28 / 03 / 2024

franchise fırsatları

franchise fırsatları

Franchise veren markaların girişimcilerden bir defaya mahsus talep ettiği isim hakkı bedeli bazen yatırımcıyı oldukça zorlayan bir gider kalemi olabiliyor.

Gayrimenkul danışmanlığı girişim fırsatları sunuyor!

Gayrimenkul sektöründe tecrübeli danışman arayışı girişim fırsatları yaratıyor. 5 Haziran'da yürürlüğe giren Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik sayesinde büyümenin hızlanması bekleniyor. Bu çerçevede 7 şirket 2018 sonuna kadar 196 franchise ofis açmayı planlıyor.

TGM Trend Gayrimenkul girişimcilere fırsatlar sunuyor!

Türkiye’nin ‘Gayrimenkul Çözüm Merkezi’ konseptli tek franchise zinciri olan TGM Trend Gayrimenkul, girişimcilere yeni fırsatlar sunuyor. 

TGM Trend Gayrimenkul'den kadın girişimcilere özel fırsatlar!

Türkiye’nin ‘Gayrimenkul Çözüm Merkezi’ konseptli tek franchise zinciri olan TGM Trend Gayrimenkul, kendi işinin patronu olmak isteyen girişimcilere fırsatlar sunmaya devam ediyor.

Altın Emlak'tan yeni franchise fırsatları!

23 ilde 105 bayiye ulaşan, tamamı yerel sermayeli, güçlü sistem altyapısına sahip bir emlak franchising markası olan ALTIN EMLAK kendi işinin patronu olmak isteyen yeni girişimcilere fırsatlar sunuyor.

Batışehir'de Premium etabına özel yeni fırsatlar!

EgeYapı Group'un EPP iş birliği, Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle Bağcılar’da hayata geçirdiği Batışehir, bu yıl içerisinde teslim edilecek olan Premium etabına özel yeni fırsatlar sunuyor.

Toya Moda'da kredi fırsatları!

İstanbul’un en çok kazandıran bölgelerinden Basın Ekspres Yolu’nda yer alan TOYA MODA, ev sahibi olmak isteyenleri cazip kredi fırsatları ile buluşturuyor.

TOKİ'nin yeni fırsatları neler?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), dar ve orta gelirlerinin yanı sıra yatırımcıya da yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor.

TOKİ yatırımcılara yeni fırsatlar sunuyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yatırımcıya yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor. TOKİ, Erzincan Üzümlü'deki işyerlerini 7 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla açık arttırma yöntemiyle satacak.

Mirage Residence: Bu tarz fırsatlar kaçırılmaz!

Toplam 342 adet dairenin yer aldığı Mirage Rezidans Güneşli'de lansmana özel indirimler uygulanıyor. Proje "Mirage Residence: Bu tarz fırsatlar kaçırılmaz" sloganıyla satışlarına devam ediyor.

Değişen havalara direnen fırsatlar Sur Yapı İlkbahar'da!

Teslimlerin 2017 yılı içerisinde yapılması planlanan Sur Yapı İlkbahar'da 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor. Proje "Değişen havalara direnen fırsatlar Sur Yapı İlkbahar'da" sloganıyla tanıtılıyor.

Artvin'deki kentsel dönüşümde Denizbank fırsatları!

"Kentsel ve Köysel Dönüşüm'deki Yeni Fırsatlar Var" Deniz Bank Artvin Şube Müduru Akan Sancar bankanın kentsel ve köysel dönüşüm alanlarında sunduğu sektörde farklılık yaratan hizmetlerini gazetemize anlattı.

Dumankaya Adres Sancaktepe fırsatları için son gün 30 Haziran!

Yeni etabı satışa sunulan Dumankaya Adres Sancaktepe fırsatları için son gün 30 Haziran. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Beylikdüzü Kalekent'te Babalar Günü'ne özel indirim fırsatları!

Beylikdüzü Kalekent'te Babalar Günü'ne özel indirim fırsatları sunuluyor. Teslimlerin ilk etapta bu yıl aralık ayında gerçekleşeceği proje 100 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

franchise fırsatları Haberi

franchise fırsatları

Franchise veren markaların girişimcilerden bir defaya mahsus talep ettiği isim hakkı bedeli bazen yatırımcıyı oldukça zorlayan bir gider kalemi olabiliyor. Ekonomist'ten Burcu Tuvay'ın haberine göre hele sermaye bulmanın oldukça güç olduğu kriz dönemlerinde franchise bedeli yatırımı caydırıcı hale bile gelebiliyor.

Neyse ki bazı markalar bu bedeli almayarak girişimciyi rahatlatıyor. Yaptığımız araştırmaya göre, franchise ' bedeli almayan 20 şirket, 2019 yılı sonuna kadar toplam 639 şube açmayı planlıyor. Bu da girişimciler için önemli bir fırsat anlamına geliyor.

Ekonomik açıdan zor bir dönemeçten geçtiğimiz bugünlerde artık kendi işinin sahibi olmak isteyen girişimciler için de işler pek kolay değil.

Zira kısıtlı bir sermayeyle iş kurmak isteyen girişimciler, artan maliyetler karşısında zorlanıyor. Franchise ile bir mağaza açmak isteyen girişimcilere bazı markalar fırsat sunuyor. Franchise giriş bedeli...