24 / 04 / 2024

Frank Sinatra California

Frank Sinatra California

Frank Sinatra'nın California'daki saklanma yeri şeklinde nitelendirilen evi 2007 yılından beri düzenli olarak satışa çıkarılıyor, fakat her seferinde alıcı bulamıyor. Ev, 4.25 milyon dolar ile yeniden satış listelerine girdi.

Mark Zuckerberg California’daki malikanesini 29,6 milyon dolara sattı!

Dünyanın en zenginleri listesinde yer alan ve daha önce San Francisco’daki malikanesini 31 milyon dolara satan Mark Zuckerberg şimdi de California'daki malikanesini 29,6 milyon dolara sattı...

Milyarder Jeff Bezos, kirada oturacak: California'daki 3.500 metrekarelik malikaneyi aylık 600 bin dolara kiraladı! 

Her gün değişen dünyanın en zenginleri listesinde daima zirvede bulunan Jeff Bezos, 150 milyar dolarlık servetine rağmen kiracı oldu. Bezos, Kenny G’nin California'daki malikanesini aylık 600 bin dolara kiraladı.

John Frank Turizm Ve Yatçılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

John Frank Turizm Ve Yatçılık Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Semi Aslan tarafından kuruldu.

Türkiye'deki depremler ABD'de gündem oldu: California yumuşak katları tartışıyor!

Türkiye'de meydana gelen ve aslın felaketi olarak belirtilen depremlerden sonra yaklaşık olarak 40 milyon nüfuslu California, tıpkı İstanbul gibi olası büyük bir deprem beklentisiyle ne kadar hazırlıklı olduğunu sorguluyor....

Margot Robbie ve Tom Ackerley, California'da malikane aldı!

ABD'li ünlü oyuncu Margot Robbie ve eşi Tom Ackerley, California Los Angeles Venice'de 6.5 milyon dolar bedelle (56 milyon Türk Lirası) bir malikane aldı. 

Frank Sinatra'nın California'daki evi 4.25 milyon dolara satışa sunuldu!

Frank Sinatra'nın California'daki saklanma yeri şeklinde nitelendirilen evi 2007 yılından beri düzenli olarak satışa çıkarılıyor, fakat her seferinde alıcı bulamıyor. Ev, 4.25 milyon dolar ile yeniden satış listelerine girdi.

Rami Malek California'da lüks malikane satın aldı!

Bohemian Rhopsody filmindeki performansıyla beğenileri toplayan oyuncu Rami Malek, California'da 2.1 milyon dolara lüks malikane satın aldı.

Frank Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Frank Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ece Şeref tarafından kuruldu.

Frank Sinatra'nın Kaliforniya’daki villası satılıyor!

ABD’li efsane şarkıcı Frank Sinatra Kaliforniya'da bulunan lüks villası 4,25 milyon dolara (29 milyon lira) satılığa çıkarıldı. 

Charlize Theron California'daki evini satıyor!

Ünlü oyuncu Charlize Theron, California'daki bulgalov tarzında inşa edilen evini 1.9 milyon dolara satışa çıkardı.

Mindy Kaling, Frank Sinatra'nın evini 9,55 milyon dolara aldı!

oyuncu, yapımcı, yazar ve yönetmen olan Mindy Kaling, bir zamanlar sinemanın ve müzik dünyasının efsanesi Frank Sinatra'nın Malibu'da yer alan evini 9,55 milyon dolara satın aldı...

Leighton Meester ve Adam Brody California'daki malikanelerini satıyor!

Her ikisi de rol aldıkları dizilerle adlarını duyuran ünlü çift Leighton Meester ve Adam Brody, California'daki evlerini 3.2 milyon dolara satışa çıkardı.

Chistopher Lloyd California'daki rıhtım evini 2,95 milyon dolara satıyor!

Başrolünü Michael J Foxx ile oynadığı ve Dr. Emmett Brown karakteri ile bilinen Chistopher Lloyd California’da 1,5 yıl önce 2.2 milyon dolara satın aldığı küçük rıhtım evini satışa çıkardı.

Frank Sinatra California Haberi

Frank Sinatra California

Frank Sinatra'nın California'daki saklanma yeri şeklinde nitelendirilen evi 2007 yılından beri düzenli olarak satışa çıkarılıyor, fakat her seferinde alıcı bulamıyor. Ev, 4.25 milyon dolar ile yeniden satış listelerine girdi.

Sözcü'de yer alan habere göre; son olarak 7 Mayıs tarihinde satışa çıkarılan evin, ıssız bir yerde olması satılmasını güçleştiriyor.

15 senedir yeni sahibini bekleyen villanın adı; Villa Maggio. Bu isim Sinatra’nın, İnsanlar Yaşadıkça (From Here to Eternity) filminde oynadığı Angelo Maggio adıydı.

5 yatak odalı ve 6 banyolu evin misafirhanesinde de üç yatak odası ve 5 banyo bulunuyor. Ayrıca iki banyolu, saunalı ve tek yatak odalı bir havuz evi de mevcut.

Sinatra'nın adeta sığınak şeklinde gördüğü evde, tatil köyü tarzı bir havuz, geniş bir arka bahçe, ışıklı bir tenis kortu, bir helikopter pisti ve...