29 / 03 / 2024

Four Points by Sheraton yeni otel

Four Points by Sheraton yeni otel

Turizm sektöründe geçtiğimiz yıl yapılan 12.2 milyar dolarlık satın alma ile dünyanın en büyük otel zincir haline gelen Marriot International& Starwood Grubu, Türkiye’de Er Yatırım’la birlikte 5 yeni Four Points by Sheraton açmaya hazırlanıyor.

Four Points Express By Sheraton için düğmeye basıldı! Arnavutköy'e 66 odalı yeni otel geliyor!

Four Points Express By Sheraton için start verildi. İstanbul Arnavutköy'de hayata geçirilecek olan proje 56 milyon 523 bin TL'ye mal olacak.

İzmir'de gayrimenkul son 3 yılda yüzde 38 kazandırdı!

Gayrimenkul için Strateji Platformu İzmir şubesinin ilk yuvarlak masa toplantısı “İzmir’de Gayrimenkul Yatırım Alternatifleri” konu başlığı altında İzmir Four Points By Sheraton’da gerçekleşti. 

Four Points by Sheraton, İstanbul'da 4 yeni otel açacak!

Er Yatırım'ın turizmde başlattığı yeni yatırım atağı hakkında konuşan Er Yatırım Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat," 2018 yılında Kağıthane ve Gebze'de, 2019'da da İstanbul Kartal ve Ataşehir’de otel projelerimiz olacak. Toplam 300 milyon TL'ye mal olacak " dedi.

5 yeni Four Points by Sheraton açılacak!

2016 yılı değerlendiren ve 2017 yılına projeksiyon tutan Er Yatırım Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, Türkiye ve Türkiye’nin potansiyelinden yabancı yatırımcı dahil kimsenin vazgeçemeyeceğini söyledi.

Ferko İnşaat Ferko Line fiyat bilgisi!

Ferko Line projesi 192 ofis ve 38 dükkan ve 173 odalı Four Points by Sheraton Hotel'den meydana geliyor. Projede teslimlerin 2018 yılının son çeyreğinde yapılması planlanıyor...

Kağıthane Ferko Line Ofisleri fiyatları!

12 katlı 4 blok şeklinde yükselen Kağıthane Ferko Line projesi 192 ofis, 38 dükkan ve 173 odalı Four Points by Sheraton Hotel yer alıyor. Peki Kağıthane Ferko Line Ofisleri fiyatları ne kadar?

Ferko Line Kağıthane dükkan fiyatları!

92 ofis, 38 dükkan ve 173 odalı Four Points by Sheraton Hotel'den meydana gelen Ferko Line Kağıthane'de satışlar sürüyor. İşte, Ferko Line Kağıthane dükkan fiyatları...

Ferko Kağıthane'de ofis fiyatları!

192 ofis, 38 dükkan ve 173 oda kapasiteli Four Points by Sheraton Hotel'den meydana gelen Ferko Kağıthane'de resmi satışlar başladı. İşte, Ferko Kağıthane'de ofis fiyatları...

Ferko Line fiyat!

4 blok şeklinde yükselen Ferko Line projesi 192 ofis, 38 adet ticari alan ve 173 oda kapasiteli Four Points by Sheraton Otel'den meydana geliyor. Ferko Line fiyat listesi haberimizde yer alıyor.

Four Points by Sheraton, Türkiye'de 5 yeni otel açacak!

Turizm sektöründe geçtiğimiz yıl yapılan 12.2 milyar dolarlık satın alma ile dünyanın en büyük otel zincir haline gelen Marriot International& Starwood Grubu, Türkiye’de Er Yatırım’la birlikte 5 yeni Four Points by Sheraton açmaya hazırlanıyor.

ABD Küba'da Four Points by Sheraton Hotel'i işletecek!

ABD'nin Starwood şirketi, Küba'nın başkenti Havana'da bulunan Quinta Avenida Otelini, "Four Points by Sheraton" logosuyla işletmeye başlattı. Küba'da 1959'dan bu yana ilk kez bir otel, ABD şirketi tarafından işletilecek.

Four Points by Sheraton Hotel açıldı!

Türkiye'de Four Points by Sheraton İstanbul Dudullu, İstanbul'un önemli sanayi bölgesinde açıldı. Four Points by Sheraton İstanbul Dudullu'nun açılışı yapıldı.

Four Points by Sheraton İstanbul Dudullu açıldı!

Starwood Hotels&Resorts Worldwide, Ever Grup işbirliği ile hayata geçirilen Four Points by Sheraton İstanbul Dudullu açıldı.

Four Points by Sheraton yeni otel Haberi

Four Points by Sheraton yeni otel

Yabancı markalar, finansman modellemesini doğru yapan yeni Türk yatırımcı profili ile birlikte, Türkiye’nin yatırım iklimindeki değişimlerden etkilenmeden projelerine devam ediyor. Dünyanın en büyük otel gruplarından Marriot International & Starwood Grubu'na ait olan Four Points by Sheraton, Er Yatırım’la birlikte Türkiye’de 5 yeni otel açmaya hazırlanıyor. 2017’nin Mart ayında İzmir’de hizmete girecek olan Four Points by Sheraton’ın ardından, 2018 yılında İstanbul Kağıthane ve Gebze’de, 2019’da da İstanbul Kartal ve Ataşehir’de hizmet vermeye başlayacak. Toplam 400 milyon TL’ye mal olacak olan yatırımlar ile yaklaşık 1000 kişiye istihdam yaratılacak.


Er Yatırım Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, iki yıl önce 10 yılda 20 otel hedefi ve 300 milyon dolarlık bir yatırım planı ile yola çıktıklarını hatırlatarak “Şehir içinde yapmayı planladığımız otellerimiz için dünyanın en büyük...