29 / 03 / 2024

Folkart Line ne zaman teslim

Folkart Line ne zaman teslim

Folkart Yapı imzasıyla İzmir'de hayata geçirilen Folkart Line projesi  12 blokta toplam 422 adet bağımsız birimden meydana geliyor. 

Trend Line'da son fırsatlar! Teslimler Haziran 2024'te!

Cemsan Plus tarafından, Antalya’nın kalbinde, Kepez'de yükselen Trend Line'da son fırsatlar devam ediyor. Trend Line'da daire fiyatları ne kadar? Trend Line ile ilgili ayrıntılar...

Folkart’a Avrupa'dan dört ödül!

Folkart, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Töreni’nden, 2'si Avrupa birinciliği olmak üzere toplam dört büyük ödülle döndü. Folkart Nova Projesi ve Folkart Nefes İstanbul Lansman Kampanyası “5 Star Winner-5 Yıldız Ödülü Avrupa Birinciliği”ne layık görüldü.

Hyundai Tucson N Line ne kadar? Şubat fiyatı dibi gördü! İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi…

Hyundai Tucson N Line ne kadar oldu? Hyundai Hyundai Tucson N Line Şubat ayı satış fiyatını açıkladı. İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi…

Hyundai Tucson N Line 2023 fiyatı belli oldu! Tucson N Line öne çıkan özellikleri neler? 16 Ocak 2023 fiyat listesi...

Hyundai Tucson N Line 2023 liste fiyatı belli oldu. Peki Tucson N Line öne çıkan özellikleri neler? Sizin için derledik. İşte 16 Ocak 2023 fiyat listesi…

BMW 6 serisinin fiyatları şaşırttı! BMW 6 serisi fiyatları ne kadar? İşte BMW 630i Gran Turismo 27 Nisan fiyat listesi..

Yeniden biçimlendirilen böbrek ızgarası ve çarpıcı dış tasarımı ile dikkat çeken BMW 6 Serisi, Luxury Line ve M Sport olmak üzere 2 farklı tasarım modeliyle alıcıların beğenisine sunuluyor. Peki BMW 6 serisi fiyatları ne kadar? İşte BMW 630i Gran Turismo 27 Nisan 2022 fiyat listesi...

Folkart Nefes İstanbul, müstakil yaşama yeni soluk getiriyor!

Yapı sektöründe bugüne kadar İzmir’de 7 milyar Türk Lirası yatırım değerinde, pek çok projeyi tamamlayan ve sahiplerine zamanında teslim eden Folkart, İstanbul’a ‘Folkart Nefes İstanbul’ projesiyle geliyor. 

Folkart, İzmir’deki 7 spor kulübüne sponsor oldu!

Hayata geçirdiği projelerle sektörün lider firmaları arasında yer alan Folkart, İzmir’deki 7 spor kulübünün futbol takımlarına forma göğüs sponsoru oldu.

Folkart Line'da 2+1'ler 449 bin TL'ye!

Folkart Yapı imzasıyla İzmir'de hayata geçirilen Folkart Line projesi 422 adet bağımsız birim oluşuyor. Projede bulunan 2+1'ler 449 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Folkart Vega'nın yüzde 85'i satıldı!

Folkart bugüne kadar yüzde 85' satılan  VEGA projesinin yanındaki araziyi de satın aldı. Firma 400 milyon liralık yatırım ile yeni projesi için çalışmaya başladı.

Folkart'tan İzmir'e yeni proje!

Folkart, bugüne kadar yüzde 85’i satılan kendisine ait VEGA projesinin yanındaki araziyi de satın aldı, 400 milyon TL'lik yatırım ile yeni projesi için harekete geçti.

Folkart'a 5 ödül birden!

Gayrimenkul sektörüne yön veren şirketleri teşvik etmeyi amaçlayan Real Estate Stars Ödülleri sahiplerine kavuştu.  Folkart, Real Estate Stars Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri Ödül Töreni’nde 7 kategoriden 5’inde ödül kazandı.

Folkart, İzmir'de en çok tavsiye edilen yaşam markası oldu!

Kurulduğu 2011 yılından bugüne kadar 11 farklı projeyi tamamlayarak teslim eden Folkart, İzmir’de inşaat şirketleri arasında en çok tavsiye edilen yaşam markası oldu...

İzmir Folkart Vega ne zaman teslim?

Folkart Vega projesi Alsancak ile Halkapınar arasında, İzmir Körfezi’nin tam karşısında  yer alıyor. Peki İzmir Folkart Vega ne zaman teslim edilecek?

Folkart Line ne zaman teslim Haberi

Folkart Line ne zaman teslim

İzmir Uzundere'de Folkart Yapı tarafından inşa edilen Folkart Line projesinde konut ve ticari üniteler bulunuyor. Folkart Line projesinde toplamda 422 adet bağımsız birim yer alıyor. 

Folkart Line ne zaman teslim?
Folkart Line projesinde teslimlerin 2020 Haziran ayında yapılması planlanıyor. Projede lansman indirimi olarak 10 bin TL peşinatla, ayda 2 bin TL ödemeler yapılabiliyor. 

Folkart Line projesi lokasyon olarak Çeşme'ye 45 dakika, Fuar İzmir'e 4 dakika, Alsancak'a 20 dakika mesafede inşa ediliyor. 

Folkart Line'da basketbol ve futbol sahası, yarı olimpik yüzme havuzu, tenis kortu, geniş peyzaj alanları, yarı olimpik yüzme havuzu, otopark, alışveriş alanları bulunuyor.

Folkart Line nerede?

Web: http://www.folkartline.com/
Tel: 444 22...