26 / 04 / 2024

Trademark Pi Bornova fiyat!

Trademark Pi Bornova fiyat!

Firma: Adnan Kılıçoğlu İnşaat

Proje: Trademark Trademark Pi Bornova

Trademark Pi Bornova projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Trademark Pi Bornova projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...



Adnan Kılıçoğlu İnşaat  İzmir  Bornova'da hayata geçirdiği Trademark Pi Bornova projesi için inşaat çalışmalarına başladı. Trademark Pi Bornova adı verilen projede 8 bin 400 metrekare arsa üzerinde 450 konut ve 26 ticari ünite yer alıyor. Projede daire teslimleri Ekim 2023 olarak belirlendi. Projenin inşaatı ise geçtiğimiz Mart ayında başladı. Projeden ev alacak olan vatandaşlar ödemelerini tamamladığı gün tapularını teslim alacak.

Trademark Pi Bornova fiyat!

Trademark Pi Bornova projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Trademark Pi Bornova projesi fiyat bilgisinden önce proje detaylarını paylaşalım...

38 bin 421 metrekare inşaat alanına sahip projede 5 bin metrekare kapalı otopark 5 bin metrekare peyzaj alanı bulunuyor. Projede ek olarak iki adet yüzme havuzu yer alıyor.  Trademark  Pi Bornova içerisinde yer alan 1+1 dairelerin büyüklükleri 60 metrekareden, 2+1 metrekare dairelerin büyüklükleri ise 80 metrekareden başlıyor.

Trademark Pi Bornova fiyat!

İzmir Bornova'da hayata geçirilen proje üniversite caddesindeki ağaçlı yolda, bölge metro ve sanayi metro durağının ortasında yer alıyor.

Trademark Pi Bornova fiyat!

Trademark  Pi Bornova içerisinde yer alan 1+1 dairelerin fiyatları ise 790 bin TL'den 2+1 dairelerin fiyatları ise 1 milyon 190 bin TL'den başlıyor. Projede şirket bünyesinde vadelendirme imkanı bulunuyor. Ek olarak Garanti Bankası garantörlüğünde de konut kredisi kullanma seçeneği de mevcut.

https://trademarkpi.com/


projeye sor



Geri Dön