18 / 04 / 2024

Flex Office Bahçeşehir lansman fiyatları 119 bin liradan başlıyor!

Flex Office Bahçeşehir lansman fiyatları 119 bin liradan başlıyor!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat Bahçeşehir'de home ofis konseptinde yeni bir projeye imza atıyor. Flex Office Bahçeşehir projesi, 32 katta 321 üniteden oluşuyor.



Dumankaya İnşaat Bahçeşehir'de home ofis konseptinde yeni bir projeye imza atıyor. Flex Office Bahçeşehir projesi, 32 katta 321 üniteden oluşuyor.


Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, Bahçeşehir bölgesinde gerçekleştireceği "Flex Office Bahçeşehir" projesinin detaylarını paylaştı. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Bahçeşehir ve civarında yeni nesil çalışanların beklentileri doğrultusunda, mevcut çalışma koşullarının çok daha ötesinde yeni bir iş ortamı hayata geçirdiklerini ifade etti.

 

'Bölgeyi tanıyoruz' 

Uğur Dumankaya sözlerine şöyle devam etti, "Flex Office Bahçeşehir, sadece mimari yönüyle değil, home ofis konsepti aynı zamanda sekretarya hizmetlerinden ofis mobilyalarına; ayrıcalıklı danışmanlık hizmetlerinden farklı amaçlara göre dizayn edilmiş toplantı odalarına kadar amaca uygun tasarlanmış bir proje. Biz zaten Dumankaya olarak, bu bölgede çok kaliteli ve çevresine değer katan projeler yaptık. Dolayısıyla bölgeyi çok iyi bilen bir iç dinamiğimiz bulunuyor. Flex Office Bahçeşehir'in bölgedeki ihtiyaçlar göz önüne alındığında, yatırımcıları için eşsiz yatırım fırsatları oluşturacağını düşünüyoruz." 321 üniteden oluşan projede, home ofis hizmetleri kapsamında anlaşmalı kurumlar aracılığıyla web, hukuk, marka tescil, tercümanlık ve muhasebe gibi danışmanlık hizmetleri ile depo ve arşiv alanları, toplantı odaları gibi destek hizmetleri de bulunuyor. 

100 milyon lira yatırımla hayata geçirilecek projede lansman fiyatları 119 bin liradan başlıyor. 



Posta



Geri Dön