27 / 04 / 2024

Londra’nın en ince evi 1.07 milyon dolara satılıyor!

Londra’nın en ince evi 1.07 milyon dolara satılıyor!

Londra'nın sembolik binalarından biri olan ve şehrin en ince konutlarından biri olması sebebiyle The Thin House şeklinde isimlendirilen ev, 2016 yılındaki satışının ardından yeniden ilanlarda görüldü. The Thin House, 1.07 milyon dolara satışa çıkarıldı.



Londra'nın sembolik binalarından biri olan ve şehrin en ince konutlarından biri olması sebebiyle The Thin House şeklinde isimlendirilen ev, 1 milyon dolara satışa sunuldu.

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; 19. yüzyılda bir sanatçının stüdyo şeklinde kullandığı, tek yatak odalı ev 2016 yılındaki satışının ardından yeniden ilanlarda görüldü. Thurloe Meydanı’nda bulunan son derece ince görüntüye sahip yapı, aslında üçgen şeklinde inşa edildi. Bu optik illüzyona sahip evde oturmanın bedeli ise 1.07 milyon dolar olarak belirlendi.

Londra’nın en ince evi 1.07 milyon dolara satılıyor!

Gerçekte, Kensington’daki ünlü Thurloe Meydanı üçgen şeklinde; en dar noktası 2 metre olan konut, maksimum 10 metreye kadar genişliğe sahip. 

1800'li yıllarda mahalle; sanat ve kültür yaşamının en tercih edilen yerlerindendi. Bu sebeple de sanatçılar stüdyolarını burada kuruyorlardı. Londra’nın ilgi çeken bu binası da böyle kullanılıyordu.Apartmanı yapan William Douglas sayesinde bina, yedi sanatçının stüdyosuna ev sahipliği yaptı. Satışa çıkarılan evin büyüklüğü 176 metrekare. Fakat evin içi oldukça kullanışlı bir şekilde tasarlanmış.

Tim Cook, La Quinta’dan ev aldı!

Elmestree House Estate, 10.1 milyon dolara satılıyor!

Korku Seansı film serisinin evi satışa çıktı!


Geri Dön