25 / 04 / 2024

Folkart Yapı Çeşmede otel mi yapacak

Folkart Yapı Çeşmede otel mi yapacak

Bayraklıdaki Folkart Towers Projesi'nin ardından Avrupa'nın en yüksek binasını İzmir'de yapmak için de kolları sıvayan şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, 20 yıl sonrasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Prefabrik yapı çeşitleri nelerdir?

Prefabrik yapıların bazı türleri bulunmaktadır. Prefabrik yapı çeşitleri nelerdir? İşte sorulan soruların yanıtları!

Folkart'tan İzmir'e 4 milyar TL'lik yatırım!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Folkart Yapı’nın, Rönesans ve Tekfen Holding ortaklığında olan Florya Gayrimenkul’ü, satın almak için başlattığı süreç tamamlandı. 

Folkart Blu Çeşme fiyat listesi 2020!

Folkart Blu Çeşme fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje Büyük Liman Koyu’nda denize sıfır şekilde yükseliyor.

Folkart Ardıç Çeşme güncel fiyat listesi 2020!

Folkart Ardıç Çeşme güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 2+1 dubleks, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor..

Folkart Hills Çeşme güncel fiyat 2020!

Folkart Hills Çeşme projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Folkart Hills Çeşme projesinde 3 blok bulunuyor.

Proton Yapı Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proton Yapı Eğitim Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Işıl Ellikçi Akıncıer    tarafından kuruldu. 

Folkart Yapı Folkart Vega!

Folkart Yapı Folkart Vega projesinde daire satışları devam ediyor. TAGO Mimarlık tarafından dizayn edilen projede 1+1 ile 5+1 arasında daire tipleri sunuluyor.

Folkart Yapı Folkart Vega fiyat!

Folkart Yapı Folkart Vega fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 2021 yılında teslim edilecek.

Folkart Yapı Halkapınar projesi yolda! Yeni proje!

Folkart Yapı, İzmir Konak'a bağlı Halkapınar Mahallesi'nde yeni proje yapacak. Proje, 285 milyon TL'ye mal olacak..

Folkart Boyalık Çeşme fiyat listesi!

Folkart Boyalık Çeşme fiyat listesi kapsamında projede fiyatlar 334 bin 880 Euro'dan başlıyor. Toplam 36 adet rezidans daireden oluşan proje Folkart Yapı imzası taşıyor...

Folkart Boyalık Çeşme'de 334 bin 880 Euro'ya 1+1! Yeni Proje!

Folkart Yapı imzası taşıyan Folkart Boyalık Çeşme'de satışlar başladı. Toplam 36 adet rezidans daireden oluşan Folkart Boyalık Çeşme'de fiyatlar 334 bin 880 Euro'dan başlıyor.

Çeşme Folkart Ilıca ödeme şartları!

Çeşme Folkart Ilıca ödeme şartları kapsamında minimum yüzde 20 peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peşin ödemelerde yüzde 5 indirim sağlanan proje İzmir Çeşme'de Folkart Yapı tarafından hayata geçirildi...

Dap Yapı Çeşme'de yeni proje yapacak!

Dap Yapı İzmir ve Çeşme'de yeni proje geliştirmeye devam ediyor.  DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "İzmir'de üç proje geliştirmeyi ve 3 milyar liralık yatırım yapmayı hedefliyoruz. Çeşme'de denize sıfır çok lüks bir konut daha geliştireceğiz" dedi.

Folkart Yapı Çeşmede otel mi yapacak Haberi

Folkart Yapı Çeşmede otel mi yapacak

İzmir'de gerçekleştirdiği A Plus projelerle adını emlak sektörüne altın harflerle yazan Folkart Yapı, kentin gelişimine yönelik yepyeni projelere imza atacak. Bayraklıdaki Folkart Towers Projesi'nin ardından Avrupa'nın en yüksek binasını İzmir'de yapmak için de kolları sıvayan şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, kentin emlak falına baktı, 20 yıl sonrasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

•Bayraklı yeni kent merkezi İzmir'e nasıl bir ivme katacak? 

Bayraklı; yani yeni kent merkezi denilen bölge İzmir'in lam kalbinde duruyor. Liman arkasından başlayıp Halkapınar, Bayraklı ve Turan diye dört bölgeye ayrılıyor. Toplam 471 hektarlık bir alan. Yani önümüzdeki 20 yıl içinde buraya Folkart Towers büyüklüğünde 125 proje daha yapılacak. Folkart Tovvers'ta 4 bin kişi çalışıyor, yaşıyor olduğuna göre 125 ile 4 bini çarptığımızda 500 bin kişilik bir nüfus ortaya çıkıyor....