19 / 04 / 2024

Tokcan Uluslararası İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Tokcan Uluslararası İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Can ile Mustafa Tok ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 2 Ağustos'ta Beyoğlu, Gümüşsuyu Mahallesi'nde kuruldu.



Tokcan Uluslararası İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Can ile Mustafa Tok ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 2 Ağustos'taBeyoğlu, Gümüşsuyu Mahallesi'nde kuruldu. 


Tokcan Uluslararası İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Gayrimenkul satış vaadi sözleşmeleri,kat karşılığı inşaat sözleşmeleri ve gelir paylaşımı   sözleşmeleri akdetmek sureti ile ,her türlü inşaat projelerini  geliştirmek,inşaat yapmak  veya yaptırmak,inşaa edilen taşınmazları tek veya toplu olarak ,yerli veya yabancı gerçek veya tüzel kişilere pazarlamak , satmak, kiralamak. 2-Yurt içinde ve dışında turizme yönelik otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyleri,  yeme içme tesisleri,eğlence yerleri kurmak  ,işletmek, işletmeye vermek,  bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 3-Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi  ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri vermek.  4-Site,plaza, avm   gibi yerler için   yönetim ve danışmanlık hizmetleri sunmak. 5- İnşaat ve Yapı sektöründe kullanılan her türlü malzemenin imalat , alım, satım,  ithalat ve ihracatını yapmak. 6-Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir,  işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir,  ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir.  7-Şirket T.T.K.nun ilgili hükümlerine göre yukarıda yazılı işlerden başka işleri de yapabilir.


Tokcan Uluslararası İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Beyoğlu, Gümüşsuyu Mahallesi, Mete Caddesi,  Ayyıldız Apartmanı 12/5 


Geri Dön