20 / 04 / 2024

Folkart Bornova fiyat

Folkart Bornova fiyat

Folkart Bornova ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. İzmir Folkart Life Bornova projesinin 2017 yılında teslim edilmesi öngörülüyor.

Folkart Bornova ne zaman teslim edilecek?

828 adet konuttan meydana gelen ve satış süreci devam eden Folkart Life Bornova projesi Folkart Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Peki Folkart Bornova ne zaman teslim edilecek?

Folkart Bornova daire fiyatları ne kadar?

Folkart Life Bornova projesinde 828 adet konut yer alıyor. Folkart Life Bornova projesi İzmir’in Bornova ilçesinde inşa ediliyor. Peki Folkart Bornova daire fiyatları ne kadar?

Folkart Bornova teslim tarihi!

Folkart Bornova teslim tarihi 2017 yılının Haziran ayı olarak belirlendi. İzmir Folkart Life Bornova‘da fiyat listesi kapsamında stüdyo dairelerin fiyatları 185 bin TL’den başlangıç gösteriyor.

Folkart Bornova evleri!

Folkart Bornova evleri fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Lansmanı 12 Mayıs Salı günü gerçekleşecek olan proje 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Folkart Konak nerede? Folkart Konak fiyat listesi!

Folkart Konak nerede sorusunun yanıtı ve  Folkart Konak fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede 292 konut ve 398 rezidans mevcut.

Lusso Bornova fiyat! 

Lusso Bornova fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Lusso Bornova fiyat bilgisinden önce proje detaylarını paylaşalım...

Trademark Pi Bornova fiyat!

Trademark Pi Bornova projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Trademark Pi Bornova projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Park Yaşam Bornova fiyat!

Park Yaşam Bornova fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Park Yaşam Bornova fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Folkart Nova fiyat!

Folkart Nova fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Folkart Nova fiyat bilgisi ve proje detayları...

Folkart Vega fiyat listesi 2020!

Folkart Vega fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 843 konut ile 53 ticari alan yer alıyor...

Mia Suites Bornova fiyat listesi!

Koç İnşaat ve Mia Yapı imzasıyla yükselen Mia Suites Bornova projesi satışa çıktı. Peki Mia Suites Bornova projesinde fiyatlar ne kadar? İşte Mia Suites Bornova fiyat listesi...

Folkart Vega fiyat bilgisi!

Folkart Vega fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. TAGO Mimarlık tarafından mimari çizimleri yapılan projede 1+1'den 5+1'e kadar daire tipleri sunuluyor.

Folkart Yapı Folkart Vega fiyat!

Folkart Yapı Folkart Vega fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 2021 yılında teslim edilecek.

İzmir Folkart Vega fiyat!

İzmir Folkart Vega fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Teslimleri 2021 yılında yapılacak olan projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daireler bulunuyor.

Folkart Vega fiyat!

Folkart Vega fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Alsancak ile Halkapınar arasında, İzmir Körfezi’nin tam karşısında hayata geçirilen proje 4 bloktan oluşuyor. 

Folkart Vega fiyat listesi!

Folkart Vega fiyat listesi 456 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. İzmir Konak Halkapınar'da hayata geçirilen projenin mimari çizimleri TAGO Mimarlık tarafından yapılıyor. 

Folkart Time ofis fiyat listesi!

Folkart Time ofis fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Eylül ayında teslimlerin yapılacağı proje İzmir Bornova'da inşa ediliyor.

Folkart Bornova fiyat Haberi

Folkart Bornova fiyat

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği Folkart Life Bornova Evleri ‘nde daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


Folkart Bornova ev fiyatları ;

Stüdyo daire fiyatları 189 bin TL ile 240 bin TL arasında değişiyor.

1+1 daire fiyatları 270 bin TL ile 342 bin TL arasında değişiyor.

2+1 daire fiyatları 382 bin TL ile 547 bin TL arasında değişiyor.

3+1 daire fiyatları 573 bin TL ile 696 bin TL arasında değişiyor.

4+1 daire fiyatları 760 bin TL ile 824 bin TL arasında değişiyor. 


Projede yüzde 25 peşinatta, kalan kısım 120 ay banka kredisi ile vadelendiriliyor.


İzmir Folkart Life Bornova projesi Metroya ve Adnan Menderes Havalimanı'na yakın bir bölgede, İzmir-Çeşme ve İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantılı...