29 / 03 / 2024

AFA, Miami ve Florida’daki cazip konut projelerini yatırımcıya sunuyor!

AFA, Miami ve Florida’daki cazip konut projelerini yatırımcıya sunuyor!

İstanbul ofisini açan American Financial Advisors, Miami ve Florida’daki en cazip konut projelerini, turizm-otel yatırım fırsatlarını ve joint-venture imkanlarını yatırımcıların ilgisine sunuyor.



Geçtiğimiz ay içerisinde İstanbul ofisinin açılışını gerçekleştiren Miami merkezli American Financial Advisors, bireysel ve kurumsal müşterilere Miami ve Florida genelindeki gayrimenkul ve turizm yatırımlarıyla ilgili danışmanlık hizmetleri sunacak.


Miami’nin getiri potansiyeli yüksek konut projelerinden Orlando’daki otel ve turizm yatırımlarına kadar geniş bir yatırım portföyünü müşterilerine sunan American Financial Advisors (AFA), ABD’deki emlak yatırımlarıyla ilgili her konuda geniş danışmanlık desteği sağlayacak.


AFA, Florida genelinde edinilecek konutlarla ilgili yatırım danışmanlığı, mülk yönetim hizmetleri, finansal ve hukuki danışmanlığın yanında, göçmenlik hizmetleri kapsamında ABD’da oturma izni sağlayan EB-5 programları ile ilgili de danışmanlık sunuyor. American Financial Advisors ayrıca, ABD’nin tanınan markaları ve güçlü firmalarıyla joint-venture yoluyla ABD’de yatırım yapmak isteyenlere de geniş uzmanlık birikimiyle bilgi desteği sağlıyor.


American Financial Advisors, bireysel yatırımcılara sunduğu oturma izni ve tekli ya da toplu konut satışı hizmetlerinin yanında, kurumsal ölçekte turizm ve otelcilik projelerini de yatırımcıların ilgisine sunuyor.


American Financial Advisors’un İstanbul’da geçtiğimiz ay açılan ofisine ek olarak, önümüzdeki ay içerisinde Hindistan’ın Mumbai, Delhi ve Bangalore şehirlerindeki üç yeni ofisinin açılışı gerçekleşecek.


American Financial Advisors’ın hizmetleri ve firmayla ilgili detaylı bilgilere www.americanadvisors.org adresinden erişmek mümkün.



Geri Dön