!

Flex Office Bahçeşehir 60 ay sıfır faiz ödeme kampanyası başladı. Dumankaya İnşaat projesi Flex Office Bahçeşehir'de satış fiyatları 219 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Dumankaya İnşaat Pas Geç kampanyası!

Dumankaya, hazırladığı yeni kampanyası “Pas Geç” ile daire sahibi olmak isteyenler için taksit ve peşinatı 2017 yılına erteliyor.Pas Geç kampanyası Ritim İstanbul, hi-Fit, Flex Office Bahçeşehir ve Dumankaya Mozaik projelerinde geçerli olacak.

Brand Office ile çağdaş ofis anlayışı yatırıma dönüşüyor!

İzmir iş dünyasının rağbet ettiği, yeni kent ve finans merkezi Bayraklı'da satışa sunulan ve 62 ofisten oluşan "Brand Office" projesi, modern tasarımı, sosyal donatıları ve a plus hizmetleriyle benzerlerinden ayrılacak.

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir satılık!

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir satılık daire tipleri stüdyo, 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı. 2 blok halinde hayata geçirilen projede fiyatlar 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Bahçeşehir Flex Office klasik iş ortamı anlayışını ortadan kaldırıyor!

Dumankaya İnşaat'ın Bahçeşehir'de yükselen projesi Flex Office'de daire sahiplerine evleriyle iş yerleri aynı ortamda sunuluyor. Projede 321 ünite bulunuyor.

Dumankaya İnşaat'tan yılın son kampanyası!

Dumankaya İnşaat, cazip ödeme planları ve indirimler ile Dumankaya Flex Office, Ritim İstanbul ve Dumankaya Horizon için tüketici beklentilerine göre hazırladığı yılın son fırsatlarını sunuyor.

Flex Office projesi Haberi

Flex Office projesi

Toplam 321 adet home ofis dairenin bulunduğu Flex Office Resdicence'de teslimlerin 2016 yılı Ağustos ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje 100 milyon lira yatırımla yükseliyor. 


Dumankaya Flex Office Bahçeşehir satılık daire alanları 43 metrekare ile 108 metrekare arasında değişiyor. 2 bloktan oluşan proje Dumankaya İnşaat imzası taşıyor. 


Bahçeşehir Flex Office'te depo ve arşiv alanları, ofis box üniteleri, toplantı odaları, lobi hizmetleri, kat bahçeleri, bireysel çalışma alanları gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 


İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de yükselen Flex Office Rezidans'ta stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edilen home ofisler mevcut. Projede 0 peşinatta, yüzde 25'lik kısım 2016 yılı sonunda ödeniyor ve kalan tutar 60 ay vade farksız taksitlendiriliyor. 


Dumankaya Flex Office Bahçeşehir satılık home ofis fiyatları stüdyolarda 190 bin...