18 / 04 / 2024

fulya gece inşaat çalışmaları

fulya gece inşaat çalışmaları

İstanbul Fulya'da gece geç saatlere kadar devam eden inşaat çalışmaları çevre sakinlerini rahatsız ediyor...

Kırgızistan'da inşaat malzeme pazarlarının çalışmasına izin verildi!

Kırgızistan'da 25 Mart'ta ilan edilen OHAL bu gece itibarıyla bitti, inşaat malzeme pazarlarının çalışması için izin çıktı...

AKM inşaatında yaralanan işçiden suç duyurusu!

Atatürk Kültür Merkezi inşaatında gece vardiyasında beton kalıpçısı olarak çalışan 32 yaşındaki Mehmet Alaca, beton sepette bulunduğu sırada kule vinç halatının kopması sonucu 32 metreden demirlerin üzerine düştü. 

Gece İnşaat Taahhüt Yapı Malz.Nakl. Emlak Otomotiv Gıda İmalat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gece İnşaat Taahhüt Yapı Malz.Nakl. Emlak Otomotiv Gıda İmalat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. 10 bin TL sermaye ile bugün Alper Büyükkaymakcı imzasıyla kuruldu.

İnşaat Mühendisi Selen Beytekin'den caz performansı!

Bir inşaat mühendisinden profesyonel caz sahne performansı izlemek çok rastlanır bir durum değil. Selen Beytekin buna bir örnek. Tulumuyla şantiyeden çıkıp şık gece elbiseleriyle sahnede caz söylüyor.

3. Havalimanı'nın kaba inşaatı 30 Ocak'ta bitecek!

İstanbul 3. Havalimanı’ndaki inşaat faaliyetleri 24 saat aralıksız olarak devam ediyor. Şu ana kadar yüzde 30’u tamamlanan havalimanı çalışmaları gündüz görüntülenmişti. Gece yürütülen çalışmalar ilk kez görüntülendi.

İzmir'de inşaat çalışmaları sırasında yol çöktü!

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde gece devam eden inşaat çalışmaları sırasında, inşaatın yanındaki yol çöktü. Çalışmaların bulunduğu bölgedeki binalar önlem amacıyla tahliye edildi.

Pamukkale Kuzey Kapısı inşaatında sona gelindi!

Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Pamukkale'de yeniden inşa edilen Kuzey Kapısı inşaatında inceleme yaptı. Kocatepe çalışmaların gece gündüz aralıksız devam ettiğini belirterek önümüzdeki aylarda yerli ve yabancı turistlere hizmet vereceklerini söyledi.

Eskişehir Şehir Hastanesi'nin inşaatı başladı!

71 Evler'de kurulacak 1081 yatak kapasiteli Şehir Hastanesi inşaatı için çalışmalar hızlı başladı. Onlarca iş makinesi inşaat alanında gece-gündüz çalışırken, inşaat alanından çıkan topraklar Sultandere girişindeki alana taşınıyor.

Hande Yener Bodrum'daki mekanının inşaatını inceledi!

Ünlü Şarkıcı Hande Yener Muğla’nın Bodrum ilçesinde gece kulübü açmaya hazırlanıyor. Oğlu Çağın, sevgilisi Ozan Öğüt ve ortağı Levent Akbulut ile beraber kulübün inşaat sahasını gezen Yener kafasına baret taktı.

İnşaat sabah kaçta başlar?

İnşaat çalışmalarının çevreye yaydığı gürültü nedeni ile bu işlerin belli saat dilimleri içerisinde yapılması zorunlu oluyor. İnşaat çalışmalarının akşam ve gece saatlerinde yapılması yasaklanıyor. Peki, inşaat sabah kaçta başlar?

Simav Devlet Hastanesi’nin inşaatı sürüyor!

Kütahya Simav'da, 2 ay önce temeli Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından atılan 150 yataklı Devlet Hastanesi’nin inşaatı gece gündüz demeden 24 saat sürüyor. İşte ayrıntılar...

Timsah Arena inşaatında sona gelindi!

Timsah Arena inşaat son aşamaya gelirken, çimlerin serilmesiyle stadyum gerçek anlamda ortaya çıktı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni stadyumu sezona yetiştirmek amacıyla gece gündüz yoğun bir tempoyla çalıştıklarını söyledi.

Atatürk Orman Çiftliği'nde inşaat 7/24 devam ediyor!

AOÇ'ye yapılan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın yıl sonuna kadar ''külliye''ye çevrilmesi için çalışmalar hızlandırıldı. Özel olarak ışıklandırılan inşaat sahasında cami, toplantı salonu ve kütüphane yapımı gece-gündüz devam ediyor.

fulya gece inşaat çalışmaları Haberi

fulya gece inşaat çalışmaları
İstanbul Fulya'da inşasına 5 aydır devam edilen bina yüzünden vatandaşlar rahatsız oluyor. Gece geç saatlere kadar devam edilen inşaat çalışmaları Fulya semtinde yaşayan çevre sakinlerini olumsuz...