26 / 04 / 2024

Folkart Incity'de anahtar teslimleri başladı!

Folkart Incity'de anahtar teslimleri başladı!

Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi’nde bulunan Folkart Incity projesinin inşaatı, teknik ekiplerin özverili çalışmaları ile tamamlandı. Projede anahtar teslimleri başladı.



Folkart’ın Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi’nde inşa ettiği iki önemli projeler arasında bulunan ‘Folkart Incity Projesi’, 650 milyon liralık yatırım değerine sahip. Folkart Time projesine komşu olan proje metro istasyonuna
ve Yaşar Üniversitesi’ne yürüme mesafesinde, Ege Üniversitesi’ne ise 2 metro durağı uzaklıkta konumlanıyor. Folkart Incity,  Ankara  Asfaltı ve Çevre Yolu’na ise bir dakikalık mesafe uzaklıkta yer alıyor.

ZEYTİN VE MEŞE: ANIT AĞAÇLAR

Mesut Sancak, proje hakkında açıklamalar yaptı. Folkart Incity’nin peyzaj düzenlemesine ayrı bir önem gösterdiklerini sözlerine ekleyen Sancak, projede özel teras bahçeleri oluşturulduğundan bahsetti. Sancak, iç avlu ve çevredüzenlemeleri  için İtalya’dan zeytin ve meşe ağaçları getirdiklerini dile getirdi. Ağaçların özel olarak seçildiğini belirten Sancak, şu açıklamalarda bulundu:
“Peyzajımızda 4 adet büyük ağacımız bulunuyor. Üç adet zeytin ve bir adet meşe ağacımız iç avluda yer alıyor. Zeytin ağaçlarımızın her biri yaklaşık 400 yaşında. Zeytin ağaçlarımızdan biri 12 metre uzunlukta. Diğerleri ise 8-9 metre uzunlukta. Meşe ağacımız ise 10 metre uzunluğa sahip. Bu ağaçlarımız ‘anıt ağaç’ kategorisinde. Uzunlukları 30 metreye kadar çıkabiliyor. Ayrıca biliyorsunuz zeytin ölümsüz ağaçtır. Ağaçlarımız peyzajımıza ayrı bir güzellik katacak.”

İZMİR’E 5 MİLYAR LİRALIK YATIRIM

Bu zamana kadar İzmir’de 4 milyar liralıyı aşan yatırım değerine sahip 11 projeyi tamamladıklarını belirten Sancak, Folkart Incity’nin tamamlanan 12. proje olduğunu belirtti. Sancak, bu proje ile İzmir’e yapılan toplam yatırım değerinin 5 milyar liraya yaklaştığını sözlerine ekledi. Folkart Vega projesinin lansmanını 2018 yılının Ekim ayında yaptıklarını sözlerine ekleyen Sancak, “2019 yılı sonu itibariyle Folkart Vega, Folkart Boyalık Çeşme, Folkart Line ve Folkart Yaka Evleri projelerinde çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Merkez ofisimiz ve şantiyelerimiz ile birlikte yaklaşık 1500 kişilik bir ekiple sahada çalışıyoruz. Folkart Line ve Karşıyaka’daki Folkart Yaka Evleri projelerimizi de önümüzdeki yıl teslim edeceğiz” dedi.

TESLİM SÜRECİ ÖZENİ

İnşaat süresi devam eden ortalama günde 550 kişinin istihdam sağladığı Folkart Incity, teknik ekiplerin özverili çalışmalarını tamamlandı. Folkart Incity projesinin teslimleri için ise 6 aşamalı bir plan hazırlandı. Plan kapsamında 4 ayrı kontrol sistemi meydana getirildi. İnşaat süreci biten konut ve ticari alanlar, ilk olarak elektrik, mekanik, mimari ve diğer ekiplerince kontrol edildi. İkinci aşamada bulunan kontroller ise en ince detayına kadar Folkart bünyesinde bulunan Kalite Kontrol Müdürlüğü mühendisleri tarafından yapıldı. Teslim Hizmetleri ekibi, daireleri tekrar kontrol etti. Teslime uygun daireler için randevu tarihleri belirlendi ve daire sahipleride bilgilendirildi. Her bir daire, teslim öncesinde son kez tekrar kontrol edilip, randevu günü Teslim Hizmetleri ekibi tarafından sahiplerine teslim edildi. 

folkartincity.com


Geri Dön