28 / 03 / 2024

TGM Trend Gayrimenkul eğitimleri

TGM Trend Gayrimenkul eğitimleri

Türkiye’nin ‘Gayrimenkul Çözüm Merkezi’ konseptli tek franchise zinciri olan TGM Trend Gayrimenkul, girişimcilere yeni fırsatlar sunuyor. 

Trend GYO bu yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Trend Gayrimenkul Geliştirme 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Trend GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Trend Steel Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Trend Steel Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 100.00,00 TL sermaye bedeli ile Fatih Kılıç tarafından Kuruldu.

Trend My Home Gayrimenkul İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend My Home Gayrimenkul İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Seyedadel Yaghoubı tarafından kuruldu.

Trend GYO Alibeyköy projesi geliyor! Yeni proje! 

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Alibeyköy Mahallesi 717 ada 42 ve 43 parselleri satın aldı. Trend GYO, burada yeni bir konut projesine imza atacak. İşte ayrıntılar...

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İBB'nin hisselerini 3,6 milyona satın aldı

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Alibeyköy'de gerçekleştireceği projenin hayata geçirilmesi hedefi doğrultusunda İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan hisselerin tapu devrinin bugün gerçekleştirildiğini açıkladı.

TREND GYO 2022 yılının ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

TREND Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nin 30 Haziran 2022 tarihi itibarıyla hazırlanan ara dönem faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin, sınırlı denetimden geçmiş ara dönem finansal tabloları yayımlandı.

Trend Proje Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend Proje Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Murat Sarıkaya tarafından kuruldu.

Trend GYO Alibeyköy projesi nerede? İşte lokasyon bilgisi!

Yatırımlarına devam eden Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni projesini Eyüp Alibeyköy'de inşa edecek. Peki Trend GYO Alibeyköy projesi nerede?

Salih Avcı Trend GYO Genel Müdürü oldu!

Salih Avcı Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Genel Müdürü oldu. İşte Trend GYO'nun konuyla ilgili açıklaması...

Mehmet Kamil Demirel, Trend GYO'dan ayrıldı!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketinde Genel Müdür olarak olarak görev yapan Mehmet Kamil Demirel 15 Haziran 2021 tarihinde istifaen görevinden ayrıldı.

Trend GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketini seçti!

Trend GYO'nun değerleme gerektirecek varlıklar için değerleme şirketi olarak Yetkin Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin Değerleme Şirketi olarak seçilmesine karar verildi.

Trend GYO Sultanbeyli projesi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Trend GYO portföyünde yer alan İstanbul Sultanbeyli Projesine ilişkin Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Trend GYO İrfaniye arsası yıl sonu değerleme raporu!

Trend GYO portföyünde yer alan Bursa İrfaniye Mahallesi arsasına ilişkin Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

TGM Trend Gayrimenkul eğitimleri Haberi

TGM Trend Gayrimenkul eğitimleri

Türkiye’nin ‘Gayrimenkul Çözüm Merkezi’ konseptli tek franchise zinciri olan TGM Trend Gayrimenkul, kendi işinin patronu olmak isteyen girişimcilere yeni imkanlar sunmaya devam ediyor. 

TGM Trend Gayrimenkul CNR EXPO’da kapılarını açan Bayim Olur Musun Fuarı’nda özel avantajlar sunduğu kadın girişimciler ve 30 yaş altı ilk defa iş kuracak genç girişimcilerle biraraya geldi. 

TGM Trend Gayrimenkul Genel Müdürü Hakan Erilkun'da eğitimler hakkında açıklamalarda bulundu. Erilkun, şubelerinin ofis mobilya donanımı dahil tüm altyapısının ücretsiz karşılandığını belirterek bayinin direkt olarak işe başladığını söyledi. “TGM Trend Gayrimenkul Franchise Sisteminde girişimciden kar payı, reklama katkı fonu gibi ek bedeller alınmaz, kazancın tamamı girişimciye aittir. Bugün Trend Gayrimenkul’ün herhangi bir ofisinden içeri giren bir müşterimiz emlakla ilgili tüm ihtiyacını tek kanaldan online sistemle, tamamen Trend Gayrimenkul’ün kendi bünyesinde...