19 / 04 / 2024

Miami cazip konut projeleri

Miami cazip konut projeleri

İstanbul ofisini açan American Financial Advisors, Miami ve Florida’daki en cazip konut projelerini, turizm-otel yatırım fırsatlarını ve joint-venture imkanlarını yatırımcıların ilgisine sunuyor.

Konut ve kira fiyatları nereye gidiyor? Gayrimenkul Uzmanı açıkladı!

Konut ve kira fiyatlarının ne olacağını açıklayan Gayrimenkul Değerleme Uzmanı  Ahmet Büyükduman ayrıca konut alımı için cazip bölgeleri de açıkladı.

Garanti BBVA'dan yeni konut kredisi! 240 ay vade ile 3 milyon TL kredi fırsatı

Garanti BBVA, konut kredisi kampanyaları kapsamında en uzun vade seçenekleri ve cazip faiz oranları ile dikkat çekiyor. Banka müşterilerinin, 240 ay vade ile 3 milyon TL'ye kadar kredi kullanabilecekleri kaydedildi.

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

Konut fiyatlarında ipin ucu kaçtı! O ilde ev fiyatları Miami'yi geçti!

Türkiye'de ekonomik krizle beraber 'barınma' sorununu büyük sorun olmaya başladı. Pandemi dönemiyle birlikte artan konut fiyatları ve konut kiraları vatandaşın gelirini aşmaya başladı. Konut fiyatları öyle arttı ki, o ilde ev fiyatları Miami'yi geçti...

İmar planlarındaki gecikme konut piyasasını sarstı! Bu kentte fiyatlar Miami'yle yarışıyor!

Depremin ardından yaşanan göç ve imar planlarındaki gecikme Mersin'de konut sıkıntısı yarattı. Vatandaş konuta erişimde zorluk yaşarken sektör temsilcileri konuyu değerlendirdi.

Yeni düzenlemeyle yatırım amaçlı konut alımı cazip olmaktan çıkıyor mu?

BDDK’nın yeni düzenlemesi ile konut sektörünün nasıl etkileneceği merak konusu oldu. Endeksa Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

Dolarla kira iştah kabarttı: Türkler konut yatırımı için rotayı ABD'ye çevirdi!

Türk yatırımcılar dolarla kira almak için konut yatırımlarını yurt dışında yapmaya başladı. Türkler konut yatırımında özellikle Miami ve Baltimore başta olmak üzere rotayı Amerika'ya çevirdi. İşte detaylar...

Cansel Turgut Yazıcı: Konut, kurumsal yatırımcı için cazip hale getirilmeli!

Kirada oturan vatandaşların oranı her geçen gün artarken insanların bütçelerinden en büyük payı barınmaya ayırdıklarını vurgulayan EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, konutun, kurumsal yatırımcı için cazip hale getirilmesi gerektiğini söyledi.

İnşaat sektörünün elinde 2 milyon konut stoğu var! Cazip krediler piyasayı canlandıracak mı?

Konut edinimi ve üretimi konusunda hükümetin yürüttüğü projeler, cazip kredi koşulları ve KGF kredi paketi fiyatları piyasayı canlandıracak mı? Fiyatlar tırmanacak mı?

Nef'ten Miami'ye 2 bin 200 konutluk yeni proje geliyor!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur yaptığı açıklamada Miami’de 2 bin 200 konut için 3 arazinin satın alımını tamamladık ve yatırımına başladıklarını söyledi. 

Seçimden sonra konut fiyatları yükselecek mi?

"Döviz yatay seyrediyor, faizlerdeki düşüş nedeniyle mevduat cazip değil, Kur Korumalı Mevduatlar da çözülme eğiliminde, para köşeye sıkışıyor, gidilebilecek pek bir adres kalmıyor" diyen Alaattin Aktaş, konut fiyatlarının seçim sonrasında artabileceğine işaret etti.

Türk yatırımcılar rotayı Miami'deki konut projelerine çevirdi!

Amerikalı emlak broker şirketi International Realty Group'un ortağı Giovanna Guzman, yaptığı açıklamada Miami’nin emlak yatırımı için dünyanın en gözde kentleri arasına girdiğini ve Türklerin de özellikle Miami’den konut aldığını dile getirdi.

Şaşırtan gerçek! Bağcılar’da ev satıp Miami’den ev almak mümkün!

İstanbul'daki konut fiyatları Miami'deki ev fiyatlarını solladı. Bağcılardan ev satıp Miami'den ev alabirsiniz. İşte detaylar...

Miami cazip konut projeleri Haberi

Miami cazip konut projeleri

Geçtiğimiz ay içerisinde İstanbul ofisinin açılışını gerçekleştiren Miami merkezli American Financial Advisors, bireysel ve kurumsal müşterilere Miami ve Florida genelindeki gayrimenkul ve turizm yatırımlarıyla ilgili danışmanlık hizmetleri sunacak.


Miami’nin getiri potansiyeli yüksek konut projelerinden Orlando’daki otel ve turizm yatırımlarına kadar geniş bir yatırım portföyünü müşterilerine sunan American Financial Advisors (AFA), ABD’deki emlak yatırımlarıyla ilgili her konuda geniş danışmanlık desteği sağlayacak.


AFA, Florida genelinde edinilecek konutlarla ilgili yatırım danışmanlığı, mülk yönetim hizmetleri, finansal ve hukuki danışmanlığın yanında, göçmenlik hizmetleri kapsamında ABD’da oturma izni sağlayan EB-5 programları ile ilgili de danışmanlık sunuyor. American Financial Advisors ayrıca, ABD’nin tanınan markaları ve güçlü firmalarıyla joint-venture yoluyla ABD’de yatırım yapmak isteyenlere de geniş uzmanlık birikimiyle bilgi desteği sağlıyor.


American Financial Advisors, bireysel yatırımcılara sunduğu oturma izni ve...