29 / 03 / 2024

İsmail Can

İsmail Can

Doğayla bütünleşik sürdürülebilir bir yaşam hedefiyle yola çıkan Ekovilla, güvenli, doğal ve yenilenebilir enerjiyle yaşanılan bir ev anlayışını Türkiye’ye kazandırıyor. Ekovilla, doğayla birlikte yaşayan ve nefes alan yapılar oluşturuyor.

Frontier İnşaat Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Frontier İnşaat Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Can Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Esenyurt, Gökevler Mahallesi, 2312 Sokak'ta kuruldu.

Ekovilla İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ekovilla İnşaat Anonim Şirketi, İsmail Can, Salih Döngel tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Kasım 2014 tarihinde Esenyurt, Atatürk Mahallesi, Ginza Corner Plaza'da kuruldu.

Düzce'de D-100 karayolunun bir kısmı vatandaşın çıktı!

Düzce'de arazilerinin izinsiz kamulaştırıldığı iddiasıyla 7 yıl önce açtıkları davayı kazanan 5 kardeş, mahkeme kararının uygulanması için polis eşliğinde D-100 karayolunun 280 metrelik bölümünü set çekerek ulaşıma kapatmak istedi...

Tep Villa Turizm İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tep Villa Turizm İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Can, Mustafa Tok ve Salih Döngel tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Resne Arazi Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Resne Arazi Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta İsmail Can Resne ve Ali Cem Resne ortaklığında kuruldu.

Sivada İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sivada İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de İsmail Can Ulusoy ve Oğuz Çimen ortaklığında kuruldu.

Resne Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Resne Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Cem Resne ve İsmail Can Resne ortaklığında kuruldu.

Sırdaş Hafriyat Taşımacılık İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sırdaş Hafriyat Taşımacılık İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Can tarafından kuruldu.

Mic Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mic Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Can tarafından kuruldu. 

Acarlar Şirketler'in acı günü! İsmail Can Özersin vefat etti!

Acarlar Şirketler Topluluğu'nda avukat olarak çalışmış olan Belgin Özersin'in oğlu İsmail Can Özersin vefat etti. Acarlar Şirketler Topluluğu taziye ilanı yayınlattı.

Tokcan Uluslararası İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tokcan Uluslararası İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Can ile Mustafa Tok ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 2 Ağustos'ta Beyoğlu, Gümüşsuyu Mahallesi'nde kuruldu.

İsmail Sarıcan, Muğla'daki arazisini şehitler için bağışladı!

Muğla Seydikemer’de şehit haberlerinden etkilenen 83 yaşındaki İsmail Sarıcan, içinde ev de bulunan 2 bin 41 metrekarelik arazisini Fethiye Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği’ne bağışladı. Şehit haberlerine çok üzüldüğünü söyleyen Sarıcan, teşekkür belgesi

Frontier İnşaat Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Frontier İnşaat Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Can Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Esenyurt, Gökevler Mahallesi, 2312 Sokak'ta kuruldu.

1989 yılında Zühtü Paşa Konağı can çekişiyormuş!

1989 yılında Altunizade semtine ismini veren Altunizade İsmail Zühtü Paşa'nın tarihi konağı, ilgisizlik yüzünden can çekişiyormuş. Zühtü Paşa'nın torunu tarafından STFA firmasına satılan konak, restore edilmeyi bekliyormuş.

Ekovilla İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ekovilla İnşaat Anonim Şirketi, İsmail Can, Salih Döngel tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Kasım 2014 tarihinde Esenyurt, Atatürk Mahallesi, Ginza Corner Plaza'da kuruldu.

Hasan Can'a Anadolu yakası belediye başkanlarından ziyaret!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ve Pendik Belediye Başkanı Salih Kenan Şahin, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ı ziyaret etti.

Sancaktepe Şehit İbrahim İşcan Parkı ve Ensar Camii hizmete açıldı!

Sancaktepe, yeni bir parka daha kavuştu. Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'in talimatıyla yaptırılan Şehit İbrahim İşcan Parkı ve Ensar Camii törenle Sancaktepe halkının hizmetine sunuldu.

İsmail Can Haberi

İsmail Can

Günümüzde yapılan son araştırmalar, yaşadığımız mavi kürenin geleceğine dair oldukça karamsar tablolar ortaya koyuyor. Fosil yakıtlar başta olmak üzere pek çok kirletici, mevsimlerden yağış rejimlerine, tarım alışkanlıklarından su kaynaklarına kadar gezegenimizin hızla değişmesine neden oluyor. Yapılan araştırmalar, yeryüzünde petrolün 42, doğalgazın 62 ve kömürün de 224 yıl içinde tükenmeye başlayacağını öngörüyor. Her yıl tüm dünyada yaklaşık 25 milyar ton kirletici atmosfere ve doğaya karışıyor. Türkiye’de de 1990-2004 yılları arasında karbondioksit salınımı % 72,6 arttı. Sadece 2004’de atmosfere gönderdiğimiz karbondioksit 294 milyon ton. Bir diğer anlamıyla Türkiye, dünyadaki tüm karbon salınımının % 85’ini üreten 25 ülkeden biri durumunda. 



Nefes alan yapılar

Araştırma sonuçları değerlendirildiğinde doğaya zarar vermeden yaşamanın önemi bir kez daha ortaya çıkıyor. 2007 yılında iki ortak, İsmail Can ve...