12 / 12 / 2025

Furkan Balcı

Furkan Balcı

Okba Turizm Taşımacılık İnşaat Gıda ve Tüketim Maddeleri Pazarlama Ticaret Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi 9 Şubat 2015'te 7 bin 500 TL sermaye ile, Pendik'te, Furkan Balcı Şube Mdürülüğü'nde açıldı.

Revak-Balcıoğlu Gayrettepe’de 15 milyon 120 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Gayrettepe’de hayata geçirilen Revak-Balcıoğlu Gayrettepe’de güncel fiyatlar 15 milyon 120 bin TL’den başlıyor. 

Revak-Balcıoğlu Gayrettepe’de konut fiyatları ne kadar?

Revak-Balcıoğlu Gayrettepe projesi, Revak ve Balcıoğlu Yapı tarafından Gayrettepe’de hayata geçiriliyor. Peki Revak-Balcıoğlu Gayrettepe’de konut fiyatları ne kadar?

Revak- Balcıoğlu Gayrettepe’de 22 milyon 750 bin TL’ye! Yeni proje!

Revak- Balcıoğlu Gayrettepe projesinde yer alan konutların teslimlerinin 2026 yılının Mart ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Proje İstanbul’un kalbi Gayrettepe’de yükseliyor.

Furkan Öztürk Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Öztürk Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Öztürk tarafından kuruldu.

Ragıp Balcıoğlu, İngiltere ve İrlanda’da hangi görevlerde bulundu? Şu an ne iş yapıyor?

Ragıp Balcıoğlu kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Arçelik’te hangi alanlarda çalıştı? Şu an Arçelik’te hangi görevi yürütüyor? İşte Ragıp Balcıoğlu’na ilişkin tüm merak edilen detaylar...

Furkan Proje İnşaat Madencilik Endüstri Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Proje İnşaat Madencilik Endüstri Ürünleri Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Ateş tarafından kuruldu.

Balcıoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balcıoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Metin Balcı tarafından kuruldu.

Furkan Plus Madencilik İnşaat Altyapı Üst Yapı Lojistik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Plus Madencilik İnşaat Altyapı Üst Yapı Lojistik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Erdoğan Zafer Güneş tarafından kuruldu.

Furkan Korkmaz Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Furkan Korkmaz Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de Dursun Korkmaz tarafından kuruldu.

Balcı Grup İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Balcı Grup İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de Abdülbaki Balcı tarafından kuruldu.

Balcı 32 Otomotiv İnşaat Emlak Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balcı 32 Otomotiv İnşaat Emlak Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Aslan tarafından kuruldu.

Fin Furkan Yıkım Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fin Furkan Yıkım Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Aydın tarafından kuruldu.

Furkan Enes Aydoğan Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Enes Aydoğan Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Enes Aydoğan tarafından kuruldu.

Furkan Balcı Haberi

Furkan Balcı

Okba Turizm Taşımacılık İnşaat Gıda ve Tüketim Maddeleri Pazarlama Ticaret Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi Furkan Bakcı Şube Müdürlüğü'nde, 7 bin 500 TL sermaye ile, 9 Şubat 2015'te açıldı.


Okba Turizm Taşımacılık İnşaat Gıda ve Tüketim Maddeleri Pazarlama Ticaret Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, kiralayabilir, kiraya  verebilir, devir alabilir, devir edebilir, inşaa edebilir veya satın alabilir, satabilir, işletebilir.  1618 sayılı Seyahat Acenteleri Kanunu uyarınca acentelik...