24 / 04 / 2024

Fors Eğitim iletişim

Fors Eğitim iletişim

2010 yılından beri sektörün öncülerinden olan Fors Eğitim, İstanbul'da farklı lokasyon ve boyutlardaki eğitim ve toplantı salonları ile kurumsal firmalara ve girişimlere hizmet vermeye başladı...

Arn İçecek Eğitim Gelişim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Arn İçecek Eğitim Gelişim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İpek Üner tarafından kuruldu.

Panorama Eğitim Bilişim Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Panorama Eğitim Bilişim Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Didem Karaer tarafından kuruldu.

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. açıldı!

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nesrin Yılmaz Karakoç tarafından açıldı.

Kuzenler Global Emlak Otomotiv E-Ticaret İletişim Limited Şirketi kuruldu!

Kuzenler Global Emlak Otomotiv E-Ticaret İletişim Limited Şirketi Esenyurt’ta  20 bin TL sermaye bedeli  ile Rıdvan Abukan ve Uğur Özant tarafından kuruldu.

Learnera Eğitim Danışmanlık Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Learnera Eğitim Danışmanlık Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Levent Sağıroğlu tarafından kuruldu. 

Csu Yapım Eğitim Ve Bilişim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Csu Yapım Eğitim Ve Bilişim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Mutlu tarafından kuruldu.

Torkam İnşaat E-5 iletişim!

Torkam İnşaat E-5 iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Nisan ayında satışa sunulacak projede 216 konut, 114 ofis ve 275 mağaza bulunuyor.

Atakent Tema İstanbul Bahçe iletişim!

Atakent Tema İstanbul Bahçe iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 363 daireden meydana gelen proje Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur tarafından inşa ediliyor.

Kuzey Girişim Gayrimenkul Eğitim ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Girişim Gayrimenkul Eğitim ve Danışmanlık Anonim Şirketi Kazım Hakan Kırımlı tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bahçeşehir Hayat Evleri iletişim!

Bahçeşehir Hayat Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Atmaca Gayrimenkul projesi Bahçeşehir Hayat Evleri, Eylül'de satışa sunulacak...

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim!

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Bahçeşehir Hayat projesinde ev fiyatları 600 bin TL'den başlıyor...

ODE Yalıtım Eğitim ve Gelişim Programı Eskişehir’de!

Yalıtım sektörünün önde gelen firmalarından olan ODE, çalışanlarının eğitimine ve gelişimine öncelik veriyor. Şirket, bu kapsamda Eğitim ve Gelişim Programı’nın ikincisini Eskişehir’de düzenledi.

Kağıthane Adatepe Hasbahçe iletişim!

Toplam 200 daireden meydana gelen Adatepe Hasbahçe projesi Tora İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Kağıthane Adatepe Hasbahçe iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Fors Eğitim iletişim Haberi

Fors Eğitim iletişim

Günümüzde merkezi lokasyonlardaki ofis kiralarının yüksek rakamlara ulaşmasıyla birlikte şirketler ofislerindeki her metrekareyi olabildiğince etkili kullanmak istemektedir. Bu doğrultuda; firmalar, ofisleri bünyesindeki toplantı ve eğitim salonlarını ya küçültülüyor ya da tamamen kaldırma yolunu tercih edebilliyorlar. Bununla birlikte özellikle genç girişimcilerin arttığı son dönemlerde, yatırım maliyetlerini olabildiğince minimumda tutmak isteyen yeni kurulan şirketler mümkün olan en esnek çözümleri tercih etmekte ve profesyonel hizmet alabildikleri paylaşımlı ofis, eğitim ve toplantı salonlarına yönelmektedirler.

2010 yılından beri sektörün öncülerinden olan Fors, eğitim salonu ve toplantı odası hizmetlerini www.egitimsalonu.org adresinde Fors Eğitim markasıyla sürdürmeye başlamıştır. Gayrettepe ve Levent şubelerinde 2 – 30 kişilik salonlarında, Türkçe/İngilizce resepsiyon hizmeti, Wifi, yazıcı/tarayıcı/faks/fotokopi, projeksiyon, LCD, kargo ve ücretsiz ikram hizmetleri eğitim ve toplantı süresince sağlanmaktadır.  Fors Eğitim’in salonları 24...