25 / 04 / 2024

Yücesoy Mahalle'de anahtar teslimleri başladı!

Yücesoy Mahalle'de anahtar teslimleri başladı!

Firma: Yücesoy Mühendislik

Proje: Yücesoy Mahalle

İzmir'in en büyük inşaat şirketlerinden biri olan Yücesoy Mühendislik tarafından hayata geçirilen Yücesoy Mahalle projesinde anahtar teslimleri başladı



İzmir'de yatırımcısına Türk Lirası bazında en çok kâr getiren konut projelerinden biri olan Yücesoy Mahalle'de yaşam başladı. Sabah'ta yer alan habere göre; Bakırçay Üniversitesi'nin yeni öğretim yılında kontenjanlarının tam kapasite dolmasi ve yüz yüze eğitime başlaması ile beraber bölgede yaşanan hareketlilik projeye olan talebi artırdı. Menemen Seyrek'te, 3 bin 500 metrekarelik arsa üzerine kurulan Yücesoy Mahalle'de 4 katlı, 3 blokta toplam 85 daire yer alıyor. Geniş bahçe kullanımına sahip dubleks daireler ise projede en çok talep gören konut seçeneklerinde başı çekiyor. Yemyeşil, doğayla iç içe bir bölgede özlenen mahalle hayatını sunan Yücesoy Cen Mahalle, geniş sosyal imkanlarıyla yeni sakinlerine kavuştu.

Yücesoy Mahalle de anahtar teslimleri başladı!

Dairesini teslim alan proje sakini Özün Günay Aras projeyi şu sözlerle anlattı: "Teslimat için gayretle çalışan Yücesoy Mühendislik'e yakışan bir Teslimat için gayretle çalışan Yücesoy Mühendislik'e yakışan bir proje oldu, yeni projelerini de merakla bekleyeceğim."

Bir sonraki teslimatların 2021 yılı son çeyreğinde Yücesoy Kuzeyşehir ve İdeal Ofis olacağını duyuran Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Üyesi Cem Yücesoy, “Proje teslimleri bizi en çok heyecanlandıran evre. Teslim ettiğimiz her proje, yeni hedeflerin yaklaşmasını sağlıyor. Biz, merkezde olmak yerine, merkez yaratan bir şirket olmayı düstur edindik. Şehrin her noktasını aynı kalitede yaşanabilir kılmayı amaçlıyoruz” dedi.

Yücesoy Mahalle  İzmir  fiyatları 129 bin TL'den başlıyor!


projeye sor



Geri Dön