18 / 04 / 2024

Okba Turizm Taşımacılık İnşaat Gıda ve Tüketim Maddeleri Pazarlama Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Okba Turizm Taşımacılık İnşaat Gıda ve Tüketim Maddeleri Pazarlama Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Okba Turizm Taşımacılık İnşaat Gıda ve Tüketim Maddeleri Pazarlama Ticaret Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi 9 Şubat 2015'te 7 bin 500 TL sermaye ile, Pendik'te, Furkan Balcı Şube Mdürülüğü'nde açıldı.



Okba Turizm Taşımacılık İnşaat Gıda ve Tüketim Maddeleri Pazarlama Ticaret Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi Furkan Bakcı Şube Müdürlüğü'nde, 7 bin 500 TL sermaye ile, 9 Şubat 2015'te açıldı.


Okba Turizm Taşımacılık İnşaat Gıda ve Tüketim Maddeleri Pazarlama Ticaret Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, kiralayabilir, kiraya  verebilir, devir alabilir, devir edebilir, inşaa edebilir veya satın alabilir, satabilir, işletebilir.  1618 sayılı Seyahat Acenteleri Kanunu uyarınca acentelik belgesi almak, yurt içinde ve yurt dışında turizm acenteliği kurmak, yerli ve yabancı turistleri konaklatmak, tur düzenlemek. Şirket yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetleri sağlamak amacıyla seyahat acenteleri kurabilir, işletebilir, devir edebilir ve devir alabilir, daha önce kurulmuş bulunan acenteliklerin şubelerini kurabilir, işletebilir, iç ve dış turizm organizasyonlarını yapabilir, gezi turları düzenleyebilir, başka seyahat acenteleri tarafından düzenlenen bur tür turların biletlerini satabilir, bunlara ilişkin  rezervasyonları yapabilir ve yaptırabilir, yolcu taşımacılığı, tur ve rehberlik hizmetleri, ulaşım, konaklama ve konusu ile ilgili danışmanlık hizmetleri yapabilir, kara, deniz ve hava ulaştırma araçları biletlerini rezervasyonunu yapabilir, satın alabilir ve satabilir. Yat işletmeciliği ve yat turizmciliği yapmak, yerli ve yabancı yatların her türlü ihtiyaçlarını karşılamak, bu ihtiyaçları diğer işletmelerle bağlantı kurarak karşılanmasını sağlamak 2- Şirket yurt içinde ve yurt dışında karayolu ve deniz yolu taşımacılığı yapabilir. Bu konu ile ilgili araç alır satar kiralar ve kiraya verebilir. Kara ve deniz yolu araçlarının bilumum yedek parçalarının alım satımını ithalatını ve ihracatını yapabilir. Bu konuyla ilgili yetkili servisler alır. Bayilikler ve mümesillikler alır. Alt bayilikler oluşturabilir. Bu konu ile ilgili acentelikler alabilir. Acentelikler oluşturabilir. Şehirler arası ve uluslar arası yolcu ve yük taşımacılığı yapabilir.   



Geri Dön