25 / 04 / 2024

Forum Kayseri ulaşım

Forum Kayseri ulaşım

Forum Kayseri, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi tarafından düzenlenen, sektörün en önemli ve en prestijli ödülü olan ‘Avrupa’nın En İyi Alışveriş Merkezi’ ödülü için Büyük Alışveriş Merkezleri kategorisinde finale kaldı...

Kayseri Develi'deki ulaşım sorunu mecliste!

Kayseri'nin Develi ilçesinde yapılan Gümüşören Barajı nedeniyle ortaya çıkan ulaşım sorunu meclis gündemine taşındı. MHP İstanbul Milletvekili Edip Semih Yalçın konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kayseri'de ulaşım yatırımları hız kesmiyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Kayseri'nin ulaşım projeleri masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ulaşımı daha da rahatlatacak olan projeleri gerçekleştirmek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Kayseri'de 2017 ulaşım yılı olacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'de ulaşımı daha fazla rahatlatacak olan projelerin bir bir hayata geçirileceğini belirtti. Başkan Mustafa Çelik, bu yılı ulaşım yılı ilan ettiklerini belirtti ve projeleri önümüzdeki günlerde açıklayacağını kaydetti.

Forum Kayseri yılbaşında açık mı?

Forum Kayseri, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Forum Kayseri yılbaşında açık mı? Forum Kayseri yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Forum Kayseri 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Forum Kayseri Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Forum Kayseri, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Forum Kayseri Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Forum Kayseri Kurban bayramı çalışma saatleri...

Kayseri'ye 80 milyon TL'lik ulaşım yatırımı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi şehir merkezindeki trafik yükünü azaltmak ve ulaşımı daha konforlu hale getirmek için yatırımlarını sürdürüyor.

Kayseri Ulaşım Master Planı için dev anket!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Master Planı için yaklaşık 15 bin hane ile anket çalışması yapıyor. Anketörler, Master Plan Anketi için belirlenen hanelerden biri olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in evine de gittiler.

Forum Kayseri Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Forum Kayseri hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Forum Kayseri Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Forum Kayseri bayramda kaça kadar açık? Forum Kayseri AVM bayramda kaçta açılacak?

İzmir Bornova 4S ulaşım!

İzmir Bornova 4S ulaşım bilgileri kapsamında projenin Bornova Devlet Hastanesi karşısında olduğunu söyleyebiliriz. S N Forum Yapı tarafından inşa edilen proje 13 bin metrekare kapalı alandan oluşuyor.

Kayseri Ulaşım Master Planı'yla yollar yenilenecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin trafiğe köklü çözüm getirmek amacıyla hazırlattığı Ulaşım Master Planı hayata geçiriliyor. Ulaşım Master Planı 'yla yollarda yenileme çalışmaları yapılacak.

Forum Kayseri AVM 2 yaşında!

Forum Kayseri Alışveriş Merkezi Müdürü Gamze Ergel, Forum Kayseri 65 bin metrekarelik kiralanabilir alanı ve 150 bin metrekare toplam inşaat alanı ile Anadolu'daki en büyük alışveriş merkezlerinden biridir. Forum Kayseri AVM 2. yaşını kutluyor...

Kocasinan Belediyesi sahile ulaşım yolunu kısalttı!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, "Kayseri'nin Sahil Yolu’nda kar-kış demeden kepçe ve greyderlerimiz son sürat çalışıyor. Çevril'de 2. etabı da tamamlamak suretiyle sahile ulaşımı yarı yarıya kısalttık." dedi...

Forum Kayseri ulaşım Haberi

Forum Kayseri ulaşım

“Avrupa’nın En İyi Alışveriş Merkezleri” ödülleri Nisan ayında İstanbul’da gerçekleştirilecek Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi’nin konferansında düzenlenecek özel bir törenle sahiplerini bulacak.

Kayseri’nin merkezinde ziyaretçilerine alışveriş ve keyif fırsatı sunan Forum Kayseri, mimarisi, konumu, mağaza karması, hizmetleri, pazarlama faaliyetleri, sürdürülebilirlilik ilkesi ile geliştirilen proje yapısı, ziyaretçi ve satış performansı dikkate alınarak değerlendirilen ve sektörün prestij ödülü olarak adlandırılan Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi’nin “Avrupa’nın En İyi Alışveriş Merkezleri” ödülleri için finale kalarak önemli bir başarıya imza attı.

Forum Alışveriş Merkezleri’nin yaratıcısı, geliştiricisi ve yöneticisi Multi Development Türkiye CEO’su Hulusi Belgü “Proje geliştirme aşamasından bugüne kadar Kayserililer ile birlikte ülkemizin en değerli şehirlerinden biri olan Kayseri ilimizde Forum Kayseri projesini Avrupa’nın En İyi Alışveriş Merkezi yapabilmek ve ortaya başarılı bir proje çıkartmak için çok...