24 / 04 / 2024

Frk Özer Turizm adres

Frk Özer Turizm adres

Frk Özer Turizm Seyahat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Özer ve Azer Özer ortaklığında kuruldu. 

Pasha Global Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Pasha Global Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Özer ve Yavuz Keskin ortaklığında kuruldu.

Hakan Toplu Taşıma Turizm Ve İnşaat  Limited Şirketi kuruldu!

Hakan Toplu Taşıma Turizm Ve İnşaat  Limited Şirketi  Büyükçekmece’de   200 bin TL sermaye bedeli  ile  Hakan Özer tarafından kuruldu.

İstanbul Plus Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İhracat İthalat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Plus Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İhracat İthalat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahdı Alıjanı Hodk ve Özer Aktaş ortaklığında kuruldu.

Msm Grup Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msm Grup Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 900 bin TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat ve Selim Sözer ortaklığında kuruldu.

Özer Otelcilik Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özer Otelcilik Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Özer tarafından kuruldu.

Daça Konut Yatırım Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Daça Konut Yatırım Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güney, Murat Özer, Olcay Saral ve Ramiz Orhan Ermeç tarafından kuruldu.

Azemed Sağlık Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Azemed Sağlık Turizm Limited Şirketi Kartal'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Özer, Hanife Bayazıt ve Zeki Karakurt tarafından kuruldu.

Frk Özer Turizm Seyahat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Frk Özer Turizm Seyahat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Özer ve Azer Özer ortaklığında kuruldu. 

Evrensel Plastik Ambalaj Kağıtçılık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evrensel Plastik Ambalaj Kağıtçılık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Çakır ve Canan Özer ortaklığında kuruldu. 

Two Dots Proje Tasarım İnşaat Turizm Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Two Dots Proje Tasarım İnşaat Turizm Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erol Özer ve Cemaziye Akdeniz ortaklığında kuruldu.

Sabrioğlu Restorasyon İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sabrioğlu Restorasyon İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Mustafa Özer tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Smp Gayrimenkul Turizm Gıda Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smp Gayrimenkul Turizm Gıda Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Saliha Penchers ve Serkan Özer tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Boyvalı Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Taahhüt Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Boyvalı Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Taahhüt Turizm Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Özer tarafından kuruldu.

Frk Özer Turizm adres Haberi

Frk Özer Turizm adres

Frk Özer Turizm Seyahat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Özer ve Azer Özer ortaklığında kuruldu. 

Frk Özer Turizm Seyahat Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlübileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Frk Özer Turizm Seyahat Ve Ticaret Limited Şirketi adres:Fatih Mah.Bahçe Yolu Cad. No.13/F Esenyurt