29 / 03 / 2024

Frank Sinatra'nın California'daki evi 4.25 milyon dolara satışa sunuldu!

Frank Sinatra'nın California'daki evi 4.25 milyon dolara satışa sunuldu!

Frank Sinatra'nın California'daki saklanma yeri şeklinde nitelendirilen evi 2007 yılından beri düzenli olarak satışa çıkarılıyor, fakat her seferinde alıcı bulamıyor. Ev, 4.25 milyon dolar ile yeniden satış listelerine girdi.



Frank Sinatra'nın California'daki saklanma yeri şeklinde nitelendirilen evi 2007 yılından beri düzenli olarak satışa çıkarılıyor, fakat her seferinde alıcı bulamıyor. Ev, 4.25 milyon dolar ile yeniden satış listelerine girdi.

Sözcü'de yer alan habere göre; son olarak 7 Mayıs tarihinde satışa çıkarılan evin, ıssız bir yerde olması satılmasını güçleştiriyor.

15 senedir yeni sahibini bekleyen villanın adı; Villa Maggio. Bu isim Sinatra’nın, İnsanlar Yaşadıkça (From Here to Eternity) filminde oynadığı Angelo Maggio adıydı.

Frank Sinatra nın California daki evi 4.25 milyon dolara satışa sunuldu!

5 yatak odalı ve 6 banyolu evin misafirhanesinde de üç yatak odası ve 5 banyo bulunuyor. Ayrıca iki banyolu, saunalı ve tek yatak odalı bir havuz evi de mevcut.

Sinatra'nın adeta sığınak şeklinde gördüğü evde, tatil köyü tarzı bir havuz, geniş bir arka bahçe, ışıklı bir tenis kortu, bir helikopter pisti ve 24 arabalık bir park yeri bulunuyor. Ev, panoramik gün doğumu-gün batımı manzarasıyla büyüleyici anlar sunuyor. 

Sinatra’nın en sevilen konutlarından biri şeklinde belirtilen mülkte onun tarzını yansıtacak şekilde yenileme çalışmaları da yapıldı. İzole edilmiş halde olan ev, Palm Desert ve El Paso mağaza ve restoranlarına sadece 20 dakika mesafede konumlanıyor.

Kelly Clarkson malikanesini 6.95 milyon dolara sattı!


Geri Dön