20 / 04 / 2024

TGM Trend Gayrimenkul girişimcilere fırsatlar sunuyor!

TGM Trend Gayrimenkul girişimcilere fırsatlar sunuyor!

Türkiye’nin ‘Gayrimenkul Çözüm Merkezi’ konseptli tek franchise zinciri olan TGM Trend Gayrimenkul, girişimcilere yeni fırsatlar sunuyor. 



Türkiye’nin ‘Gayrimenkul Çözüm Merkezi’ konseptli tek franchise zinciri olan TGM Trend Gayrimenkul, kendi işinin patronu olmak isteyen girişimcilere yeni imkanlar sunmaya devam ediyor. 

 

TGM Trend Gayrimenkul CNR EXPO’da kapılarını açan Bayim Olur Musun Fuarı’nda özel avantajlar sunduğu kadın girişimciler ve 30 yaş altı ilk defa iş kuracak genç girişimcilerle biraraya geldi. 

 

TGM Trend Gayrimenkul Genel Müdürü Hakan Erilkun'da eğitimler hakkında açıklamalarda bulundu. Erilkun, şubelerinin ofis mobilya donanımı dahil tüm altyapısının ücretsiz karşılandığını belirterek bayinin direkt olarak işe başladığını söyledi. “TGM Trend Gayrimenkul Franchise Sisteminde girişimciden kar payı, reklama katkı fonu gibi ek bedeller alınmaz, kazancın tamamı girişimciye aittir. Bugün Trend Gayrimenkul’ün herhangi bir ofisinden içeri giren bir müşterimiz emlakla ilgili tüm ihtiyacını tek kanaldan online sistemle, tamamen Trend Gayrimenkul’ün kendi bünyesinde bulunan uzmanlar ve alt şirketler kanalıyla çözebiliyor.”
 


Geri Dön