27 / 04 / 2024

Frontier İnşaat Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Frontier İnşaat Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Can Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Esenyurt, Gökevler Mahallesi, 2312 Sokak'ta kuruldu.



Frontier İnşaat Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Can Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Esenyurt, Gökevler Mahallesi, 2312 Sokak'ta kuruldu. 


Frontier İnşaat Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Yurt içinde ve yurt dışında  resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,   açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü   yapı her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek. 2-Gayrimenkul satış vaadi sözleşmeleri,kat karşılığı inşaat sözleşmeleri ve gelir paylaşımı   sözleşmeleri  akdetmek sureti ile ,her türlü inşaat projelerini  geliştirmek,inşaat yapmak   veya yaptırmak,inşaa edilen taşınmazları tek veya toplu olarak ,yerli veyayabancı gerçek  veya tüzel kişilere pazarlamak , satmak, kiralamak. 3.Her türlü gayrimenkullerin alım,satım ve kiralanmasına yönelik danışmanlık hizmeti vermek. 4.Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler,plazalar,marketler,depolar, soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik   tesisler,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri mesken,ev,apartman ,işyeri,arsa,arazi   gibi gayrimenkulleri almak,satmak,kiralamak,kiraya vermek.  5-Şehircilik ve kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili olarak gayrimenkul ve gayrimenkule bağlı    hak ve faydaların değerlemesini yapmak,  bu tür  projeleri yönetmek ,gerçekleşmesini sağlamak,bu konularda yatırım danışmanlık hizmeti vermek. 6-Gayrimenkullerle ilgili proje analizi ve  fizibilite çalışması yapmak, bölge ve konum araştırması    yapmak,en yüksek ve en iyi kullanım değer analizi tespitinde bulunmak,yatırım stratejileri   belirlemek ve geliştirmek, yatırım performansı değerlendirmelerinde bulunmak, pazar analizive pazar araştırmaları yapmak, gayrimenkul geliştirme çalışmalarında bulunmak,   gayrimenkul ve gayrimenkule bağlı hakların hukuki durumları ile ilgili analiz ve raporlama hizmetlerinde bulunmak. 7.Yürürlükteki Seyahat Acenteleri Kanunu uyarınca acentelik belgesi alarak seyahat acentesi    faaliyetleri (hava yolu, deniz yolu, kara yolu, demir yolu ulaşımı için bilet rezervasyon işlemleri  ve bilet satışı, seyahat, tur, ulaşım ve konaklama hizmetlerinin toptan veya perakende satışını )    yapmak. 9.Konusu ile ilgili her türlü ithalat,ihracat ticaret mümessillik ve taahhüt işleri yapar. 8-Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir,kiralar,  kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek    verebilir ve ipotekleri  fek edebilir. 10-ŞirketT.T.K.nun ilgili hükümlerine göre yukarıda yazılı işlerden başka işleri de yapabilir.



Geri Dön