28 / 03 / 2024

Flexobit afrika üssü

Flexobit afrika üssü

Yalıtım işinde 30 yıllık tecrübesi ve uzmanlığı ile Türkiye’de inşaat sektörü devlerinin çözüm ortağı Canpa, Flexobit membrandaki başarıları sayesinde Bitufa’nın Asya ve Afrika ülkelerine dağıtımını yapmaya başladı.

Afrika Cibuti’de askeri üs inşa ediliyor!

Çin, Ortadoğu ve Afrika için stratejik öneme sahip Cibuti’de denizaşırı askeri üssünü inşa etmeye başladı. Çinli askeri yetkililer 90 dönüm üzerine inşa edilecek ilk denizaşırı askeri üssün çok fazla işleve sahip olacağını belirtti.

Türkiye, Flexobit’in Asya ve Afrika’da küresel üssü oluyor!

Yalıtım işinde 30 yıllık tecrübesi ve uzmanlığı ile Türkiye’de inşaat sektörü devlerinin çözüm ortağı Canpa, Flexobit membrandaki başarıları sayesinde Bitufa’nın Asya ve Afrika ülkelerine dağıtımını yapmaya başladı.

Denizli termal tesiste Türkiye üssü olacak!

Sağlık turizminin Sağlık Bakanlığı'nın programına girmesi ile birlikte Denizli, sağlık turizminin Türkiye'deki üssü olacak. Karahayıt ve Pamukkale'deki özel sektör yatırımları ile 14 bin yataklı termal tesis kurulacak.

Tire rüzgar üssü oluyor!

İzmir'in Tire ilçesi, "RES" üssü oluyor. Ödemiş RES ve Tire RES projeleriyle birlikte toplam 85 bin nüfuslu ilçe, gelecek yıldan itibaren büyük oranda elektrik enerjisini rüzgar türbinlerinden sağlayacak.

Afrika'nın en yüksek binası Fas'ta inşa ediliyor!

Suudi Arabistanlı işadamı Şeyh Tarık Binladen, Afrika'nın en büyük kule rezidansını yapıyor. Kur'an'ın 114 suresinden esinlenilerek 114 katlı yapılması planlanan Al-Noor Kulesi (Işık) 800 milyon euroya mal olacak.

Türkiye Afrika'nın altyapı projelerine imkan tanıyacak!

Afrika'daki büyükelçilik sayısını 39'a çıkaran ve de bölgeyle yakın ilişkiler kuran Türkiye, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin ziyareti ile altyapı projelerine imkan tanıyacak anlaşmalara imza attı.

Rixos Dubai'ye yönetim üssü kuruyor!

Rixos Hotels Grubu, Dubai’yi yeni yönetim merkezlerinden biri yaptı. Antalya ve Kazakistan’da yönetim merkezi bulunan firma, Ortadoğu ve Afrika operasyonlarını yönetmek için ise Dubai’yi üs seçti.

Türkiye Afrika'da petrol arayacak!

TPAO Genel Müdür Vekili Şişman, yurt içi ve yurt dışında arama yapan bir şirket olarak Afrika’da fırsatlar olduğunu, Orta Afrika’da çalışacaklarını söyledi. Edinilen bilgiye göre de TPAO Mozambik ve Angola’da petrol ve gaz arayacak.

Afrika’nın doğu kapısına ‘Mini Türkiye’ kurulacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi beraberindeki 100 kişilik iş adamı heyetiyle Doğu Afrika’nın giriş kapısı Cibuti’ye bir iş seyahati düzenledi. Cibuti’ye bir Özel Ekonomik Bölge kurulması için iki ülke ekonomi bakanları arasında bir anlaşma imzalandı.

İnşaatta yeni hedef Afrika!

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) tarafından düzenlenen 6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'nde, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "Türkiye'de gayrimenkul pastası artık bize yetmeyecek. Afrika'ya, Amerika'ya, dışarı açılmak lazım"

Türkiye'nin inşaatta hedefi Afrika olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, “Türkiye’de gayrimenkul pastası artık bize yetmeyecek. Afrika’ya, Amerika’ya, dışarı açılmak lazım” dedi. Güllüce, kentsel dönüşüm hakkında da açıklamalarda bulundu.

Arçelik Afrika pazarındaki ülke sayısını 39’a çıkardı!

Afrika’da ürün sattığı ülke sayısını 19’dan 39’a, kıtada Arçelik’in ihracattaki payını da yüzde 3.5’ten yüzde 14.5’e yükselten Koç Topluluğu, yeni hedefini Güneydoğu Asya olarak belirledi

Mardin Kalesi Afrika'daki Masa Dağı gibi turizm merkezi olacak!

Mardin'de, Afrika'daki Masa Dağı gibi turizmin gözde mekanı olmaya aday görülen tarihi Mardin Kalesi'nde, restorasyon ve arkeolojik kazı yapılıyor. Kalede Müze Müdürlüğü'nce de arkeolojik kazı çalışması yürütülüyor..

Flexobit afrika üssü Haberi

Flexobit afrika üssü

Flexobit membran malzemesinin dünyada oldukça yaygın bir kullanım alanı olduğunu belirten Canpa Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, özellikle su yalıtımının çok kritik olduğu deniz bölgelerinde yapılan yalıtım uygulamalarında bu ürünün tercih edildiğini belirtti. Özcan, ‘’98 yılından beri Türkiye’de Bitufa’nın distribütörlüğünü Canpa olarak biz yapıyoruz. Türkiye’de önemli projelere attığımız Flexobit imzasıyla bizi Asya ve Afrika ülkelerinin dağıtım merkezi haline getirdiler’’ dedi.

Türkiye Dubai pazarını geçti

Kendi kendini onarma özelliğiyle su yalıtımında mucize ürün olarak adlandırılan Flexobit’in dağıtımında Dubai’nin uzun zamandır daha başarılı olduğunu söyleyen Özcan ‘’ Yüzde 1000 esneme kabiliyeti olan ve kopmayan yapıdaki bu malzeme, delinme durumunda kendi kendini tamir edebiliyor. Dubai deniz üzerine kurulu bir şehir ve suyun çözümü de Flexobit. Dünyanın en yüksek yapılarında kullanıldıktan sonra artık oradaki yapılaşma...