29 / 03 / 2024

Ford Transit Connect fiyat Mayıs 2022

Ford Transit Connect fiyat Mayıs 2022

Ford Transit Connect, şimdikiye kadarki en gelişmiş teknolojisi, ayrıntılı görünümü ve güncellenmiş iç kısmıyla sürücüleri cezbediyor. Peki Ford Transit Connect Mayıs 2022 fiyatları kaç lira? İşte Ford Transit Connect 16 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Ford ve Renault yıl bitmeden sıfır araçta uygun fiyatlar sunuyor...

Ford ve Renault otomobil markası, Türkiye'deki hafif ticari araç pazarında birçok vatandaşların dikkatini çekmektedir. Bu noktada Ford Transit Courier ve Renault Express Van hafif ticari araç modelleri ile karşımızda. İşte haberin detayları...

Ford'un Türkiye'de iki yeni aracı görücüye çıkacak...

Ford'un Avrupa'daki ticari araç üssü olan Ford Otosan, tasarım, mühendislik ve üretim sorumluluğunu üstlendiği yeni nesil Ford Tourneo Courier ve Transit Courier'i kombi ve van gövde seçenekleriyle Türkiye’de pazara sunduğunu açıkladı. İşte haberin detayları...

Ford Otosan açıkladı! Transit Custom, “2024 Uluslararası Yılın Ticari Aracı” oldu

Ford Otosan’ın Yeniköy Fabrikası’nda üretimi yapılan yeni nesil Ford Transit Custom, ilk uluslararası ödülünü Avrupa’nın en prestijli ticari araç fuarlarından Lyon’da gerçekleşen Solutrans fuarında aldığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Ford, Tourneo Connect’e 38 bin 100 TL ve Transit Kamyonet’e de 11 bin 400 TL zam yaptı!

Ford, ticari araç sınıfında yer alan Tourneo Connect ve Transit Kamyonet modellerine peş peşe zam yaptı. Bu kapsamda, Tourneo Connect’e 38 bin 100 TL, Transit Kamyonet’e de 11 bin 400 TL zam geldi.

Ford’dan Transit modellerine peş peşe zam! 3 modele birden zam geldi!

Ford’un merakla beklenen yeni fiyat listeleri paylaşıldı. Bu kapsamda, Transit modellerine zam yapan Ford, Courier’e 12 bin 300 TL, Transit Custom’a 19 bin 700 TL ve Transit Minibüs’e ise 14 bin TL zam yaptı.

Ford’dan iki modele peş peşe zam! Tourneo Connect’e 48 bin 900 TL ve Transit Kamyonet’e 27 bin 300 zam geldi!

Ticari araç sınıfının en çok tercih edilen modellerini bünyesinde barındıran Ford’tan eylül ayında iki modeline zam geldi. Ford, Tourneo Connect modeline 48 bin 900 TL ve Transit Kamyonet modeline ise 27 bin 300 zam yaptı.

Ford’dan 3 farklı transit modeline de zam! Courier, Custom ve Minibüs fiyatları ne kadar oldu?

Ford’tan 3 farklı transit modeline de peş peşe zam geldi. Ford, Courier’e 23 bin 800 TL, Custom’a 28 bin 600 TL ve Minibüs’e de 40 bin 800 TL zam yaptığını duyurdu.

Ford’un Tourneo Connect modeline 128 bin 300 TL ve Custom modeline ise 50 bin 400 TL zam geldi!  

Ford’un Tourneo Connect ve Custom modellerine zam haberi geldi. Ağustos ayı kapsamında birçok modeline zam yapan Ford, Tourneo Connect modeline 128 bin 300 TL ve Custom modeline ise 50 bin 400 TL zam yaptığını duyurdu.

Ford, Transit modellerinin yeni fiyatlarını peş peşe açıkladı! Transit modellerine gelen zam herkesi şaşkına çevirdi!

Ford, ticari araç sınıfının en önde gelen modellerinden Transit Courier, Custom, Kamyonet ve Minibüs’ün yeni fiyat listesini paylaştı. Güncel fiyat listelerine bakıldığında bu modellere zam geldiği görüldü.

Ford Tourneo’nun Connect ve Custom modellerine gelen zam resmen dudakları uçuklattı!

Ford’tan yapılan açıklamaya göre Tourneo’nun Connect ve Custom modellerine dev zam geldi. Türkiye’de piyasasında hatırı sayılır bir yeri olan Ford, bu modellere gelen zammın temmuz ayı kapsamında yapıldığını açıkladı.

Ford’un tüm transit modellerinin fiyatı tek tek belli oldu! En ucuz transit modeli ne kadar oldu?

Ford; Transit modelleri olan Courier, Custom, Kamyonet ve Minibüs modellerinin yeni fiyatını bir bir açıkladı. Bu modellerin yeni fiyat listesi resmi internet sitesinde yayımlandı.

Ford Transit Van ve E-Transit Van modellerinde resmen şoke eden fiyat! Fiyatları görenler aklını kaçıracak!

Ford, Transit Van ve E-Transit Van modellerinin yeni fiyatını açıkladı. Ticari araç almak isteyenler yeni fiyatları görünce resmen şoke oldu.

Ford Transit Van ve E-Transit Van fiyatları ne kadar oldu? Zam geldi mi?

Ford Transit Van ve E-Transit Van fiyatları ticari araç almak isteyenler tarafından merak ediliyor. Haziran ayında Ford Transit Van ve E-Transit Van’a zam geldi mi? Ticari araç almak isteyenler, Ford Transit Van ve E-Transit Van’ın teknik özelliklerini ve fiyatını araştırıyor.

Ford Transit Connect fiyat Mayıs 2022 Haberi

Ford Transit Connect fiyat Mayıs 2022

Ford Transit Connect, şimdikiye kadarki en gelişmiş teknolojisi, ayrıntılı görünümü ve güncellenmiş iç kısmıyla sürücüleri cezbediyor. Ford Transit Connect'in yük hacmi 3.6 metreküpe kadar ulaşabilirken, yük kapasitesi 520 ile 890 kg. arasında değişiklik gösteriyor. 

Ford Transit Connect, arka park mesafe sensörleri, dikiz aynasındaki geri görüş kamerası, yokuş kalkış desteği, aktif acil durum fren asistanı ve aktif yük kontrolü gibi özellikleriyle ön plana çıkıyor. 

Peki Ford Transit Connect Mayıs 2022 fiyatları kaç lira? İşte Ford Transit Connect 16 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Ford Transit Connect, buz beyazı, spor kırmızı, pasifik mavi, kurşun gri, manyetik gri, bakır turuncu, akik siyah ve aytozu gri olmak üzere 8 farklı renk seçeneği ile sunuluyor. Yeni tasarlanan çelik bölmesi ile kullanılabilir yük alanı yaklaşık...