25 / 04 / 2024

föy inşaat evla projesi

föy inşaat evla projesi

Kiptaş Evla Maltepe Konutları fiyatları 2+1'lerde 460 bin liradan başlayarak değişiyor. Kiptaş Evla Maltepe projesi 15 ayda tamamlanacak...

Artan inşaat maliyetleri arsa sahiplerini prefabrik evlere yönlendirdi! Prefabrik evin maliyeti ne kadar?

Pandemiyle birlikte inşaat maliyetleri büyük artış eğilimine girdi. Bu durum, özellikle arsa sahibi vatandaşları sıfırdan ev inşaatı çilesi yerine, hızlı ve ekonomik bir çözüm olan prefabrik evlere yönlendirdi. 

Dolar fırladı, inşaat demir fiyatları uçtu! Demir fiyatlarına zam geldi!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar kuru zirveyi test etti. Dolardaki yükseliş piyasalara yansımaya başladı. En büyük örneği ise inşaat demirinde görüldü. Demir fiyatlarına zam geldi. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları.

Tçy İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tçy İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nurtac Avşar tarafından kuruldu.

Uluköy İnşaat Hırdavat Makina Elektrik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uluköy İnşaat Hırdavat Makina Elektrik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Demire gelen zam inşaat sektörüne yıldırım gibi düştü! Demir fiyatları fırladı! 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi

Son dönemlerde gelen indirimlerle düşüşe geçen demir fiyatları bugün gelen zamla sarsıldı. Demire gelen zam inşaat sektörüne adeta yıldırım gibi düştü. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına okkalı zam geldi! İnşaat sektöründe tansiyon yükseldi! 9 Haziran 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bugün okkalı bir zam geldi. Son zamanlarda peş peşe gelen zamları ardından inşaat sektöründe tansiyon yükseldi. Demir fiyatları resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 9 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Gölköy İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gölköy İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çolakoğlu tarafından kuruldu.

Demir fiyatları resmen fırladı! İnşaat demir fiyatlarına büyük zam geldi! 30 Ocak 2023 demir fiyat listesi 

İnşaat sektörünün en değerli yapı malzemelerinden biri olan demire bugün büyük zam geldi. Demir fiyatları gelen zamlarla birlikte resmen fırladı. 1 ton demir fiyatı ne kadar? Demir fiyatları kaç lira? 30 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

Dap Gayrimenkul, Dap Nişantaşı Koru İnşaat ile Dap Ormanköy Çekmeköy İnşaat'ı devralıyor!

Dap Gayrimenkul, Dap Nişantaşı Koru İnşaat ve Dap Ormanköy Çekmeköy İnşaat'ın birleşmesi ile ilgili yaşanan bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte ayrıntılar...

Mtc 61 Çengelköy İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mtc 61 Çengelköy İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy'de Sebahattin Civelek tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe büyük fırtına! Demir fiyatları uçtu!

Geçen hafta başlayan Rusya-Ukrayna savaşı altın ve döviz piyasasını olduğu gibi inşaat sektörünü de etkiledi. Geçen hafta demirin tonu savaşın etkisi ile yükselişe geçerek 12 bin 900 lira olmuştu. Peki bugün demir fiyatları kaç lira? Kütük ve hurda fiyatları kaç lira oldu? İşte merak edilenler...

Velux Ankara'nın inşaatının yüzde 60'ı tamamlandı!

Fırat Life Style’ın Ankara'da hayata geçirdiği Velux Ankara projesinin inşaatının yüzde 60'ı tamamlandı.

F Babacan İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

F Babacan İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Babacan tarafından kuruldu.

föy inşaat evla projesi Haberi

föy inşaat evla projesi


İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe Zümrütevler'de yükselen Evla Maltepe Konutları projesi Föy İnşaat tarafından inşa ediliyor. Kiptaş arazisinde inşa edilen Kiptaş Evla Maltepe Konutları projesi Nish Adalar projesinin iç kısmında kalan tepe bölgesinde hayata geçiriliyor.


Kiptaş Evla Maltepe Konutları projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. Kiptaş Evla Maltepe Konutları projesinde daireler 111 ila 192 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.



Kiptaş Evla Maltepe Konutları fiyatlar!


Kiptaş Evla Maltepe Konutları fiyatları 2+1 dairelerde 460 bin liradan, 3+1 dairelerde 680 bin liradan, 4+1 dairelerde 900 bin liradan başlayarak değişiyor.


Kiptaş Evla Maltepe Konutları projesinde konut teslimlerinin 15 ay sonra yapılması planlanıyor. 12 bin 300 metrekare alanda yükselen Kiptaş Evla Maltepe Konutları projesinde 5 bin metrekare peyzaj...