19 / 04 / 2024

Forum Bornova yurt arazisi

Forum Bornova yurt arazisi

İzmir Bornova'da yurt yapılması planlanan araziye İzmir’in en büyük alışveriş merkezi olan Forum Bornova yapıldı...

İzmir Büyükşehir, öğrenciler için iki yurt kiraladı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer konut bulmakta güçlük çeken öğrencilere destek olmak amacıyla Buca ve Bornova'da iki yurt kiraladıklarını duyurdu.

Forum Bornova AVM mahkemelik oldu!

İzmir'de yurt yapılmak üzere Ege Üniversitesi’nce kamulaştırılan araziye inşa edilen Forum Bornova AVM mahkemelik oldu.

İzmir Büyükşehir'den 800 kişilik yurt!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencilerinin barınması için Bornova Evka 3'te 800 kişilik yurt inşa edecek.

Forum Bornova yurt arazisi üzerine mi inşa edildi?

İzmir Bornova'da yurt yapılması planlanan araziye İzmir’in en büyük alışveriş merkezi olan Forum Bornova yapıldı...

Forum Bornova yılbaşında açık mı?

Forum Bornova, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Forum Bornova yılbaşında açık mı? Forum Bornova yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Forum Bornova 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Coordinat Bornova projesi Forum Bornova'da tanıtıldı!

İzmirli DRC Grup'un Bornova Ağaçlıyol'da yapımını sürdürdüğü Coordinat Bornova projesi, alışveriş merkezlerinde açılan stantlarla geniş kitlelerle buluşuyor.

Forum Bornova Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Forum Bornova, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Forum Bornova Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte FForum Bornova Kurban bayramı çalışma saatleri...

Victoria’s Secret, Forum Bornova AVM'de mağaza açtı!

Victoria’s Secret Beauty & Accessories İzmir’de ilk mağazasını 3 Eylül tarihinde Forum Bornova alışveriş merkezinde açtı. Türkiye’deki 8. mağazasını İzmir’de açan Victoria’s Secret yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

İnci Deri İzmir'deki 5. mağazasını Mavibahçe AVM'de açtı!

Türkiye'deki mağaza sayısını 100'e ulaştıran İnci Deri; Agora, Alsancak, Forum Bornova. İzmir Optimum'dan sonra Mavibahçe AVM'de açtığı yeni mağazasıyla ise İzmir'deki mağaza sayısını 5'e çıkarmış oldu.

Forum Bornova Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Forum Bornova AVM, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Forum Bornova Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Forum Bornova bayramda kaça kadar açık?

İzmir Avcılar Prestij ne zaman teslim?

Forum Bornova 'nın karşısında yükselen projede 270 adet daire yer alıyor. Proje toplam 9 dönüm arsa alanında yükseliyor. Peki İzmir Avcılar Prestij ne zaman teslim?

İzmir Avcılar Prestij satış fiyatları!

Toplam 9 dönüm arsa alanında yükselen proje Forum Bornova 'nın karşısında yükseliyor. İzmir Avcılar Prestij satış fiyatları kapsamında daireler 285 bin TL' den başlangıç gösteriyor.

İzmir Bornova 4S projesinin özellikleri açıklandı!

SN Forum Yapı tarafından İzmir Bornova'da inşa edilen Bornova 4S projesi 4 blokta 66 bağımsız bölümden oluşuyor. Projede 24 ofis, 42 dükkan yer alıyor.

Forum Bornova yurt arazisi Haberi

Forum Bornova yurt arazisi


Yurt yapılması planlanan araziye İzmir’in en büyük alışveriş merkezi olan Forum Bornova yapıldı...


Ege Üniversitesi kampusu içinde kalan İzmir Bornova'da vatandaşlara ait toplam 305 bin 236 metrekarelik alan 1960'lı yıllarda yurt yapılmak üzere rektörlük tarafından satın alındı ve kamulaştırıldı. Ege Üniversitesi Rektörlüğü, 1998 yılında öğrenci sayısının 30 bine ulaşması nedeniyle kampusun bitişiğinde bulunan devlete bağlı yurdun öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayamadığı için Milli Eğitim Bakanlığı'na başvurdu.

İZMİR'İN EN BÜYÜK MERKEZİ

2500 yatak kapasiteli yurt ve günübirlik konaklama tesisi ile bu binaların çevresinde eğitim amaçlı turistik tesis yapılması ve işletilmesi amacıyla 49 yıllığına kiraya vermek üzere ihaleye çıkıldı. İhaleyi alan Tepe İnşaat Sanayi A.Ş ile Ege Üniversitesi arasında yurt ve günü birlik tesis yapmak üzere kira sözleşmesi imzalandı.

Ancak arazi kamulaştırma amacı doğrultusunda kullanılmadı. Arazi ticari...