19 / 04 / 2024

Folkart Time teslimleri

Folkart Time teslimleri

Türkiye’nin en büyük inşaat firması olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Folkart, 2016 yılında inşaatına başladığı Folkart Time projesini tamamlayarak, anahtar teslimlerine başladı.

Folkart Time ödeme planı 2016!

Folkart Time projesi 27 bin metrekare alan üzerinde Folkart Yapı imzasıyla yükseliyor. Folkart Time ödeme planı 2016 detayları haberimizde yer alıyor.

Folkart Vega'da anahtar teslimleri başladı!

Folkart Vega projesinde anahtar teslimlerine söz verilen tarihte start verildi. 12 Ekim 2018 tarihinde lansmanı yapılan projeye yatırım yapanlar dolar ve Euro’dan çok daha fazla getiri sağladı...

Folkart Time'da son 15 ofis satışta! 

Folkart Yapı tarafından Bornova'da hayata geçirilen Folkart Time projesinde son 15 ofis alıcılarını bekliyor. 

Folkart Incity'de anahtar teslimleri başladı!

Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi’nde bulunan Folkart Incity projesinin inşaatı, teknik ekiplerin özverili çalışmaları ile tamamlandı. Projede anahtar teslimleri başladı.

Folkart Incity'in yüzde 60'ı tamamlandı!

Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi'nde yükselen Folkart Incity projesinde, inşaat çalışmaları hızla sürüyor. Yüzde 60'ının tamamlandığı proje Folkart Time projesine komşu konumda bulunuyor.

Folkart Incity’de anahtar teslimleri çok yakında!

Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi’ndeki Folkart Incity projesinde, inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yaşama dair tüm ihtiyaçları bir noktada buluşturmayı hedefleyen Folkart Incity projesi 2019 yılın içerisinde teslim edilecek.  

Folkart Time projesinde ofisler teslime hazır!

Folkart Yapı imzası ile Bornova'da hayata geçirilen Folkart Time projesinde ofisler teslime hazır. Projede yüzde 8 KDV avantajı 31 Aralık'a kadar devam edecek...

Folkart Time anahtar teslimleri 2018! 

2016 yılında inşaatı başlayan Folkart Time projesinde anahtar teslimleri başladı.  İzmir  Bornova'da hayata geçirilen projede 360 daire, 271 ofis, 48 dükkan ve kolej alanı yer alıyor. 

Folkart Time projesinde anahtar teslimleri başladı!

Türkiye’nin en büyük inşaat firması olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Folkart, 2016 yılında inşaatına başladığı Folkart Time projesini tamamlayarak, anahtar teslimlerine başladı.

İzmir Folkart Vega nerede?

İzmir Folkart Vega nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projenin teslimleri 2021 yılında gerçekleştirilecek.

İzmir Folkart Vega fiyat!

İzmir Folkart Vega fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Teslimleri 2021 yılında yapılacak olan projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daireler bulunuyor.

Folkart Vega güncel fiyat listesi!

Folkart Vega güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Teslimleri 2021 yılında gerçekleştirilmesi planlanan proje 4 bloktan oluşuyor. 

Folkart Time ofis fiyat listesi!

Folkart Time ofis fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Eylül ayında teslimlerin yapılacağı proje İzmir Bornova'da inşa ediliyor.

Folkart Time güncel ofis fiyatları Ağustos 2018!

Folkart Time güncel ofis fiyatları Ağustos 2018 haberimizde yer alıyor. Projenin teslimleri Eylül ayında yapılacak.

Folkart Time teslimleri Haberi

Folkart Time teslimleri

Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi’nde inşa edilen konut, ofis, alışveriş ve yeme içme alanları yanı sıra bir de kolejin yer aldığı Folkart Time projesinde anahtar teslimleri yapılmaya başlandı. Folkart kurulduğu günden bugüne kadar İzmir’de toplam 3 milyar 600 milyon lira yatırım değerine sahip 11 projesini tamamlamış oldu. 

Folkart Time projesinde konut sahibi olan Sema Demir’e anahtarını teslim eden Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “İzmirliler için ‘zamanı’ merkezine alan; değer verdiğimiz her şeyi bir arada bulabileceğimiz, karma bir proje gerçekleştirmek için inşaatına başladığımız Folkart Time projesimizi tamamladık. 2016 yılının Mayıs ayında lansmanını yaptığımız projemizi söz verdiğimiz gibi 2018 yılının sonbaharında teslim etmeye başladık. Yaklaşık 2.5 yıl süren projemizin tamamlanmasında emeği geçen tüm işçilerimize, çalışanlarımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum” diye açıklamalar...