19 / 04 / 2024

Fs Baş Yapı İnşaat adres

Fs Baş Yapı İnşaat adres

Fs Baş Yapı İnşaat Otomotiv Emlak Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta   500 bin TL sermaye bedeli  ile  Fikret Bediroğulları tarafından kuruldu.

Bağış yapılan miras iptal edilir mi?

Miras paylaşımlarında oldukça değişik denklemler yapılabiliyor. Bun agöre, hak ettiğini düşündüğü mirası alamayanlar ise yasal yollara başvuruda bulunuyor. Bağış yapılan miras iptal edilir mi? sorunu gündemdeki yerini koruyor. İşte haberin detayları...

Başyapı Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başyapı Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Baş tarafından kuruldu.

Baş Yapıt Grup İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baş Yapıt Grup İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Mehmet Güli Akgün tarafından kuruldu.

KPSS şartı olmadan binlerce lise mezunu işe alınacak! 8500 lira maaşla işbaşı yapılacak

Emniyet Genel Müdürlüğü 3 bin 250 erkek Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımına ilişkin alım ilanı yayımladı. 81 ilede yapılacak alımlarda KPSS şartı aranmıyor. Bekçi maaşları son zamlarla birlikte 8 bin 500 liraya kadar çıkacak. İşte detaylar...

Yalova'da bağış yapılan arsa için usulsüzlük iddiası!

Yalova’da CHP’li meclis üyesinin, bağış yapılan arsayı eski Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç’e devrettiği iddia edildi.

Fs Atalay Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fs Atalay Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  200  bin TL sermaye bedeli  ile Fehmi Serhan Atalay tarafından kuruldu.

Fs Baş Yapı İnşaat Otomotiv Emlak Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fs Baş Yapı İnşaat Otomotiv Emlak Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta   500 bin TL sermaye bedeli  ile  Fikret Bediroğulları tarafından kuruldu.

Fs Deco Yapı Ürünleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fs Deco Yapı Ürünleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Şaban    Pamuk tarafından kuruldu.

Bağışlanan ev için miras davası açılabilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, babasının sahibi olduğu evi bağışlayacağını belirten okuyucu, kendisinin sahibi olduğu tek gayrimenkulün bu daire olduğunu ve bağış yapılırsa çocuklarının mahrum kalacağını aktardı. Okuyucu bağışın engellenip engellenemeyeceğini sordu.

Emlak Konut GYO'dan sosyal sorumluluk projelerine 30 milyon TL bağış!

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında eğitim, kültür, sanat faaliyetlerine destek vermek amacıyla, Emlak Konut GYO tarafından 30 milyon TL bağış yapıldı.

Emlak Konut GYO'dan sosyal sorumluluk projelerine 3.5 milyon TL'lik bağış!

Emlak Konut GYO tarafından sosyal sorumluluk projeleri kapsamında eğitim, kültür, sanat faaliyetlerine destek vermek için 3 milyon 500 bin TL bağış yapıldı. 

italya'da inşaat sektörü iş başı yapıyor!

Koronavirüsle mücadele kapsamında İtalya'da ilk olarak inşaat, imalat ve toptan ticaret sektörleri işbaşı yapacak.

Akkök Holding'ten Milli Dayanışma Kampanyası’na 1,5 milyon TL’lik bağış!

Akkök Holding ve bünyesindeki şirketler adına Milli Dayanışma Kampanyası’na 1,5 milyon TL’lik bağış yapıldı.

Fs Baş Yapı İnşaat adres Haberi

Fs Baş Yapı İnşaat adres

Fs Baş Yapı İnşaat Otomotiv Emlak Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta   500 bin TL sermaye bedeli  ile  Fikret Bediroğulları tarafından kuruldu.

Fs Baş Yapı İnşaat Otomotiv Emlak Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

YAPI İNŞAAT 1Her türlü inşaat taahhüt işleri; İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. Konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, kentsel dönüşüm inşaatları, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya...