19 / 04 / 2024

florida cazip konut projeleri

florida cazip konut projeleri

İstanbul ofisini açan American Financial Advisors, Miami ve Florida’daki en cazip konut projelerini, turizm-otel yatırım fırsatlarını ve joint-venture imkanlarını yatırımcıların ilgisine sunuyor.

Konut sektöründe küresel talep artıyor! Yunanistan, Portekiz ve Karayip Adaları cazip hale geldi! 

Döviz kira getirisi, yüzde 25 kira sınırı ve serbest dolaşım avantajları, yatırımcıları yurt dışında gayrimenkul edinmeye yönlendiriyor. AB ülkelerinde ticaret ve çalışma hakkı gibi imkanlar, Yunanistan, Portekiz ve Karayip Adaları'nı cazip hale getiriyor. 

Kuzey Kıbrıs  gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı!

Poundla kira gelirinin yanı sıra cazip konut fiyatlarıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti adeta yabancı gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı. Magusa, İskele, Gaziveren’in büyük ilgi gördüğünü dile getiren Yatırım Danışmanı Özge Özler, en çok talebin Rusya, İran ve Avrupa’dan geldiğini dile getirdi.

Konut fiyatları yatırımcıları İngiltere'ye kaçırdı! Konutlar 25 yıllık kira getirisi sağlıyor... 

Artan konut fiyatları karşısında gayrimenkul yatırımcıları, daha cazip yatırım imkanlarına ulaşabilmek için yurt dışına yönelmeye başladı. 

Florida'da 3 ayrı konutlı ve özel yat havzalı yerleşke 295 milyon dolara satılıyor! Emlak satış rekoru kırılabilir!

ABD'nin Florida eyaletinde, içinde üç ayrı konut ve özel yat havzası yer alan bir yerleşke 295 milyon dolara satışa çıkarıldı. Satışın olması halinde, ABD'nin en pahalı emlak satışı rekoru kırılacak. İşte ayrıntılar...

Konut ve kira fiyatları nereye gidiyor? Gayrimenkul Uzmanı açıkladı!

Konut ve kira fiyatlarının ne olacağını açıklayan Gayrimenkul Değerleme Uzmanı  Ahmet Büyükduman ayrıca konut alımı için cazip bölgeleri de açıkladı.

Garanti BBVA'dan yeni konut kredisi! 240 ay vade ile 3 milyon TL kredi fırsatı

Garanti BBVA, konut kredisi kampanyaları kapsamında en uzun vade seçenekleri ve cazip faiz oranları ile dikkat çekiyor. Banka müşterilerinin, 240 ay vade ile 3 milyon TL'ye kadar kredi kullanabilecekleri kaydedildi.

Güney Florida'daki cazip lokasyonlar Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Amerika'nın en büyük lüks gayrimenkul uzmanları arasında yer alan Related Group, Güney Florida'daki cazip lokasyonların Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdiğini kaydetti.

Sirius Florida 2025 sonunda teslim!

Durağan giden konut sektörü ile ilgili önemli açıklamalar yapan Sirius Yapı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü, Sirius Florida projesinin 2025 sonunda sahiplerine teslim edeceklerini söyledi.

Yeni düzenlemeyle yatırım amaçlı konut alımı cazip olmaktan çıkıyor mu?

BDDK’nın yeni düzenlemesi ile konut sektörünün nasıl etkileneceği merak konusu oldu. Endeksa Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

Cansel Turgut Yazıcı: Konut, kurumsal yatırımcı için cazip hale getirilmeli!

Kirada oturan vatandaşların oranı her geçen gün artarken insanların bütçelerinden en büyük payı barınmaya ayırdıklarını vurgulayan EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, konutun, kurumsal yatırımcı için cazip hale getirilmesi gerektiğini söyledi.

İnşaat sektörünün elinde 2 milyon konut stoğu var! Cazip krediler piyasayı canlandıracak mı?

Konut edinimi ve üretimi konusunda hükümetin yürüttüğü projeler, cazip kredi koşulları ve KGF kredi paketi fiyatları piyasayı canlandıracak mı? Fiyatlar tırmanacak mı?

Seçimden sonra konut fiyatları yükselecek mi?

"Döviz yatay seyrediyor, faizlerdeki düşüş nedeniyle mevduat cazip değil, Kur Korumalı Mevduatlar da çözülme eğiliminde, para köşeye sıkışıyor, gidilebilecek pek bir adres kalmıyor" diyen Alaattin Aktaş, konut fiyatlarının seçim sonrasında artabileceğine işaret etti.

Florida'yı vuran Ian Kasırgası konut sorununu da artırdı!

ABD'de Ian Kasırgası’nın vurduğu Florida'da konut sorunu da arttı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, eyalette, özellikle düşük gelirlilerin konut sıkıntısı yaşamaya başladığı bildirildi.

florida cazip konut projeleri Haberi

florida cazip konut projeleri

Geçtiğimiz ay içerisinde İstanbul ofisinin açılışını gerçekleştiren Miami merkezli American Financial Advisors, bireysel ve kurumsal müşterilere Miami ve Florida genelindeki gayrimenkul ve turizm yatırımlarıyla ilgili danışmanlık hizmetleri sunacak.


Miami’nin getiri potansiyeli yüksek konut projelerinden Orlando’daki otel ve turizm yatırımlarına kadar geniş bir yatırım portföyünü müşterilerine sunan American Financial Advisors (AFA), ABD’deki emlak yatırımlarıyla ilgili her konuda geniş danışmanlık desteği sağlayacak.


AFA, Florida genelinde edinilecek konutlarla ilgili yatırım danışmanlığı, mülk yönetim hizmetleri, finansal ve hukuki danışmanlığın yanında, göçmenlik hizmetleri kapsamında ABD’da oturma izni sağlayan EB-5 programları ile ilgili de danışmanlık sunuyor. American Financial Advisors ayrıca, ABD’nin tanınan markaları ve güçlü firmalarıyla joint-venture yoluyla ABD’de yatırım yapmak isteyenlere de geniş uzmanlık birikimiyle bilgi desteği sağlıyor.


American Financial Advisors, bireysel yatırımcılara sunduğu oturma izni ve...