19 / 04 / 2024

Foça Outlet Center projesi

Foça Outlet Center projesi

Foça Outlet Center'da ayrıca 50 adet bahçeli lüks villa ve 2 bin 500 metrekareye büyüklükte bir de benzin istasyonu bulunuyor. Villaların inşaatı 2014 Haziran ayında tamamlanacak...

Soytaş Foça'nın örnek dairesi tamam! Konut teslimleri Haziran'da! 

Soytaş Holding imzasıyla hayata geçirilen Soytaş Foça projesiin örnek dairesi tamamlandı. Projede yer alan konutların Haziran 2023'te teslim edilmesi planlanıyor. 

Foça Belediyesi imarlı 6 arsa satacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

İzmir İli Foça Belediye Başkanlığı, Foça'da yer alan 6 adet imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Soytaş Foça'da teslimler Haziran 2023'te! 

Soytaş Holding imzasıyla İzmir Foça’da hayata geçirilen Soytaş Foça projesinde konut teslimleri Haziran 2023'te gerçekleştirilecek. İşte Soytaş Foça ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Soytaş Foça fiyat listesi Ekim 2022! 

Soytaş Foça projesinde yer alan villalar için ön talep toplanıyor. Peki Soytaş Foça projesinde yer alan satılık konut fiyatları ne kadar? İşte Soytaş Foça fiyat listesi Ekim 2022!

Soytaş Foça ön talep topluyor! Yeni proje! 

Soytaş Foça projesinde ön talep süreci başladı. Soytaş Foça'da az katlı bloklarda geniş bahçeli Villa House’lar bulunuyor. Peki Soytaş Foça projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Soytaş Foça ile ilgili tüm merak edilenler...

Milli Emlak'tan büyük fırsat! İzmir Foça'da 8 taksitle imarlı arsa satıyor!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı, İzmir Foça'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 21 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Foça Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Foça Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Mustafa Fuat Mert ve Sadettin Çağlar Keskin ortaklığında kuruldu.

Foça'daki eğitim alanının imar planı değişikliğine mahkemeden dur!

İzmir’in Foça ilçesindeki Bağarası Mahallesi’nde yer alan ve büyükşehir meclisince eğitim alanından alınarak özel eğitim alanı yapılması uygun görülen alan için Şehir Plancıları Odası tarafından dava açıldı.

Foça Tatil Köyü'nün özelleştirilmesi işlemleri mecliste!

Foça Tatil Köyü'nün özelleştirilmesi işlemleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Purçu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Foça Belediyesi'nden tapu işlemlerinde büyük kolaylık!

İzmir Foça İlçe Tapu Müdürlüğü ile İzmir Foça Belediyesi arasında ‘‘Rayiç Bedeli İşlemleri Protokolü" için imzalar atıldı.

Foça yeni imar planlarına kavuşuyor!

Foça'da uzun süredir süren Koruma Amaçlı İmar Planı çalışması kapsamında yeni bir adım atıldı. 

Foça Tatil Köyü 49 yıllığına özelleştiriliyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), İzmir'de yer alan Foça Tatil Köyü'nün 49 yıllığına "işletme hakkının verilmesi" yöntemiyle özelleştirileceğini duyurdu.

Foça'da taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler mecliste!

2020 yılında İzmir'in Foça ilçesinde taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Foça Outlet Center projesi Haberi

Foça Outlet Center projesi

Hatırlarsanız fabrika satış mağazaları bir dönem çok modaydı. Piyasa fiyatının altında satış yapan bu mağazaların neredeyse tamamı, perakende sektörünün büyümesiyle birlikte bir anda piyasadan çekildi. Bugün ise, alışveriş merkezlerinin sayısının artması bu alana yatırım yapmak isteyen iş adamlarını farklı projelere yöneltiyor. İzmir Foça'da kurulan Foça Outlet Center da bu tür projelerden. 


İzmir merkezli Timincioglu Şirketler Grubu, fabrika satış mağazalarının yeniden talep göreceğini öngörerek Foça Outlet Center projesini geliştirmiş. Her biri 300 metrekare büyüklükte ikişer katlı 25 adet bağımsız mağazadan oluşan Foça Outlet, fabrika satış mağazası açmak isteyen firmalara kiralanacak. Toplam kiralanabilir alanı 15 bin metrekare olan merkezin yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. 



Timincioglu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Teoman Timincioglu, projeye çok sayıda firmanın ilgi gösterdiğini söylüyor. Timincioglu, Migros, Kipa, Tekzen,...