26 / 04 / 2024

Folkart Vega'nın yüzde 85'i satıldı!

Folkart Vega'nın yüzde 85'i satıldı!

Folkart bugüne kadar yüzde 85' satılan  VEGA projesinin yanındaki araziyi de satın aldı. Firma 400 milyon liralık yatırım ile yeni projesi için çalışmaya başladı.



İzmir'de inşa ettiği VEGA projesiyle 'yenilikçi, estetik, modern, teknolojik ve çevreci yaşam alanları sunan Folkart yatırımlarına devam ediyor. Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre; Folkart söz konusu projenin yanında bulunan araziyi satın alarak 400 milyon lira yatırım yaptı. Türkiye’nin ünlü mimarlık ofisleri de, proje için çalışmaya başladı. 

İzmir'in kalbinde hayata geçen projenin yüzde 85'i satıldı. Satın alınan arazideki yeni proje  İzmir  Yeni Kent Merkezi’nin liman arkası konumundaki Folkart Vega’mn hemen yanındaki alanda inşa edilecek. VEGA’ya gösterilen yoğun ilgi nedeniyle teşekkür eden Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Türkiye’nin en iyi mimarlık ofislerinin yeni proje için çalışmaya başladığını dile getirdi. Sancak proje için, “Yeni projemiz, yine komşusu Folkart VEGA ile estetik uyum sağlayacak bir anlayışla, çevreci yaşam alanlarının öne çıktığı bir yaklaşım eşliğinde, İzmir’e çok yakışacak” dedi.

Folkart Vega nın yüzde 85 i satıldı!

Yatırımcı kazanacak 

Folkart’ın tüm yeni projelerinde yatırımcılar için huzurlu, güvenli, kazançlı bir gelecek vadettiğini vurgulayan Sancak, Türkiye İtibar Akademisi’nce ülkenin en itibarlı markalardan biri olarak seçilen Folkart’m yatırım atağının süreceğini, yeni sürprizlere hazırlandıklarını belirtti.

https://folkart.com.tr/proje_detay/folkart-vega


Geri Dön