25 / 04 / 2024

Fokart Yapı deniz dolgusu açıklaması

Fokart Yapı deniz dolgusu açıklaması

Çeşme Belediyesi ve Folkart Yapı, Sözü Gazetesi'nde çıkan "deniz dolgusu" haberine yönelik açıklama yaptı..

İzmir'deki deniz taşkını mağduru esnafların ödemeleri bu ay yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, deniz taşkını mağduru esnaflara yapılacak ödeme ile ilgili konuştu. Peki ödemeler ne zaman yapılacak? 

Bora Deniz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bora Deniz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bora Deniz tarafından kuruldu.

Derya Deniz Konut Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derya Deniz Konut Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hakkı Akgün ve Yusuf Aras ortaklığında kuruldu. 

Efe Deniz Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efe Deniz Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Deniz Grup Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Deniz Grup Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Deniz Grup Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Deniz İstanbul Bahar Rezidans'ın lansmanı yapıldı! İstanbul’un marinalı tek sahil kasabasında lansman fırsatı!

Şehir yaşamına değer katan nitelikli projelerin sahibi Keleşoğlu Holding imzasıyla hayata geçirilen mega kent İstanbul’un marinalı tek sahil kasabası Denizİstanbul'un yeni etabı ‘Bahar Rezidans’ın lansmanı yapıldı. İşte detaylar...

Can Deniz Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Deniz Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nermin Karadeniz, Recep İşçi ve Şeydanur Karadeniz ortaklığında kuruldu.

Ölüdeniz İlhan Evleri İnşaat Taahhüt Turizm Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ölüdeniz İlhan Evleri İnşaat Taahhüt Turizm Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ölüdeniz İlhan Evleri İnşaat Taahhüt Turizm Limited Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Deniz GYO'nun yatırım yapılabilir notu uzun vadeli A+, kısa vadeli A-2!    

Deniz GYO'nun "Yatırım Yapılabilir" kategoride derecelendirerek; Uzun Vadeli Ulusal Notu (TR) A+, Kısa Vadeli Ulusal Notu (TR)  A-2, görünümlerini ise "Negatif" olarak belirlendi. 

Deniz 1 Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Deniz 1 Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Beritan Polat tarafından kuruldu.

Füsun Yılmaz Deniz: 100 bin riskli yapıyı depreme hazırlamalıyız!

Deprem Haftası nedeniyle düzenlenen basın toplantısında konuşan Mimarlar Odası Kocaeli Şube Başkanı Füsun Yılmaz Deniz, “Kentin depreme hazır hale gelmesi ve yapısal dönüşümün sağlanması acil ihtiyaçtır” diye konuştu.

Ay Deniz Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Deniz Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Bahtiyaroğlu tarafından kuruldu. 

Deniz GYO'nun 161.1 milyon TL'lik finansman bonosunun itfası yapıldı!

Deniz GYO'nun Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. aracılığı ile nitelikli yatırımcılara satışa sunulan 161 milyon 150 bin TL nominal değerli finansman bonosunun itfası yapıldı...

Fokart Yapı deniz dolgusu açıklaması Haberi

Fokart Yapı deniz dolgusu açıklaması

Folkart Yapı A.Ş'nin Sözü Gazetesi'nde çıkan haberine karşı çifte açıklama geldi. Çeşme Belediyesi ve Folkart Yapı iddiaların doğru olmadığını açıkladı. 


Haberin gerçek dışı olduğunu iddialarla kanıtlayan Başkanı Muhittin Dalgıç, Ardıç Mahallesi’ndeki deniz dolgusunun 1975’te de  var olduğunu Harita Genel Komutanlığı’ndan elde edilen hava fotoğraflarıyla kanıtladı. 


Açıklamada şunlar kaydedildi;

Söz konusu taşınmazın deniz tarafında kalan ve deniz dolgusu yapıldığı ifade edilen alan, Harita Genel Komutanlığı’ndan elde edilen 1975 yılına ait hava fotoğraflarında ve 1978 yılı Bayındırlık ve İskan Bakanlığı onaylı halihazır haritalarda aynı şekliyle görülmektedir. Taşınmazın deniz tarafında kalan alan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yetkisi dahilinde olup Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan izin alınmadan hiçbir faaliyette bulunulamaz. Uygulama İmar Planları, 1984 tarihli haliyle, aynı nitelikte bulunan ve geçmişten günümüze geçen süreçte kullanım kararları ve...