29 / 03 / 2024

Frontier İnşaat Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi adresi

Frontier İnşaat Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi adresi

Frontier İnşaat Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Can Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Esenyurt, Gökevler Mahallesi, 2312 Sokak'ta kuruldu.

Rkr Yapı İnşaat Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rkr Yapı İnşaat Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Remzi Şen tarafından kuruldu.

Yadran İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Yadran İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yılmaz tarafından kuruldu.

Eng Yapı Grup İnşaat Yatırım Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eng Yapı Grup İnşaat Yatırım Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile eEngin Minqaz tarafından kuruldu.

N Aslan İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

N Aslan İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Naci Aslan taarfından kuruldu.

Müzas İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Müzas İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de 60 bin TL sermaye bedel ile Müzeyyen Aslan tarafından kuruldu.

Myt Endüstri İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu! 

Myt Endüstri İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Tunay tarafından kuruldu.

Bnd Grup İnşaat Yatırım Medya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bnd Grup İnşaat Yatırım Medya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Yıldız tarafından kuruldu.

Çobantaş Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çobantaş Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Çoban tarafından kuruldu.

Sg Manolya Gayrimenkul İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Sg Manolya Gayrimenkul İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sercan Gençoğlu tarafından kuruldu.

Redart Mimarlık İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Redart Mimarlık İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurdeniz Eldeniz Çılğasıt tarafından kuruldu.

Rania İnşaat Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rania İnşaat Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Sarwar Khan tarafından kuruldu.

Noura Diamond İnşaat Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noura Diamond İnşaat Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Onut, Mostafa Parıdar, Pourıa Parıdar ve Seyed M. Sadralsadat ortaklığında kuruldu.

Safe Glocal İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Safe Glocal İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karaaslan tarafından kuruldu.

Frontier İnşaat Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi adresi Haberi

Frontier İnşaat Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi adresi

Frontier İnşaat Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Can Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Esenyurt, Gökevler Mahallesi, 2312 Sokak'ta kuruldu. 


Frontier İnşaat Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Yurt içinde ve yurt dışında  resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,   açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü   yapı her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek. 2-Gayrimenkul satış vaadi sözleşmeleri,kat karşılığı inşaat sözleşmeleri ve gelir paylaşımı   sözleşmeleri  akdetmek sureti ile ,her türlü inşaat projelerini  geliştirmek,inşaat yapmak   veya yaptırmak,inşaa edilen taşınmazları tek veya toplu olarak ,yerli veyayabancı gerçek  veya tüzel kişilere pazarlamak , satmak, kiralamak. 3.Her türlü gayrimenkullerin alım,satım ve kiralanmasına yönelik danışmanlık...